Δημήτρης X.
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Νότια Κορέα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νεπάλ
Αν δεν σας νοιάζουν οι 20 ώρες στο πήγαινε και οι 15 στο έλα υπάρχουν και πάρα πολλές με 63€.Πες μου πώς κάνω σκρινσοτ
Αν δεν σας νοιάζουν οι 20 ώρες στο πήγαινε και οι 15 στο έλα υπάρχουν και πάρα πολλές με 63€.Πες μου πώς κάνω σκρινσοτ
Διαβασες τον τιτλο του τοπικ, σωστα?
Ναι και είσαι ξεπερασμένος είναι οι απαντήσεις.Διαβασες τον τιτλο του τοπικ, σωστα?
Η ανωτερω πτηση της 23/3 που προταθηκε με διανυκτερευση κ 24,5 ωρες συνολικα με ξεπερνα...
Αγαπητε η χρηση προσωπικων χαρακτηρισμων δειχνει σημαδια εκνευρισμου. Καλυτερα να τους αποφευγεις. Διανυκτερευση στη Στοκχολμη θα σκεφτομουν για να εμενα στο τζαμπο εκει κοντα, οχι ως σοβαρη λυση για να παω ΝΥ. Ας σοβαρευτουμε.Ναι και είσαι ξεπερασμένος είναι οι απαντήσεις.
Δεν έκανα κάποιο χαρακτηρισμο. Με ρώτησες αν είδα τον τίτλο του θέματος και μου είπες ότι σε ξεπερναει η προτεινομενη λύση. Απάντησα πως ναι, τον είδα και ναι σε ξεπερναει. Η λέξη ξεπερασμενος ειναι η μετοχή του ρηματος που χρησιμοποίησες, συμφωνησα μαζί σου. Κατά τα άλλα, δικαίωμα σου είναι να απιρριπτεις τις φτηνες επιλογές που σου προτείνονται για την ακριβη εναλλακτική, δε θελουν ολοι φτηνες λυσεις, υπάρχουν και άνθρωποι που θέλουν να πληρώνουν παραπανω, δεκτον, κανενας εκνευρισμός, αλιμονο.Αγαπητε η χρηση προσωπικων χαρακτηρισμων δειχνει σημαδια εκνευρισμου. Καλυτερα να τους αποφευγεις. Διανυκτερευση στη Στοκχολμη θα σκεφτομουν για να εμενα στο τζαμπο εκει κοντα, οχι ως σοβαρη λυση για να παω ΝΥ. Ας σοβαρευτουμε.
Διασκεδαζω με τα λογυδρια σου παντα, απλα φαινεσαι εκνευρισμενος οταν αρχιζεις να λες τι ειμαι. Θα ηταν καλυτερα, για το κοινο ιδιως, να αποφευγεις να λες τι ειναι ο καθενας, εστω κ σε γνωστους. No hard feelings.Δεν έκανα κάποιο χαρακτηρισμο. Με ρώτησες αν είδα τον τίτλο του θεματθέ και μου είπες ότι σε ξεπερναει η προτεινομπρο λύση. Απάντησα πως ναι, τον είδα και ναι σε ξεπερναει. Η λέξη ξεπερασμενος ειναι η μετοχή του ρηματος που χρησιμοποίησες, συμφωνησα μαζί σου. Κατά τα άλλα, δικαίωμα σου είναι να απιρριπτεις τις φτηνες επιλογές που σου προτείνονται για την ακριβη εναλλακτική, δε θελουν ολοι φτηνες λυσεις, υπάρχουν και άνθρωποι που θέλουν να πληρώνουν παραπανω, δεκτον, κανενας εκνευρισμός, αλιμονο.