• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Μιλια απο αεροπορικες!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Στο Mile & Bonus κάποιες πτήσεις δεν κερδίζουν tier points? Είχα ένα ταξίδι με LX τον περασμένο μήνα και δεν έχει μπει τίποτα ακόμα στο λογαριασμό μου!!!
όλες οι πτήσεις της LX δινουν μίλια στο miles and bonus, και αναβάθμισης και εξαργυρώσιμα. αναζήτησε τα μιλια σου μεσω του σαιτ ή τηλεφωνικά.

mad4paok

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟΥΜΠΑ-ΙΡΑΝ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ-ΝΑΜ
Στο Mile & Bonus κάποιες πτήσεις δεν κερδίζουν tier points? Είχα ένα ταξίδι με LX τον περασμένο μήνα και δεν έχει μπει τίποτα ακόμα στο λογαριασμό μου!!!
Πολλές φορές παίρνει κάποιο διάστημα μέχρι να πιστωθούν τα μίλια, οπότε δώστους χρόνο. Αν δεις ότι περνάει πολύς καιρός χωρίς να γίνεται τπτ τότε πάρε τηλ. στην Aegean να τους πεις τι γίνεται...

PPhanny

Member
όλες οι πτήσεις της LX δινουν μίλια στο miles and bonus, και αναβάθμισης και εξαργυρώσιμα. αναζήτησε τα μιλια σου μεσω του σαιτ ή τηλεφωνικά.
Οχι, δεν δίνουν όλες. Μου έχει συμβεί αρκετές φορές για πτήσεις της Λουφτχάνσα να μη προστίθενται μίλια στο Μιles & bonus . Στο τηλέφωνο που έκανα με παρέπεμψαν σε άρθρο του Κανονισμού του Μιles & bonus,όπου πράγματι ο συγκεκριμένος κωδικός δεν αναφερόταν.Μάλιστα,οι πτήσεις αυτές ήταν και ακριβότερες από τις αντίστοιχες τιμές της Aegean,που όμως πρόσθεταν 1000 μία στο λογαριασμό.Αν μαζεύετε μίλια , μπορείτε πριν κλείσετε εισιτήρια να δείτε, πόσα μίλια σας δίνει από τον κωδικό.

mad4paok

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟΥΜΠΑ-ΙΡΑΝ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ-ΝΑΜ
Οχι, δεν δίνουν όλες. Μου έχει συμβεί αρκετές φορές για πτήσεις της Λουφτχάνσα να μη προστίθενται μίλια στο Μιles & bonus . Στο τηλέφωνο που έκανα με παρέπεμψαν σε άρθρο του Κανονισμού του Μιles & bonus,όπου πράγματι ο συγκεκριμένος κωδικός δεν αναφερόταν.Μάλιστα,οι πτήσεις αυτές ήταν και ακριβότερες από τις αντίστοιχες τιμές της Aegean,που όμως πρόσθεταν 1000 μία στο λογαριασμό.Αν μαζεύετε μίλια , μπορείτε πριν κλείσετε εισιτήρια να δείτε, πόσα μίλια σας δίνει από τον κωδικό.
Για την Swiss μιλάει ο Samion που έχει κωδικό LX και έχει δίκιο, όντως σε όλες τις πτήσεις παίρνει κανείς μίλια. Για την Lufthansa ισχύει αυτό που λες, δεν παίρνεις από όλες τις πτήσεις μίλια παίζει ανάλογα με το booking class.

καλησπερα, τι προτεινετε για μιλια απο Δελτα? Να τα κρατησω σε καρτα Δελτα ή να τα περασω στους Γαλλους? Επισης γνωριζει κανεις εαν μπορω να γυρισω μιλια της ΑΑ σε καρτα της Ιμπερια? Συμφερει ?
Δεν δινουν ολοι οι ναυλοι της Λουφτχανσα μιλια στην Αιγαιου. Της Swiss δινουν καποια λιγα. Εαν ταξιδευτετε συχνα Ευρωπη το καλυτερο προγραμμα της star alliance ειναι της Λουφτχανσα. Πολυ καλυτερο απο της Αιγαιου. Για υπερατλαντικο ταξιδι με προσφορα της Λουφτχανσα στην Αιγαιου ΔΕΝ παιρνεις ουτε μιλι :(

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Δε συμφέρει να μεταφέρεις μίλια από πρόγραμμα σε πρόγραμμα (αν αυτό είναι δυνατό φυσικά), γιατί θα χάσεις ένα μεγάλο μέρος των μιλίων σου.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
1. τι προτεινετε για μιλια απο Δελτα? Να τα κρατησω σε καρτα Δελτα ή να τα περασω στους Γαλλους?
2. Της Swiss δινουν καποια λιγα.
3. Εαν ταξιδευτετε συχνα Ευρωπη το καλυτερο προγραμμα της star alliance ειναι της Λουφτχανσα. Πολυ καλυτερο απο της Αιγαιου.
1. τι εννοεις?
2. όχι. όλες οι πτησεις της Swiss δινουν και μαλιστα πολλά σχετικά στο miles and bonus.
3. εξαρταται τι θελει ο καθενας και κυριως με ποια εταιρεια ταξιδευει. αν θελεις award μιλια ίσως, αν ταξιδευεις με Αιγαιου καλυτερο σαφως ειναι το δικο της. αν θελεις σε ολες τις περιπτωσεις τη Gold, Αιγαιου και παλι, εκτός αν ταξιδευεις συχνα business με LH, LX. κλπ κλπ να μην μακρυγορω κιολας.

sugaroula

New Member
αεροπορικα μιλια

καλησπερα σας..... να ρωτησω και εγω κατι με τη σειρα μου;; τα αεροπορικα μιλια ας πουμε συγενικου προσωπου μου, μπορουν και να μεταβιβαστουν σε εμενα???η' ενα μερο αυτων ωστε να πραγματοποιηθει ενα ταξιδι;;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
καλησπερα σας..... να ρωτησω και εγω κατι με τη σειρα μου;; τα αεροπορικα μιλια ας πουμε συγενικου προσωπου μου, μπορουν και να μεταβιβαστουν σε εμενα???η' ενα μερο αυτων ωστε να πραγματοποιηθει ενα ταξιδι;;
Όχι. Μπορεί όμως το συγγενικό σου πρόσωπο να εκδώσει ένα εισιτήριο για σένα, χρησιμοποιώντας όμως αποκλειστικά μίλα από ένα και μόνο ένα λογαριασμό.

alma

Member
Είμαι κι εγώ ανάμεσα σε αυτούς από εσάς που δε μου έχουν πιστωθεί μίλια στο miles and bonus.Ούτε Αθήνα-Λισσαβώνα με ΤΑΠ μου έχουν περάσει τα μίλια,ούτε Λισσαβώνα-Μαδέρα με ΤΑΠ επίσης.Δεν ξέρω γιατί.Ειδικά Αθήνα-Λισσαβώνα με ενδιαφέρει γιατί είναι κάποια απόσταση.Μήπως κάποια εισητήρια δεν δίνουν μίλια?:xmas_sad:
Αντίθετα της επιστροφής Λισσαβώνα-Ρώμη,πάλι με ΤΑΠ,τα πέρασαν.Επίσης έχασα μίλια,γιατί είχα κλείσει Ρώμη-Αθήνα με Aegean,αλλά η ΤΑΠ άργησε,χάσαμε το connection και μας έβαλαν να γυρίσουμε με alitalia που δεν είναι στη συμμαχία.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom