Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
Και να ειναι ετοιμος να προσθεσει πολλα ευρώ στον προυπολογισμο....Πάρε τηλέφωνο εκεί που το κλεισες.
Και να ειναι ετοιμος να προσθεσει πολλα ευρώ στον προυπολογισμο....Πάρε τηλέφωνο εκεί που το κλεισες.
Μέσω του site της Turkish το έκλεισα.!Πάρε τηλέφωνο εκεί που το κλεισες.
Άρα πάρε τηλέφωνο την Turkish Airlines.Μέσω του site της Turkish το έκλεισα.!
Επικοινώνησε με κάποιον τρόπο(γραπτα η προφορικά) μαζί τους. Οποιοσδήποτε θα ενδιαφερόταν να εισπράξει παραπάνω χρήματα.Αξίζει όμως;Υπάρχει κάποιος λόγος που βιάζεσαι να πιστωθείς μίλια τώρα;Και να ειναι ετοιμος να προσθεσει πολλα ευρώ στον προυπολογισμο....
Μπα μίλισα μαζί τους το εισιτήριο που έχω κλείσει δεν προβλέπεται καμία αναβάθμιση.Επικοινώνησε με κάποιον τρόπο(γραπτα η προφορικά) μαζί τους. Οποιοσδήποτε θα ενδιαφερόταν να εισπράξει παραπάνω χρήματα.Αξίζει όμως;Υπάρχει κάποιος λόγος που βιάζεσαι να πιστωθείς μίλια τώρα;
Edit:Λάθος παράθεση.Στον mike007 απαντούσα.
Πιο λογικο δεν ειναι; γιατι εγω που πληρωσα 400 ευρω για την ιδια πτηση που πληρωσες εσυ 50 να παρουμε τα ιδια μιλια; εγω θα επρεπε να παρω τα 8πλασια.Μετα την AF...Απο 12/3/18 στα αμερικανικα προτυπα το miles and more... πληρωνεις παιρνεις. Ανάλογα με το κάθε Ε που ξοδευεις θα παιρνεις κ μιλια αντιστοιχα...
Με λιγα λογια το miles and bonus χαλαρά το καλυτερο της χρονιας...μεχρι ν αλλαξςι κι αυτο.
Οχι απαραιτητα. Συμφωνα με τη λογικη αυτη αυτος που παιρνει 8 πτησεις (εστω των 50Ε) εξισωνεται με αυτον που παιρνει 1 (των 400Ε). Μονο που ο 1ος δυνητικα ειναι frequent flyer κ μπορεί να τον χασεις ενω τον 2ο μπορεί να μην τον ξαναδεις ποτε...δεν ειναι προγραμμα μονο 1+1=2 αλλα προγραμμα που βασιζεται στη δημιουργία πιστων πελατων...Πιο λογικο δεν ειναι; γιατι εγω που πληρωσα 400 ευρω για την ιδια πτηση που πληρωσες εσυ 50 να παρουμε τα ιδια μιλια; εγω θα επρεπε να παρω τα 8πλασια.