• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μουντιαλ και γυναίκες

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Δεν την επέλεξα για τον τερματοφύλακα ή για τους παίκτες, την επέλεξα απλά γιατί την προτιμώ.. και απεχθάνομαι την Αγγλική έπαρση.

maria30

Member
Επόμενο Ταξίδι
??????
Α!!! sorry εγώ επέλεξα καθαρά με αθλητικά κριτήρια

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Το κατάλαβα. Ο άντρας σου βλέπει ποδόσφαιρο βρε Μαράκι ή ατύχησες και προτιμά μπαλέτο?

maria30

Member
Επόμενο Ταξίδι
??????
οχι βλέπουμε μαζί και πηγαίνουμε μαζί στα γήπεδα

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Τυχερή!!! Αν δεν ταιριάζατε, δεν θα συμπεθεριάζατε, σωστά???

maria30

Member
Επόμενο Ταξίδι
??????
Τυχερή!!! Αν δεν ταιριάζατε, δεν θα συμπεθεριάζατε, σωστά???
έτσι ακριβώς στο μόνο που δια φωνούμε είναι στι ότι δεν μπαίνει σε αεροπλάνο και παμε ταξιδιά μόνο με αυτοκίνητο, ευτυχώς δεν έχει πρόβλημα στο να πάω όπου θέλω μόνη μου

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Εγω εχω βρει αλλο τροπο....
Ειμαι διαιτητης ποδοσφαιρου,οποτε αποταν επρεπε να φευγω απο το σπιτι τις Κυριακες ,του μειωθηκε η αγαπη για το αθλημα...:D:D
Καλά, αυτό πώς πέρασε έτσι στα 'ψιλά'???? Δε θα το σχολιάσει κανείς?????

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Αρχικό μήνυμα απο meli
Εγω εχω βρει αλλο τροπο....
Ειμαι διαιτητης ποδοσφαιρου,οποτε αποταν επρεπε να φευγω απο το σπιτι τις Κυριακες ,του μειωθηκε η αγαπη για το αθλημα...:D:D

Καλά, αυτό πώς πέρασε έτσι στα 'ψιλά'???? Δε θα το σχολιάσει κανείς?????

έλα μου ντε...:shock:
μελι για πες μας!!!!!!

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Εγώ είμαι εκτός από τα σχετικά του ποδοσφαίρου..... με ζαλίζει η μπάλα στο μεγάλο γήπεδο :haha: ( πείτε μου για μπάσκετ .... ΝΑΙ :lol: )

Πάντως ο τελευταίος αγώνας του Μουντιάλ του '98 με βρήκε στη πόλη της Λευκάδας να βολτάρω, με τη παρέα μου κολλημένη στην μικρή οθόνη υπαίθριας καφετέρειας ....:bleh: (τι θυμάται η γυναίκα ......)

Δεν λέτε που τώρα υπάρχουν οι αξιοπρεπείς οθόνες και απολαμβάνουν αγώνες όσοι και ΟΣΕΣ θέλουν :haha:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Εγώ είμαι εκτός από τα σχετικά του ποδοσφαίρου..... με ζαλίζει η μπάλα στο μεγάλο γήπεδο :haha: ( πείτε μου για μπάσκετ .... ΝΑΙ :lol: )

Πάντως ο τελευταίος αγώνας του Μουντιάλ του '98 με βρήκε στη πόλη της Λευκάδας να βολτάρω, με τη παρέα μου κολλημένη στην μικρή οθόνη υπαίθριας καφετέρειας ....:bleh: (τι θυμάται η γυναίκα ......)

Δεν λέτε που τώρα υπάρχουν οι αξιοπρεπείς οθόνες και απολαμβάνουν αγώνες όσοι και ΟΣΕΣ θέλουν :haha:
Αφού γουστάρεις μπάσκετ γιατίιιιι είσαι εδώ τώρα? Παίζει ο θρύλος αυτήν την στιγμή, γρήγορα στην μπασκέτα σου....:bleh: Εκτος αν ανήκεις στους άλλους τους ακατανόμαστους:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα