• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μουντιαλ και γυναίκες

varioAthens

Member
Αγαπητέ babaduma σε προειδοποιώ ότι αν υπάρξει διαζύγιο θα θεωρηθείς ηθικός αυτουργός και ενορχηστής. Αγαπητή VarioAthens συγκεντρώσου. Δεν δίνεις τίποτα αν δεν πάρεις τίποτα. Η ακόλουθη συζήτηση είναι ενδεικτική
-Αγάπη μου να δεις την Ιταλία , αλλά μου δίνεις χρήματα να αγοράσω την φούστα, μπλούζα κλπ
-Αγάπη μου, όσο εσύ βλέπεις την Αγγλία θα βγω με φίλους από την δουλειά
-Αγάπη μου, δεν μαγείρεψα πιες μπύρες..........

και άλλα πολλά..........
:haha: Ok! Θα βγαίνω, θα πίνω, θα αλλάξω γκαρνταρόμπα, θα τρώμε delivery! Μια χαρά θα περάσουμε στο μουντιάλ! Όλε!!!

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
... κι αν θες φρέσκο φαγητό, να ζητήσεις απ' τον babaduma να σου στείλει με courier! :haha:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες

Η Απαντηση

Κανόνες ανδρων κατά την διάρκεια του Μουντιαλ

Δια να μπορέσουν να τηρηθούν όλα τα παραπάνω στο ΠΜ που μου εστάλθει , υπάρχει μόνο ένας μικρός (οικονομικής φύσης) όρος. Πρόσβαση χωρίς καμμία προυπόθεση σε προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς και χρησιμοποίηση πιστωτικών καρτών με πιστωτικό όριο άνω των 45.000 ευρώ τουλάχιστον. Αρα το αποτέλεσμα θα είναι αγορά εισιτηρίων (Ά' θεση) από την σύζυγο για Νότια Αφρική η οποία (σύζυγος) θα συνοδεύεται από τους εκπροσώπους της εκάστοτε εθνικης ομάδας κατά βούληση (αναλόγως σωματικών προσόντων δηλαδή), διαμονή στο ακριβότερο πεντάστερο της πόλης που θα διεξάγεται το Μουντιάλ, ψώνια αφειδώς και στα καλύτερα, και εστιάσεις σε εστιατόρια υψηλών γαστριμαρικών απαιτήσεων. Μόνο αυτά. Τίποτα άλλο. Επομένως θα μπορέσει ο σύζυγος να διαμέινει στο διάρι των Ανω Πετραλώνων μαζί με την αγαπημένη του πεθερά, το σκύλο και το μωρό, και θα παρακολουθεί τους αγώνες από τον τρύπιο καναπέ του. Ως αφοσιωμένος σύζυγος, φυσικά θα λάβει δώρο από Νότια Αφρική με το πέρας του Μουντιάλ ένα διαφημιστικό καπελάκι (γιατί πάνω από όλα είμεθα και φιλότιμοι!!) Με τιμή η σύζυγος

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Σχόλιο προς @babaduma :

Kαι λεγα και γω, ποιος άντρας θα μπει στη παρέα μας !!....
και τι είσοδος !!!....:haha::haha:

Αγαπητέ μας babaduma οι τηλεοράσεις πλέον έχουν αυξηθεί σε κάθε σπίτι (.... κάτι ξέρουμε και μεις !!???...??)

Κατά τη διάρκεια του μουντιάλ (είδατε εγώ το πρώτο γράμμα το έβαλα μικρό :D), μήπως αυξάνονται οι αιτήσεις διαζυγίου...?
τα ψώνια και οι συναντήσεις με φίλες σίγουρα πάντως :haha:

Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ σου πολύ μου άρεσε :haha:

Απορία : γιατί bold μόνο ο 6ος κανόνας ? :D

Bahari

Member
Λοιπόν, θα σας ομολογήσω κάτι, αλλά ΜΗΝ σοκαριστείτε :shock::shock::shock:
Μόλις τώρα, μέσα από το συγκεκριμένο τόπικ, έμαθα ότι φέτος είναι το μουντιάλ :bleh::haha: Είχα την εντύπωση ότι το μουντιάλ θα γίνει το 2011 στη Ν. Αφρική (τη χώρα την ήξερα ήδη!:D).

