ATHENS_TRAVELER71
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Σχέδια για την ώρα...
Στο Λονδίνο θα έμεναμε με όλη μου τη καρδιά... ίσως επειδή ένα κομμάτι της έχει μείνει εκεί... κάπου στο Islington και με περιμένει ακόμα
Μη μου βάζεις ιδέες..μη μου βάζεις ιδέες!Ειναι τελεια η ευκαιρια που σου προσφερει το επαγγελμα σου να αλλαζεις χωρες διαμονης
Δεν κάνω πάντως ένα επάγελμα. Άλλα έκανα στην Αυστρία, τελείως διαφορετικά στην Ινδονησία, άλλα στην Ισπανία και άλλα στην Κούβα. Ακόμη κι αν πας ξέμπαρκος σε μια χώρα, δουλειές υπάρχουν, η ποιότητα των οποίων (και οι απολαβές) ποικίλλουν ανάλογα με τα προσόντα του καθενός,, αλλά μια δουλειά έτσι για να ζήσεις 6-12 μήνες κάπου αλλού και να αποκήσεις μια εμπειρία, σίγουρα θα τη βρεις. Καταλαβαίνω ότι για κάποιον που σπούδασε κάτι πολύ συγκεκριμένο (π.χ πολιτικός μηχανικός, δικηγόρος) οι επαγγελματικοί του ορίζοντες και οι φιλοδοξίες δεν περιορίζονται στο να κάνει το σερβιτόρο σε μπυραρία του Γκρατς ή το ρεσεψιονίστ στο Λανσαρότε, αλλά ακόμη και μια τέτοια εμπειρία ανοίγει ορίζοντες και προσθέτει προσόντα (π.χ γλώσσες) και εμπειρίες. Νομίζω ότι ειδικά για ένα νέο που μόλις τελειώνει τις σπουδές του, όποιες κι αν είναι αυτές, το να ψάξει μια τέτοια εμπειρία έστω και βραχυπρόθεσμα μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει. Και τίποτε δεν αποκλείει να βρεις και πολύ καλύτερες επιλογές.
το μόνο καλό που έχει είναι ότι είναι κοντά στο Otztal και St Anton..Αυστρια..Ινσμπρουκ
το μόνο καλό που έχει είναι ότι είναι κοντά στο Otztal και St Anton..
ενταξει δεν υπάρχει κάτι να διαφωνησουμε. προσωπική υπόθεση η πόλη του καθενός. ξέρω πολύ καλά τι υπάρχει τριγύρω. είπα ότι προτιμώ εγώ. άντε κανόνισε ένα Otztal απρίλιο. φέτος και πρωτομαγιά εκει θα είναι σούπερ.διαφωνω καθετως κ οριζοντιως αλλα δεν ειναι επι του παροντος...
ΥΓ δεν ειναι μονο αυτα τα δυο κοντα...ειναι κ πολλλλλααα αλλα ΧΚ