• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μουντιαλ και γυναίκες

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Πω Πω Πω... χάλια βρε Ροζα μου χάλια, χάθηκε να βάλεις κανέναν πιο όμορφο? Τι χλαπάτσα είναι αυτή? Αγύμναστος, ευτραφής, και κάτι κοιλιακοί .... απαράδεκτοι. Για να μην μιλήσω για την πόζα. Ουτε στάλα πρόκλησης! Δεν μου αρέσει. Θέλω να βάλεις άλλον, (Εκεί το πήγαινα τόσην ώρα..). Εχεις κάτι σε Ρονάλντο? οπα! μόλις τον είδα . ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Πω Πω Πω... χάλια βρε Ροζα μου χάλια, χάθηκε να βάλεις κανέναν πιο όμορφο? Τι χλαπάτσα είναι αυτή? Αγύμναστος, ευτραφής, και κάτι κοιλιακοί .... απαράδεκτοι. Για να μην μιλήσω για την πόζα. Ουτε στάλα πρόκλησης! Δεν μου αρέσει. Θέλω να βάλεις άλλον, (Εκεί το πήγαινα τόσην ώρα..). Εχεις κάτι σε Ρονάλντο?
Σε έπιασα να μην προσέχεις!...Για κοίτα άνωθέν σου!!!....

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Δεκαπέντε λεπτά αργότερα κι η dim kyr παραμένει βουβή και η φωτό παραμένει ασχολίαστη.....:roll:
Δύο πιθανότητες:
α) Η dim kyr λιποθύμησε....θα ξανάχουμε νέα της μετά τις βραδινές αθλητικές ειδήσεις.
β) η dim kyr άφησε το κοκκινιστό να βράζει, το μωρό στη μπανιέρα με τη βρύση ανοιχτή, το νέο κείμενο για το Νεπάλ ατέλειωτο, και βγήκε στους δρόμους με τα μπικουτί και τις ροζ παντόφλες....Μην την κακολογήσετε...τρέχει να προλάβει τα μαγαζιά ανοιχτά και να αγοράσει ένα Αρμάνι μποξεράκι για τον Γκιούλιβερ....θα έχουμε ξανά νέα της μετά από πολλές, πολλές ημέρες...

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Δεκαπέντε λεπτά αργότερα κι η dim kyr παραμένει βουβή και η φωτό παραμένει ασχολίαστη.....:roll:
Δύο πιθανότητες:
α) Η dim kyr λιποθύμησε....θα ξανάχουμε νέα της μετά τις βραδινές αθλητικές ειδήσεις.
β) η dim kyr άφησε το κοκκινιστό να βράζει, το μωρό στη μπανιέρα με τη βρύση ανοιχτή, το νέο κείμενο για το Νεπάλ ατέλειωτο, και βγήκε στους δρόμους με τα μπικουτί και τις ροζ παντόφλες....Μην την κακολογήσετε...τρέχει να προλάβει τα μαγαζιά ανοιχτά και να αγοράσει ένα Αρμάνι μποξεράκι για τον Γκιούλιβερ....θα έχουμε ξανά νέα της μετά από πολλές, πολλές ημέρες...
Dim Kyr εδώ. Δεν έχω να αναφέρω και πολλά...
Εχω υποστεί μερική τύφλωση και έχω χάσει την επαφή με το περιβάλλον. Θα δω και εγώ μουντιάλ φέτος. Εχω λόγους.
Αν θες να βοηθήσεις μήπως σου βρίσκεται πρόχειρα το τηλέφωνό του? Τον θέλω για κάτι εεεεεεε.. ας πούμε θελήματα.........:D

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλά μυαλό κουκούτσι? με πυτζάμες Ταζ υποδέχθηκες τόση τεστοστερόνη? Είσαι με τα καλά σου? Μη χειρότερα. Μέλι βοηθούς θες? Ξέρω και εγώ να ξεχωρίζω τους "καλούς" παίκτες.
Παρτε με με και μενα ..και μενα.....:D:D

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Λοιπον ειδατε κοριτσια πως με μερικες φωτο γινομαστε ολες πειθηνιες μουντιαλιτες?

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Βρε Ρόζα μου ,που τα βρήκες αυτά τ άχαρα?
Σα σανίδες είναι τα δόλια.
Ούτε μια μπακίτσα,ένα σωσιβιάκι έστω ρε παιδί μου.:haha:
Ξενέρωσα τελείως....είναι αυτές εικόνες,που κυκλοφορούν κιόλας
στο διαδίκτυο?Αίσχος!!
Κορίτσια συνέλθετε,ο άντρας πρέπει να χει την αρχοντιά του...

dmdoc

Member
Να με συγχωρείτε για την άχαρη αντρική παρέμβαση,αλλά τελειώνετε με τις μουντιαλικές αναλύσεις (εναρκτήριο λάκτισμα σε 10 μέρες) και ασχοληθείτε και με την πορτοκαλί θεά,γιατί έχουμε και mundobasket τέλη Αυγούστου :bleh::bleh::bleh:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Να με συγχωρείτε για την άχαρη αντρική παρέμβαση,αλλά τελειώνετε με τις μουντιαλικές αναλύσεις (εναρκτήριο λάκτισμα σε 10 μέρες) και ασχοληθείτε και με την πορτοκαλί θεά,γιατί έχουμε και mundobasket τέλη Αυγούστου :bleh::bleh::bleh:
:shock::shock::shock::shock::shock: Γκλουπ!!!!

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Βρε Ρόζα μου ,που τα βρήκες αυτά τ άχαρα?
Σα σανίδες είναι τα δόλια.
Ούτε μια μπακίτσα,ένα σωσιβιάκι έστω ρε παιδί μου.:haha:
Ξενέρωσα τελείως....είναι αυτές εικόνες,που κυκλοφορούν κιόλας
στο διαδίκτυο?Αίσχος!!
Κορίτσια συνέλθετε,ο άντρας πρέπει να χει την αρχοντιά του...
Δίκιο έχεις, βρε Ντίνα μου...άχαρα....και τι στομάχια....αυτοί δεν ήτανε κοιλιακοί, τρίφτης τυριού ήτανε.....

υ.γ. τελικά οι κοιλιακοί είναι τέσσερα ζεύγη, ε...?...Εγώ πώς νόμιζα πως ήταν ένας κοιλιακός, κι αυτός μονός.....

afroditi

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
ωχ ωχ ωχ...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα