Πρωτος τελικος σημερα 44-43 το ημιχρονο δεν αντεχω αλλο παω για υπνο .. προς το παρον εχουνε σπασει τα καλαθια οι 2 ομαδες ευτυχως στο τελευταιο 3λεπτο μπηκανε καμποσοι ποντοι με τον Ντιρκ να ξυπναει λιγο και με τους Μαβερικς να εχουν 8/9 τελευταιες επιθεσεις .. θελω break απο το πρωτο ματς καλη προβολη σε οσους αντεχουν να δουν το υπολοιπο ματς παω για υπνο,καληνυχτα
Δε πειράζει στο δεύτερο παιχνίδι θα κάνουν το brake οι dallas. Σε αυτό το παιχνίδι ήταν χαλαροί μετά από τόσες μέρες ξεκούραση (θέλω να πιστεύω δηλαδή ).
Ρε παιδιά οκ στο τελευταίο τρίλεπτο κέρδισαν άνετα, αλλά δεν σφύριξαν και τουλάχιστον 4-5 φάσεις ανάποδα οι διαιτητές στο 4ο δεκάλεπτο; οκ δε λέω, πάντα τα φαβορί παίρνουν τα σφυρίγματά τους, αλλά νομίζω ότι κάποιες φάσεις παραήταν ξεκάθαρες και πάλι τις σφύριξαν ανάποδα.
Κι εγώ στο ημίχρονο κοιμήθηκα, δεν πιστεύω να είναι τυχαίο. Μάλλον τότε μας έπιασε η επήρεια των αεροψεκασμών.
Σε μη ΝΒΑ θέματα (είχαμε πει ότι το τόπικ είναι χύμα μπασκετικό) είδα και το δεύτερο ημιτελικό Μπιλμπάο-Ρεάλ Μ., όπου ο Κατσικάρης πάλι με μετριότατο υλικό πήρε τη νίκη και αν δε χάσει τα επόμενα τρία ματς, πάει τη Μπιλμπάο σε τελικό πρωταθλήματος, μια ομάδα που μέχρι πρόσφατα δεν είχε ούτε νίκη στα play offs. Για τα αντίστοιχα ιταλικά, το ζευγάρι Σιένα-Μπενετόν το βλέπω να τελειώνει 3-0, η Σιένα στον πρώτο κέρδιζε 22 πόντους διαφορά στο 14'...