Από αυτή και μόνο την αποκάλυψη μπορείτε να μαντέψετε ποια είναι η σχέση μου με το ποδόσφαιρο :haha:

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
εγω το ειδα!!!!!το διαιτητης ποδοσφαιρου αλλα ειπα αστο να περασει γιατι μπορει να ειναι μια απο αυτες που εχω βρισει.............
παντως για το μουντιαλ,ανυπομονω να αρχισει!ηδη εχουμε πει που θα δουμε τον τελικο ανεξαρτητα με το ποιες ομαδες θα ειναι!!!!!
η ωρα πλησιαζει!!!!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Στο Μουντιάλ θα δω πρώτα τους παίκτες και θα υποστηρίξω αυτήν την ομάδα που έχει τους ωραιότερους. Αξιοκρατικά κριτήρια δηλαδή:D όσο για φούστα-γόβες βρε tsimpidi μου μήπως σε "τέσταρε" για κάτι ααααααλλο?:haha::bleh:,

Αξια ...αξια !!:clap::clap:Και γω αυτο ακριβως θα κανω.
Εμεις ειμαστε και οι 2 φανατικοι Ολυμπιακοι οποτε δεν υπαρχουν καμενες φανελες αλλα μονο ιδρωμενες (για κεινον) η βρεγμενες (για μενα):bleh:
Εγω εχω κολλημα με τους τερματοφυλακες ...οι ατιμοι ολοι ειναι ομορφοι.
Εντωμεταξυ το ωραιο ειναι οτι ο δικος μου θεωρει γρουσουζια να βλεπει αγωνα με αλλα μπακουρια (γιατι ειχε φαει κατι τρελες ηττες η ομαδα σε κατι τετοιες μαζωξεις)..οποτε εχω γλυτωσει την αντροπαρεα στα σπιτια με μπυρες ....πιτσες ...ανακατωσουρα κλπ :D:D:D:D:D:D:D:D:D

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Κοριτσια ειμαι και ΑΕΚ!!! Αυτος Ολυμπιακος,μεγαλη ιστορια! Αποταν μπαινω και στους vips διπλα στον Ντεμη και παρακολουθω αγωνα,σταματησε να πληρωνει την συνδρομη στον Ολυμπιακο...:bleh::bleh:
Και ναι,ειμαι διαιτητης αντρικου ποδοσφαιρου..οχι και Α΄εθνικη ειπαμε...αλλα οποια θελει μηπως να την παρω μαζι μου στα αποδυτηρια???υπαρχουν κι αλλοι καλοι κιας μην ειναι γνωστοι!;)
Ακουω προσφορες!!!

Τι μας ειπες τωρα βρε Μελαρα .
Αυτα τα λενε σιγα σιγα γιατι ειμαστε και σε κρισιμη ηλικια.
Λοιπον τι ωρα ειπαμε ραντεβου εξω απο τα αποδυτηρια?

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Τι μας ειπες τωρα βρε Μελαρα .
Αυτα τα λενε σιγα σιγα γιατι ειμαστε και σε κρισιμη ηλικια.
Λοιπον τι ωρα ειπαμε ραντεβου εξω απο τα αποδυτηρια?

Μμμμμμ.... αποδυτήρια! Το αγαπημένο μου μέρος στα γήπεδα!:haha::haha::haha:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Συμφωνώ για τα αποδυτήρια.... Αλλος κόσμος .... Δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις, με εξαιρέσεις΄λίγες, όπως πχ ο Καραγκούνης.........
Γκαρσόν έναν τερματοφύλακα και για εμένα παρακαλώ, οχι οχι μην τον τυλίξεις για το σπίτι , θα τον φαω εδώ................:haha:

afroditi

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
λοιπόν κορίτσια εγώ έφερα τα αποδυτήρια...... σπίτι μου!!!!
επειδή ο άντρας μου έπαιζε σε μια ομάδα, πριν 2 χρόνια ένα..ζεστό βράδυ μετά από μια συνάντηση που είχε η ομάδα του στα γραφεία το μωρό μου πρότεινε να έρθουν σπίτι για πλέι στέισον!
κι ενώ εγώ κοιμόμουν ξυπνάω και πάω στο σαλόνι και τι να δω:shock::shock:
ένα μάτσο μαντραχαλέους, χωρις τα μπλουζάκια τους να παίζουν ποδοσφαιράκι!!
εγώ με πιτζάμες ταζ ξαναεπέστρεψα στο κρεββάτι μου:D
για να πω την αλήθεια δεν με συγκίνησε το γεγονός γιατί δεν έχω μάτια για άλλον γι' αυτό άλλωστε με έχει κορώνα στο κεφάλι του;)

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Συμφωνώ για τα αποδυτήρια.... Αλλος κόσμος .... Δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις, με εξαιρέσεις΄λίγες, όπως πχ ο Καραγκούνης.........
Γκαρσόν έναν τερματοφύλακα και για εμένα παρακαλώ, οχι οχι μην τον τυλίξεις για το σπίτι , θα τον φαω εδώ................:haha:
ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!:clap:
Τι να λεμε τωρα !Εχεις ζωγραφισει σε αυτο το θεμα!:clap::clap:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie