Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
ισως για αναβαθμιση?Leftris B said:αν τα εισητήρια σας κοστίζουν πάμφθηνα δε καταλαβαίνω γιατί σκάτε για τα μίλια... ...
ισως για αναβαθμιση?Leftris B said:αν τα εισητήρια σας κοστίζουν πάμφθηνα δε καταλαβαίνω γιατί σκάτε για τα μίλια... ...
Άλλο η πιστωτική κάρτα, άλλο η χρεωστική κάρτα και άλλο η κάρτα μιλίων (όπως η miles & bonus).Αν βγαλω της miles&bonus θα μπορω να τα κλεινω μεσω ιντερνετ?
Να ρωτησω κατι,δεν ανακατευομαι με καρτες,δεν ειμαι υπερ,τις "φοβαμαι"!!!Άλλο η πιστωτική κάρτα, άλλο η χρεωστική κάρτα και άλλο η κάρτα μιλίων (όπως η miles & bonus).
Με την κάρτα μιλίων δεν κάνεις αγορές.
Καλά ρε σείς κανείς δεν ήδε το μήνυμά μου?? Περιμένω τους ειδικούς(Sam..Tav..Trav...κλπ) να με κατευθήνουν μπας και σώσω τίποτα..και να μου προτείνουν συμμαχίες και τα σχετικά. Άντε θέλω να γίνει της συμμαχίαςΤόσα χρόνια ταξιδεύω και δεν έχω πάρει μυρωδιά απο αυτά τα μίλια των Αερ. εταιρειών . Νομίζω όμως ότι μπορώ να κάνω κάτι έστω και αναδρομικά. Θα σας αναφέρω λοιπόν τα φετινά μου ταξίδια και πείτε μου εάν μπορώ να κάνω κάτι με αυτά. Απο κάρτες εχω μία της Aegean και μία της Olympic.
Φέτος λοιπόν πήγα Κρακοβία με την Lot, πήγα New York με την Delta αλλά με εισητήριο της Alitalia, και πήγα και Dubai με την Qatar. Περιμένω λοιπόν τις απαντήσεις σας μπάς και καταφέρουμε κατι .....
Προπληρωμένες Κάρτες [Αρχείο] - Σελίδα 2 - ADSLgr.com Community ForumΝα ρωτησω κατι,δεν ανακατευομαι με καρτες,δεν ειμαι υπερ,τις "φοβαμαι"!!!
για να βγαλω χρεωστικη,τι θελει?πως χρησιμοποιειται?και γενικα οτι πρεπει να ξερω!
Εγω το ειδα το μηνυμα αλλα δεν εχω ιδεαΚαλά ρε σείς κανείς δεν ήδε το μήνυμά μου?? Περιμένω τους ειδικούς(Sam..Tav..Trav...κλπ) να με κατευθήνουν μπας και σώσω τίποτα..και να μου προτείνουν συμμαχίες και τα σχετικά. Άντε θέλω να γίνει της συμμαχίας
οταν πηγες με Qatar,δεν ηταν σε συμμαχια αρα παει αυτη.vlassis said: