• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μουντιαλ και γυναίκες

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Αφού γουστάρεις μπάσκετ γιατίιιιι είσαι εδώ τώρα? Παίζει ο θρύλος αυτήν την στιγμή, γρήγορα στην μπασκέτα σου....:bleh: Εκτος αν ανήκεις στους άλλους τους ακατανόμαστους:D
Aααα ξέχασα να προσθέσω στο μπάσκετ τη λέξη γυναικών..... ζωντανές παρακολουθήσεις (λόγω κορασίδας ανιψιάς) :haha:

Και ναι, ντρέπομαι να το πω, παρότι κοντοπειραιώτισσα, είμαι ΠαναθηναΪκος :D

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Aααα ξέχασα να προσθέσω στο μπάσκετ τη λέξη γυναικών..... ζωντανές παρακολουθήσεις (λόγω κορασίδας ανιψιάς) :haha:

Και ναι, ντρέπομαι να το πω, παρότι κοντοπειραιώτισσα, είμαι ΠαναθηναΪκος :D
Καλά αυτό "με των γυναικών" δεν το τρώμε φυσικά. Το αντιπαρέρχομαι....
Οσο για το 2ο φτού σου! Προδότρα Πειραιώτισσα:bleh::haha: Αμα ο Δήμος Πειραιά σου ξαναμαζέψει τα σκουπίδια εμένα να μου τρυπήσεις την μύτη. Ηδη του τηλεφώνησα και είναι γνώστης της παραβατικής συμπεριφοράς σου:D

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Καλά αυτό "με των γυναικών" δεν το τρώμε φυσικά. Το αντιπαρέρχομαι....
Οσο για το 2ο φτού σου! Προδότρα Πειραιώτισσα:bleh::haha: Αμα ο Δήμος Πειραιά σου ξαναμαζέψει τα σκουπίδια εμένα να μου τρυπήσεις την μύτη. Ηδη του τηλεφώνησα και είναι γνώστης της παραβατικής συμπεριφοράς σου:D
:haha::haha::haha::haha:

Kανείς δεν είναι τέλειος !! ;)

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Κοριτσια ειμαι και ΑΕΚ!!! Αυτος Ολυμπιακος,μεγαλη ιστορια! Αποταν μπαινω και στους vips διπλα στον Ντεμη και παρακολουθω αγωνα,σταματησε να πληρωνει την συνδρομη στον Ολυμπιακο...:bleh::bleh:
Και ναι,ειμαι διαιτητης αντρικου ποδοσφαιρου..οχι και Α΄εθνικη ειπαμε...αλλα οποια θελει μηπως να την παρω μαζι μου στα αποδυτηρια???υπαρχουν κι αλλοι καλοι κιας μην ειναι γνωστοι!;)
Ακουω προσφορες!!!

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Κοριτσια ειμαι και ΑΕΚ!!! Αυτος Ολυμπιακος,μεγαλη ιστορια! Αποταν μπαινω και στους vips διπλα στον Ντεμη και παρακολουθω αγωνα,σταματησε να πληρωνει την συνδρομη στον Ολυμπιακο...:bleh::bleh:
Και ναι,ειμαι διαιτητης αντρικου ποδοσφαιρου..οχι και Α΄εθνικη ειπαμε...αλλα οποια θελει μηπως να την παρω μαζι μου στα αποδυτηρια???υπαρχουν κι αλλοι καλοι κιας μην ειναι γνωστοι!;)
Ακουω προσφορες!!!
Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? :shock:
Ωστε υπάρχει ελπίδα????????

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Επειδή βλέπω το θέμα να έχει ξεφύγει λίγο απ' τον αρχικό του τίτλο και κάπως να εκφυλίζεται στη γνωστή κόντρα ΠΑΟ - ΟΣΦΠ, λέω να ρίξω λίγο λάδι στην αρχική φωτιά και να παραθέσω την "πέτρα του σκανδάλου" - το κείμενο που έστειλα στην dim kyr, δηλαδή - (και λόγω αίτησης κάποιων απ' τις συμμετέχουσες στη συζήτηση) και να συμπληρώσω ότι δεν είναι κάτι καινούργιο, είναι η "βίβλος" των ποδοσφαιρόφιλων, κάπου 50 χρόνια παλαιά, περίπου από τότε που άρχισε η τηλεόραση να δείχνει αγώνες ποδοσφαίρου. Διαβάστε, λοιπόν, κυρίες μου και αποδεχτείτε:

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ!

#1 - Από 11 Ιουνίου μέχρι 11 Ιουλίου οφείλεις να διαβάζεις αθλητικές εφημερίδες ώστε να ξέρεις τι συμβαίνει στο Μουντιάλ και να μπορείς να παίρνεις μέρος σε συζητήσεις. Αν δεν το κάνεις θα σε κοιτάνε με μισό μάτι ή απλά θα σε αγνοούν. ΜΗΝ παραπονεθείς αν δεν σου δίνει κανείς σημασία.

#2 - Κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ η τηλεόραση είναι δική μου, δική μου, δική μου. Ανά πάσα στιγμή. Χωρίς εξαιρέσεις.

#3 - Δεν με πειράζει αν πρέπει να περάσεις μπροστά από την τηλεόραση κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού εφ'όσον συρθείς στο πάτωμα και δεν μου αποσπάσεις την προσοχή. Αν αποφασίσεις να σταθείς γυμνή μπροστά μου βεβαιώσου ότι δεν θα πουντιάσεις γιατί δεν θα έχω χρόνο να σε πάω στο γιατρό ή να σε νταντεύω.

#4 - Όταν έχει αγώνα θα είμαι τυφλός, κουφός και μουγκός - εκτός αν χρειαστώ κι άλλη μπύρα ή κανένα σάντουιτς. Δεν θα 'σαι στα καλά σου αν περιμένεις να ακούσω αυτά που έχεις να πεις, να ανοίγω την πόρτα, να απαντάω στο τηλέφωνο ή να σηκώσω το μωρό που μόλις έπεσε από τον δεύτερο όροφο...ξέχνα το.

#5 - Όταν θα πηγaiνεις για ψώνια να κανονίζεις ώστε να υπάρχουν ανά πάσα στιγμή τουλάχιστον 2 εξάδες μπύρα στο ψυγείο όπως επίσης και πολλά σνακ. Α, και μην κάνεις γκριμάτσες όταν έρχοντε οι φίλοι μου για να δούμε κάποιο ματς. Σε αντάλλαγμα θα σου επιτραπεί η χρήση της τηλεόρασης μεταξύ 12-6 το ξημέρωμα, εκτός και αν έχει επανάληψη κάποιου καλού ματς.

#6 - Please please PLEASE αν είμαι εκνευρισμένος γιατί η ομάδα μου χάνει ΜΗΝ μου λες ότι είναι μόνο ένα παιχνίδι ή ότι είσαι σίγουρη πως θα κερδίσουν την επόμενη φορά. Αν το κάνεις θα θυμώσω κι άλλο και θα σε αγαπάω λιγότερο. Δεν πρόκειται ποτέ να ξέρεις περισότερα για το ποδόσφαιρο από μένα και τέτοιου είδους εμψυχώσεις θα οδηγήσουν σε χωρισμό ή διαζύγιο!

#7 - Είσαι καλοδεχούμενη να κάτσεις μαζί μου για να δούμε -έναν- αγώνα και μπορείς να μου μιλήσεις στο ημίχρονο, μόνο όταν θα χει διαφημίσεις και μόνο αν το σκορ με ευχαριστεί. Ξαναλέω, ΕΝΑΝ αγώνα, οπότε μην σκεφτείς να χρησιμοποιήσεις το Μουντιάλ σαν μια φτηνή δικαιολογία για να περνάμε όλη τη μέρα μαζί!

#8 - Αν νομίζεις ότι θα κάνουμε έρωτα αυτόν τον μήνα...είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Μοναδική περίπτωση ένα στα πεταχτά, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, φυσικά.

#9 - Τα replay των γκολ είναι πολύ σημαντικά. Δεν με νοιάζει αν τα έχω δει ή όχι ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΔΩ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!

#10 - Πες στους φίλους σου να μην κανονίσουν οποιουδήποτε είδους συγκεντρώσεις που απαιτούν την παρουσία μου γιατί:
1ον: Δεν θα πάω
2ον: Δεν θα πάω, και
3ον: Δεν θα παω.

#11 - Οι εκπομπές μετά τους αγώνες που δείχνουν τα καλύτερα στιγμιότυπα είναι εξίσου σημαντικές με τους αγώνες. Μην σου περάσει από το μυαλό να πεις "Μα...τα έχεις ξαναδεί αυτά, βάλε να δούμε dancing with the stars"... Μαμούνια. Ξέχασες κι όλας τον κανόνα #2?

#12 - Απαγορεύονται διά ροπάλου εκδηλώσεις θαυμασμού όπως: "Αχ τι γλυκούλης που είναι αυτός ο Messi" όταν θα πανηγυρίζει το 5ο γκολ της Αργεντινής στον αγώνα με την Ελλάδα.

#13 - Τέλος, εκφράσεις του στυλ "Ευτυχώς το μουντιάλ είναι μόνο κάθε 4 χρόνια" κράτα τες για τον εαυτό σου, γιατί πριν το καταλάβεις θα χουν αρχίσει τα προκριματικά του Champions League.

Ευχαριστούμε προκαταβολικά για την συνεργασία σας!
Με εκτίμηση,
Οι άντρες του κόσμου

Με πολύ αγάπη, για όλες τις γυναίκες του κόσμου! :)

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
babaduma, καλο!!!!:haha::haha::haha:
dim kyr, παντα υπαρχει ελπιδα!! Και το τελευταιο το καλυτερο-σαυτο δεν εβαλα το χερακι μου,το υποσχομαι-μας καηκε η τηλεοραση εδω και 1 εβδομαδα...:D

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
babaduma, καλο!!!!:haha::haha::haha:
dim kyr, παντα υπαρχει ελπιδα!! Και το τελευταιο το καλυτερο-σαυτο δεν εβαλα το χερακι μου,το υποσχομαι-μας καηκε η τηλεοραση εδω και 1 εβδομαδα...:D
Καλά...... αργεί να αγοράσει άλλη? Τι νομίζεις? Αθώα που είσαι......
Οσο για το κατεβατό όρων και οδηγιών του babaduma, έχω να παραθέσω ότι εσκεμμένα -προφανώς- δεν ανέφερε την απάντησή μου όταν μου έστειλε το παραπάνω βδέληγμα...... και μετά διατείνεται ότι θέλει να επισκεφθεί δημοκρατική χώρα.... δεν πειράζει θα το παραθέσω εγώ.... :D
Βρε Μελι τι δουλειά είχες με το κατσαβίδι μπροστά στην τηλεόρασή σας χθες το βράδυ αργά?

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
δεν πειράζει θα το παραθέσω εγώ.... :D
Ωχ ωχ ωχ ! Προβλέπω διαταραχή συζυγικής ειρήνης: ό,τι δεν έκανε ο άγιος Γκιούλιβερ στη διάρκεια των παθών του στα ταξίδια του, φοβάμαι θα το κάνει αν διαβάσει την απάντησή σου! :shock:

varioAthens

Member
Όταν έχει μουντιάλ μια χαρά ευκαιρία να δώ φίλες μου, να βγούμε για ποτό μόνες μας και να τα πούμε! Είναι και καλοκαίρι και προσφέρεται τέλεια για νυχτερινές βόλτες! Και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι: και εγώ που βγαίνω, και εκείνος που τον αφήνω στην ησυχία του! Και εννοείται ότι δεν ζηλεύει...γιατί και οι άλλοι άντρες είναι σπίτι βλέποντας μουντιάλ, οπότε δεν κυκλοφορούν πιθανοί ανταγωνιστές εκεί έξω...

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Αγαπητέ babaduma σε προειδοποιώ ότι αν υπάρξει διαζύγιο θα θεωρηθείς ηθικός αυτουργός και ενορχηστρωτής. Αγαπητή VarioAthens συγκεντρώσου. Δεν δίνεις τίποτα αν δεν πάρεις τίποτα. Η ακόλουθη συζήτηση είναι ενδεικτική
-Αγάπη μου να δεις την Ιταλία , αλλά μου δίνεις χρήματα να αγοράσω την φούστα, μπλούζα κλπ
-Αγάπη μου, όσο εσύ βλέπεις την Αγγλία θα βγω με φίλους από την δουλειά
-Αγάπη μου, δεν μαγείρεψα πιες μπύρες..........

και άλλα πολλά..........

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Περιμενω την απαντηση!!!:rolleyes:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