poised
Member
Μερικές φορές πως τα φέρνει η τύχη, σε αυτό το σημείο της ιστορίας να είμαι πάλι στα ίδια μέρη. Φωτός πριν από λίγο από παλάτι και βατ αρούν με βραδυνό φωτισμό
Το περιβόητο «κομοδινί» (επειδή μιλάμε για χρώματα) έπος!ένας σκίουρος με περίεργο χρώμα στην ουρά. Μου θύμισε το χρώμα που βάζουν μερικοί βαψομαλλιάδες 50ρηδες που νομίζουν ότι έτσι ξανανιώνουν.
Την ξανθιά δεν την ήθελες, την Ισπανίδα δεν την ήθελες, την τίμια σεξγουόρκερ δεν την ήθελες, εεεεε τι ήθελες;;Της είπα όχι, άλλωστε δεν έχω ποτέ πάει με σεξεργάτρια για λόγους αρχής και έφυγα. Υποθέτω πως όλοι έχουμε ακούσει πόσο εύκολο ή διαδεδομένο είναι στην χώρα εκείνη, αλλά αυτό δεν ήταν κάτι που είχα δει εγώ, ίσως γιατί δεν πήγαινα ψάχνοντας. Αυτή ήταν η πρώτη και μόνη φορά στις τόσες επισκέψεις που με προσέγγισαν έτσι ανοιχτά και αναρωτιόμουν γιατί, ήταν τυχαίο ή έδειχνα στερημένος;
Ναι τη ξανθιά ειδικά δεν την ήθελα καθόλου και να με παρακάλαγε οοοοχι θα της έλεγα.Την ξανθιά δεν την ήθελες, την Ισπανίδα δεν την ήθελες, την τίμια σεξγουόρκερ δεν την ήθελες, εεεεε τι ήθελες;;
Αυτός ο ξεκούραστος ξαπλωμένος Βούδας ήταν, αν δεν κάνω λάθος, στον Wat Pho, ένα μεγάλο συγκρότημα δίπλα στο παλάτι. Εκεί μέσα υπάρχει και μια φημισμένη σχολή μασάζ και είχα ένα από τα απολαυστικότερα μασάζ που έχω κάνει ποτέ.Σε αυτό το σημείο της ιστορίας (αν και γενικά θα μπορούσε να το πει κανείς για εκείνη τη μέρα) ομολογώ ότι έχω ένα κενό. Νόμιζα ότι από την αγορά είχα περάσει απέναντι, αλλά συνειδητοποιώ τώρα ότι μάλλον γύρισα προς τα πίσω και πήγα σε κάποιο ναό κοντά στο παλάτι που δε συγκράτησα. Πιθανώς φοβήθηκα μην μου κλείσει μέχρι να γυρίσω. Αν κάποιου του θυμίσει τι είναι το παρακάτω ας μας διαφωτίσει, πάντως ωραίο ήταν τώρα που το βλέπω πάλι, μπράβο μου που πήγα.
Μπράβο ναι, αυτό πρέπει να είναι. Το είχα κλικάρει στον χάρτη της google πριν γράψω την ιστορία αλλά δεν το αναγνώρισα με την μία, τώρα που το ξαναείδα έχει τον ίδιο βούδα και είναι κοντά εκεί που ήμουν.Αυτός ο ξεκούραστος ξαπλωμένος Βούδας ήταν, αν δεν κάνω λάθος, στον Wat Pho, ένα μεγάλο συγκρότημα δίπλα στο παλάτι. Εκεί μέσα υπάρχει και μια φημισμένη σχολή μασάζ και είχα ένα από τα απολαυστικότερα μασάζ που έχω κάνει ποτέ.
Ο ναός θεωρείται σαν το παλαιότερο κέντρο δημόσια εκπαίδευσης, το οποίο εξελίχθηκε σε σχολή ανατολικής ιατρικής. Μάλιστα σε κάθε "στούπα" υπάρχουν εικονογραφημένοι στο μάρμαρο οι τρόποι θεραπείας/αντιμετώπισης της καθε αρρώστιας. Θεωρείται η γενέτηρα του παραδοσιακόυ Thai massage.Αυτός ο ξεκούραστος ξαπλωμένος Βούδας ήταν, αν δεν κάνω λάθος, στον Wat Pho, ένα μεγάλο συγκρότημα δίπλα στο παλάτι. Εκεί μέσα υπάρχει και μια φημισμένη σχολή μασάζ και είχα ένα από τα απολαυστικότερα μασάζ που έχω κάνει ποτέ.
Ο ναός θεωρείται σαν το παλαιότερο κέντρο δημόσια εκπαίδευσης, το οποίο εξελίχθηκε σε σχολή ανατολικής ιατρικής. Μάλιστα σε κάθε "στούπα" υπάρχουν εικονογραφημένοι στο μάρμαρο οι τρόποι θεραπείας/αντιμετώπισης της καθε αρρώστιας. Θεωρείται η γενέτηρα του παραδοσιακόυ Thai massage.
Μπορείς σίγουρα να ξεκινήσεις και ότι βγει. Ο κάθε ένας μας έχει το δικό του στυλ και αυτό από μόνο του είναι εξίσου ενδιαφέρον όπως οι ιστορίες. Και σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια.Πολύ ωραία γραφή. Έχω μείνει καθηλωμένος και περιμένω την συνέχεια. Μακάρι να μπορούσα να μεταφέρω και εγω τις ταξιδιωτικές μου εμπειρείες τόσο όμορφα.