thanos75
Member
Εδώ με αρέσεις πολύ. Κατ' αρχάς κάποια είδη ταινιών, πολύ απλά δεν γίνεται να ειδωθουν εκτός αιθούσης. Αλλά και ταινίες που θεωρητικά μπορώ να δω στο σπίτι (π.χ. ρομαντικές κομεντί) προτιμώ αν μπορώ κ προλαβαίνω να τις δω την αίθουσα. Μία άδεια κινηματογραφικη αιθουσα προσωπικά με μελαγχολει απίστευτα! Μου αρέσουν οι γεμάτες αίθουσες. Βέβαια για να μην εξωραΐζω τελείως την κατάσταση, έχει τύχει και σε μένα να θέλω να "χαστουκίσω" κάποιες φορές ορισμένους θεατές.Δεν μπορώ να δω ταινίες εκτός κινηματογράφου, τα καταφέρνω πολύ σπάνια
Όσο για τα αξιοθέατα, καταλαβαίνω ότι όλοι μας έχουμε την εμπειρία του στριμωγματος και της μεγάλης αναμονής σε ουρές. Εννοείται πως ένα υπαίθριο αξιοθέατο (π.χ αρχαίος ναός) όταν μπορείς να το απολαύσεις μόνος η έστω με λίγο κόσμο είναι μοναδική εμπειρία. Από την άλλη πλευρά έχω συλλάβει τον εαυτό μου να νοιώθω αμηχανία όταν σε μια αίθουσα μουσείου ετυχε να ήμουν μόνος με την φύλακα της αιθουσας. Κατά μία περιεργη έννοια ένιωθα και εδώ ότι μου έλειπε μία συλλογική αίσθηση θέασης. Θα ήθελα να ειχε έστω και λίγο κόσμο.
Last edited: