dim kyr
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μπαγκλαντες
Δεν την επέλεξα για τον τερματοφύλακα ή για τους παίκτες, την επέλεξα απλά γιατί την προτιμώ.. και απεχθάνομαι την Αγγλική έπαρση.
έτσι ακριβώς στο μόνο που δια φωνούμε είναι στι ότι δεν μπαίνει σε αεροπλάνο και παμε ταξιδιά μόνο με αυτοκίνητο, ευτυχώς δεν έχει πρόβλημα στο να πάω όπου θέλω μόνη μουΤυχερή!!! Αν δεν ταιριάζατε, δεν θα συμπεθεριάζατε, σωστά???
μια τέτοια γυναίκα θα ήθελαν όλοι τους!!!οχι βλέπουμε μαζί και πηγαίνουμε μαζί στα γήπεδα
Καλά, αυτό πώς πέρασε έτσι στα 'ψιλά'???? Δε θα το σχολιάσει κανείς?????Εγω εχω βρει αλλο τροπο....
Ειμαι διαιτητης ποδοσφαιρου,οποτε αποταν επρεπε να φευγω απο το σπιτι τις Κυριακες ,του μειωθηκε η αγαπη για το αθλημα...
Προφανώς θεωρήθηκε προβοκάτσια για το Μουντιάλ, αλλά δεν μασάμε......Καλά, αυτό πώς πέρασε έτσι στα 'ψιλά'???? Δε θα το σχολιάσει κανείς?????
Αφού γουστάρεις μπάσκετ γιατίιιιι είσαι εδώ τώρα? Παίζει ο θρύλος αυτήν την στιγμή, γρήγορα στην μπασκέτα σου.... Εκτος αν ανήκεις στους άλλους τους ακατανόμαστουςΕγώ είμαι εκτός από τα σχετικά του ποδοσφαίρου..... με ζαλίζει η μπάλα στο μεγάλο γήπεδο ( πείτε μου για μπάσκετ .... ΝΑΙ )
Πάντως ο τελευταίος αγώνας του Μουντιάλ του '98 με βρήκε στη πόλη της Λευκάδας να βολτάρω, με τη παρέα μου κολλημένη στην μικρή οθόνη υπαίθριας καφετέρειας .... (τι θυμάται η γυναίκα ......)
Δεν λέτε που τώρα υπάρχουν οι αξιοπρεπείς οθόνες και απολαμβάνουν αγώνες όσοι και ΟΣΕΣ θέλουν