• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΝΒΑ 2010-2011

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλά κι'εγώ με τον Ντιρκ είμαι, αλλά απαξ και οι Χιτ πέρασαν τους Σέλτικς, δε βλέπω να σταματάνε εύκολα. Εκτός αν σοβαρευτεί το Σικάγο , που έτσι κι'αλλιώς όμως δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να τους κερδίσει.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δεν το αποκλείω καθόλου, διότι έχει πολύ καλύτερη φροντ λάιν. Το θέμα είναι να μην τους διαλύσει η περιφερειακή άμυνα των Χιτ και τους τρελάνουν στους αιφνιδιασμούς και κανένα παλαβό τέμπο. Εννοείται πως θα παίξει τεράστιο ρόλο το περιφερειακό σουτ των Χιτ, διότι το Σικάγο θα κλείσει διαδρόμους, δεν έχει κι άλλη επιλογή (και ταιριάζει και στην αμυντική του ταυτότητα, δεν ξέρω αν ξέρουν να κάνουν και κάτι άλλο).

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Παροτι ειμαι με Σικαγο λογω MJ απο παλια,θελω παρα πολυ να το παρει το Νταλας λογω Πετζα Κιντ και φυσικα Ντιρκ γιατι το αξιζουνε .. Def δεν νομιζω να το γλιτωνες το ποστ απο τον yorgo :p ασε που μου φανηκε περιεργο που δεν ειχε σχολιασει κανεις τιποτα ..

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Λοιπόν μόλις το δα.
Ε άμα δε σκοράρεις στα τέσσερα τελευταία λεπτά και τρως σε αυτά κοντά στους είκοσι πόντους πως να κερδίσεις...
Σαν να χαν πάρει δεν ξέρω και γω τί ντόπα έπαιξαν οι Heat στο τέλος... το θέλουν πάρα πολύ είναι η αλήθεια...
Για να δούμε...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Λοιπόν το ματς στην Οκλαχόμα μόλις τελείωσε, με 39 πόντους του K.D. οι Θάντερ πέταξαν έξω τους Γκρίζλις και προκρίθηκαν με 4-3 στον τελικό της Δύσης. "We want Dallas" από το κοινό, και πάμε:

Τελικός Ανατολής: Miami Heat - Chicago Bulls

Τελικός Δύσης: Dallas Mavericks - Oklahoma Thunder

Δηλώνω πιστός ακόλουθος του μέγα Ντιρκ και της παρέας του στην Δύση, χωρίς να αντιπαθώ βέβαια τον συμπαθέστατο K.D., και στην Ανατολή πολύ θα ήθελα να δω το Μαϊάμι εκτός τελικού, ας ελπίσουμε ο rose να κάνει το θαύμα του εκεί.

Τζάμπολ απόψε κιόλας με το πρώτο ματς στη σειρά των τελικών της ανατολής.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Οποιοσδήποτε από τη δύση θέλω να το σηκώσει.

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
Dallas φανατικα...

tse_gevara

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Σαν Φραντσισκο
Και εγώ θα ήθελα να πάρει το τρόπαιο όποια από τους Thunder/Mavs περάσει τελικό αλλά νομίζω στο σύνολο της χρονιάς οι Bull και ο Rose το διακαιούνται περισσότερο από όλους!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ο Ρόουζ είναι νέο παιδί, να το πάρει του χρόνου ή του παραχρόνου. Το ίδιο ισχύει και για τους Θάντερ (θεωρώ πως μέχρι εδώ που έφτασαν έπιασαν ταβάνι).

Δυστυχώς έχω μέρες να δω ματς και δεν είδα και κανένα από τη σειρά Μαϊάμι-Βοστόνη. :( Εσείς οι έχοντες league pass που τα βλέπετε, κάντε και κανένα σχόλιο. Πάντως αν πριν λίγες εβδομάδες μας έλεγαν πως θα είχαμε τετράδα χωρίς Λέικερς, Σέλτικς και Μάτζικ, θα τον περνούσαμε για τρελό...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Λοιπόν οι τελικοί της ανατολής ξεκίνησαν με θριαμβο των μπουλς ! Οι χιτ ξεκίνησαν εντυπωσιακα το ματς αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο rose και η παρέα του τους διέλυσαν, κερδίζοντας τελικά με 21 πόντους διαφορα!

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Απίστευτα πράγματα από τον Νοβίτσκι τα ξημερώματα, που τελείωσε το ματς με 48 (!) πόντους έχοντας και 24/24 βολές που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του NBA. Οι Μαβερικς κέρδισαν τους Θάντερ με 121-112 και έκαναν το 1-0.

Απόψε το 2ο ματς μεταξύ σικάγο-μαϊάμι.

LastMan78

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική με μηχανή..
Εγώ ψηφίζω Νοβίτσκι δαγκωτό, το αψίζει και με το παραπάνω το δαχτυλίδι αλλά σε περίπτωση που δεν το σηκώσουν αυτοί είμαι με τους Μπούλς γιατί δε χονεύω τους Χιτ εκτός από τον Ουέϊντ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.371
Νεότερο μέλος
ippolytostrk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom