Γιατι; Και το Bethanal Green έχει τα καλά του.. Το υπαιθριο market στο whitechapel road με όλων των ειδών τα κλεμμένα κινητά και τα χαλασμένα μήλα... Την non-european κουλτουρά διάχυτη... Και 20 λεπτα με τα πόδια απο την Tower Bridge.. Not bad, eh?Ζω σε μιά από τις περίεργες περιοχές που ανέφερε ο φίλος ηλίας παραπάνω, στα ανατολικά και βεβαίως γυρνώ κουλές ώρες και δεν έχω πάθει και ποτέ τίποτα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα λέω στον πρωτάρη τουρίστα: ελάτε στο bethnal green, είναι ασφαλέστατα!
Χμ κάποιος εδώ μέσα είναι κρυφοπαρισάκιας μου φαίνεται Εχει γούστο να έγινε αυτός Παρισάκιας και τώρα που θα πάω εγώ Λονδίνο να γίνω εγώ Λονδινάκιας...αλλά όχι, όχι, το Παρίσι μου εγώ δε το αλλάζω (απλά πάω Λονδίνο να έχω κι άλλα επιχειρήματα υπέρ του πόλης του φωτός...)Πηγε βρε, απλα για ψυχολογικους λογους διατηρει την αντιστροφη μετρηση...
Να υποθεσεις ο,τι θες. Δεν προλαβαινεις ομως.... Να υποθέσω πως σε 2-3 ώρες προλαβαίνω να ανέβω σε αυτά τα δύο και να πάω και στο Londoneye?
Οκ έκανα τροποποιήσεις και κάτι θα γίνει. Να σε δω το Σεπτέμβριο όμως πώς θα αντιδράσεις με το πρόγραμμά μου (θα είσαι έτσι ). Καμιά άλλη γνώμη γι'αυτό με τα μέσα μετακίνησης; Τι να επιλέξω; Ξέρω για επιστροφή στο αεροδρόμιο το Gatwick express αλλά για τα άλλα; Από Mayfair ως Big Ben πώς να μετακινηθώ; Λεωφορείο, μετρό, τι; Ή θα με κατατοπίσουν στο αεροδρόμιο, αν βρεθεί ένας ευγενικός υπάλληλος να τον πρήξω; Και άραγε από το ίδιο σημείο βγάζουν εισιτήρια για όλα τα μέσα; Χμ και μήπως πχ γίνεται να πάω με τα πόδια από το ζωολογικό κήπο ως το βρετανικό μουσείο; Βαριέμαι και τις αναμονές...Να υποθεσεις ο,τι θες. Δεν προλαβαινεις ομως...
mel σου το είπανε πρίν ότι οι αποστάσεις είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕς,στο ξαναλέω και γώ,ναι σαφώς και θα περπατήσεις πάρα πολύ για να δείς πράγματα αλλά τα μεταφορικά μέσα είναι απαραίτητα,θ ανεβοκατεβαίνεις διαρκώς αν θες να γυρίσεις πραγματικά την πόλη.Οκ έκανα τροποποιήσεις και κάτι θα γίνει. Να σε δω το Σεπτέμβριο όμως πώς θα αντιδράσεις με το πρόγραμμά μου (θα είσαι έτσι ). Καμιά άλλη γνώμη γι'αυτό με τα μέσα μετακίνησης; Τι να επιλέξω; Ξέρω για επιστροφή στο αεροδρόμιο το Gatwick express αλλά για τα άλλα; Από Mayfair ως Big Ben πώς να μετακινηθώ; Λεωφορείο, μετρό, τι; Ή θα με κατατοπίσουν στο αεροδρόμιο, αν βρεθεί ένας ευγενικός υπάλληλος να τον πρήξω; Και άραγε από το ίδιο σημείο βγάζουν εισιτήρια για όλα τα μέσα; Χμ και μήπως πχ γίνεται να πάω με τα πόδια από το ζωολογικό κήπο ως το βρετανικό μουσείο; Βαριέμαι και τις αναμονές...
Ρωτάω πολλά;