Όταν λες άλλη, εννοείς καινούργια, με νέο νούμερο?Επίσης απο το χειμώνα λόγω απώλειας της κάρτας Lufthansa σε ένα ταξίδι έκανα αίτηση για άλλη πήρα την προσωρινή αλλά ποτέ δεν έφτασε σπίτι. Τι μπορώ να κάνω;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Και γιατί δε ζήταγες απλώς μια αντικατάσταση, να κρατήσεις και τα μίλια σου?Η νέα ήταν με νέο νούμερο ναι.
Μήπως να δώσεις και καμμιά πληροφορία, εκτός από τη χώρα προορισμού (που εν προκειμένω είναι και άχρηστη?) Με τι εταιρία πέταξες? Με τι ναύλο (booking class, κοίτα στην κάρτα επιβίβασής σου)? Σε ποιο πρόγραμμα προσπαθείς να περάσεις τα μίλια?παιδια δεν παιρνανε ολα τα εισητηρια στην καρτα ?? γιατι εχω παει αυστρια κ ισπανια κ μου λενε οτι οι ναυλοι που εχω παρει το εισητηριο δεν δινουν μιλια. αλλα πως πρεπει δλδ να παρω εισητηριο ακριβο για να μου περασουν μιλια ??
το 1ο γραμμα ειναι το booking class. ψαξε στο σαιτ της Aegean να δεις ποσα σου δινει. αυτα που εγραψες σου δινουν ενα μεγαλοπρεπες 0.fapmaster24 said:Λοιπον το πρόγραμμα ειναι το milesandbonus της aegean. η 1η εταιρια ήταν η Austrian και μου λεει στο εισητηριο οτι εχω ναυλο economy,TFLYP21G και για την επιστροφη ξανα με austrian με ναυλο economy,EBUYP21G. Το 2ο ταξιδι που ήταν για ισπανια μέσω μοναχου με lufthansa πηγενελα και το class ήταν Τ. Βοήθα τον άπειρο λαό αρχηγε taver αν και δεν πιστευω να με κοροιδευουν οι αεροπορικες αλλα απλα θελουν να παιρνουμε πιο ακριβα εισητηρια για να συγκεντρώνουμε μίλια. . .