mary_a
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Route 66
thanks! φαίνονται φοβερές, έχεις δίκαιο! τέτοιες τσάντες ακριβώς μου αρέσουν!
τι γινεται εδω εχουμε ιδια γουστα;; mandarina duck,lupo αλλα οι tous δε μου αρεσουν,τις βαρεθηκα να τις βλεπω. Αλλα μη μου πεις οτι σου αρεσουν και DKNY ;thanks! φαίνονται φοβερές, έχεις δίκαιο! τέτοιες τσάντες ακριβώς μου αρέσουν!
κοίτα τις tous τις βαριέμαι να τις βλέπω, τις πουλάνε και όλοι οι μαύροι.. γέμισε ο τόπος faux! έχω μόνο ένα πορτοφόλι..τι γινεται εδω εχουμε ιδια γουστα;; mandarina duck,lupo αλλα οι tous δε μου αρεσουν,τις βαρεθηκα να τις βλεπω. Αλλα μη μου πεις οτι σου αρεσουν και DKNY ;
Καλα εννοειται οτι δε μου αρεσουν και ολα τα σχεδια απο τα camper,υπαρχουν και κατι μοντελα,για πεταμα! Λοιπον και επειδη μιλησαμε για ακριβες τσαντες ας μιλησουμε και για φτηνες αλλα και καλες!! Λοιπον —— FUN&BASICS —— εχει και αυτη και για ολα τα γουστα και οι τιμες ειναι πολυ λογικες,συνηθως τις βρισκεις και στο el corte ingles,αλλα και αυτες εχουν δικο τους μαγαζι,αλλα πρεπει να το δω και θα σας πω.κοίτα τις tous τις βαριέμαι να τις βλέπω, τις πουλάνε και όλοι οι μαύροι.. γέμισε ο τόπος faux! έχω μόνο ένα πορτοφόλι..
οι DKNY μου αρέσουν αλλά δεν κόβω και φλέβες..
μόλις είδα ότι έχει lupo στη Lisbon που έχω σκοπό να πάω το Σεπτέμβρη, ελπίζω να έχουν βγάλει τη χειρμερινή κολεξιόν!!
ΥΓ και τα camber μου αρέσουν αλλά όχι όλα τα σχέδια
Αυτη που εχω παρει πριν 2 χρονια ηταν 265 ευρω και πετυχα μια τα χριστουγεννα στα 400,αλλα δεν τη πηρα!Δεν ειμαι και τοσο τρελη ΑΚΟΜΑ!!α ξεχασα να σε ρωτήσω για τι τιμές μιλάμε περίπου?(για Lupo)
δεν τις έχει πάρει πουθενά το μάτι μου.. για να έχω το νου μου όταν τριγυρνάω στα μαγαζιά!ευχαριστούμε getxo.. άνοιξε τελικά και σε εμένα το link.. και έχει πολύ ωραία μοντέλα και για όλα τα γούστα! τελικά, οι lupo κυκλοφορούν και ελλάδα (δεν τις έχει πάρει το μάτι μου) αλλά δε θέλω να σκέφτομαι και σε τι τιμές θα τις έχουμε...