Borealis
Member
Και πάνω που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα βγαίνει κατι καινούργιο, άντε να βάζουμε και το Τότεναμ τώρα στο πρόγραμμα!
Καλέ με δούλευες; Ακου Τότεναμ! Τώρα το έπιασα Τέλος πάντων το θέμα εκεί είναι πολύ σοβαρό, δε το συζητώ. Από την άλλη ως εργαζόμενη ταλαιπωρημένη που μια φορά είπα να κάνω κάτι αποκλειστικά για την ψυχή μου θα ήθελα να μην επηρεαστεί το ταξιδάκι μου. Μακάρι να βρεθεί λύση όχι μόνο στην Αγγλία αλλά σε όλο τον κόσμο, καθώς πχ το κίνημα "Αμεση δημοκρατία τώρα" υπάρχει σε όλο τον κόσμο κι ίσως τώρα τα γεγονότα στην Αγγλία σχετίζονται (ως προς την αγανάκτιση) και τέλος πάντων να απαλλαγούμε από τις συνθήκες τις απάνθρωπες που ζούμε με κορυφαία την κατάργηση στην ουσία των εργασιακών δικαιωμάτων. Κι ενδιάμεσα καλά μας ταξίδια.Και πάνω που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα βγαίνει κατι καινούργιο, άντε να βάζουμε και το Τότεναμ τώρα στο πρόγραμμα!
Γίνεται και να το κάνεις γιατί είναι όμορφη διαδρομή από το South Bank, αλλά είναι απόσταση. Όχι 2-3 ώρες μόνο ....Οκ άρχισα να φτιάχνω πρόγραμμα. Για όλα ξέρω πλην του Big Ben (μη γελάτε όσοι έχετε πάει πάνω από 2 φορές). Δεν καταλαβαίνω πόσο μακριά είναι από το Tower Bridge. Στο Tower Bridge θα πάω ο κόσμος να χαλάσει (δλδ πέσει το αεροπλάνο). Ελεγα να τα συνδυάσω. Γίνεται; Χμ το ξαναείδα και νομίζω ναι. Να υποθέσω πως σε 2-3 ώρες προλαβαίνω να ανέβω σε αυτά τα δύο και να πάω και στο Londoneye?
Σε καποια φαση νομιζα πως γραφω εγω...mel θα περάσεις υπέροχα!και όπως σου είπε η φίλη πιό πάνω στο Λονδίνο ΔΕΝ μπορείς να είσαι απόλυτα προγραμματισμένος γιατί πολύ απλά στην πορεία του προγράμματος σου ανακαλύπτεις πράγματα που σε κάνουν και ..παρεκλίνεις!
Εψαχνα το τόπικ όπου ρωτούσε κάποιος ποιά πόλη του εξωτερικού προτείνουμε για να πάει ταξίδι μόνος του;επειδή δεν μπορώ να το βρώ θα το απαντήσω εδώ μια που και το δικό σου τόπικ είναι τόσο σχετικό,ΛΟΝΔΙΝΟ με χίλια λοιπόν!είναι η πόλη όπου δεν προλαβαίνεις να νοιώσεις μόνος-η γιατί είναι τόσο μα τόσο πολλές οι προσλαμβάνουσες παραστάσεις σε κάθε σου βήμα!
Η πόλη με τον ανατρεπτικό καιρό...εκεί που θες μπουφάν την άλλη στιγμή θες κοντομάνικο...η πόλη με τους ανατρεπτικούς ανθρώπους,το στύλ,το πρέπει ,τον συντηριτισμό,το φευγάτο,τη ζωντάνια,την τρέλλα,
η πόλη της κουλτούρας,της τέχνης,της μόδας,του πράσινου!,
η πόλη του πλούτου και της φτώχιας,των διαφορετικών θρησκειών και των πολιτισμών,με τους έγχρωμους και τους λευκούς....από τη μιά στιγμή στην άλλη βρίσκεσαι από την χλίδα των καταστημάτων της Bond στις μυρωδιές και της γεύσεις της china town..σε άλλους κόσμους....
Και μιά και είναι επίκαιρο το θέμα να πω για όσους έρχονται αυτή την περίοδο ότι όσον αφορά τα επεισόδια και τις ταραχές που είχαν προηγηθεί δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβούνται,τρίτη μέρα εδώ και αισθάνομαι όταν κυκλοφορώ πιό ασφαλής και από την Ελλάδα,πολλοί αστυνομικοί παντού,ακόμα και στο hyde park προχθές κάθε λίγο έβλεπες αυτοκίνητο και πεζούς της αστυνομίας.
Πάντως είναι απίστευτη πόλη!με φοβερή δυναμική και πολύ πάρα πολύ ευγενικούς ανθρώπους!!