ΕΡΣΗ
Member
Ασε που κάνανε κόντρες στο ποιός ειναι πιο μαύρος και ήρθαν ισοπαλία!Ρενατα μου , παρεξηγησες
Στους συζυγους μας αναφερομαι και οι δυο ειναι ενα βημα πριν τους περασεις για μαυρους
Ασε που κάνανε κόντρες στο ποιός ειναι πιο μαύρος και ήρθαν ισοπαλία!Ρενατα μου , παρεξηγησες
Στους συζυγους μας αναφερομαι και οι δυο ειναι ενα βημα πριν τους περασεις για μαυρους
Lyda. νομίζω το μινεράλι. δηλαδή τα παλιοσίδερα. και επειδή είναι και βαρύ, δεν γεμίζουν τα αμπάριαΑντωνη διαβασα την ιστορια σου μονορουφι, φοβερος πολλα μπραβο. Μολις την εκτυπωσα και την εστειλα σε καποιον αλλον καπετανιο.
Αν θυμαμαι καλα το τσιμέντο δεν είναι πιο επικίνδυνο για μετατοπηση;
όπως σου έχω ξαναπεί , πάντα γυναίκες με ΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ..Aντωνη μας καθηλωσες ολους....ο μισος γυναικείος πληθυσμός του φορουμ,υποκλιθηκε μπροστα σου.....παραπονο δεν εχεις.....
Ευτυχώς γιατί με την προηγούμενη θαλασσοταραχή σκιάχτηκα λίγο. Μια απορία τα χελιδονόψαρα τα κυνηγάνε ως πουλιά ή τα ψαρεύουν ως ψάρια;Τα επικίνδυνα μέρη για πιθανή κακοκαιρία πέρασαν. Τώρα άρχισε ένα ταξίδι όνειρο
ωχ πάλι τα ίδια.Δεν μας έφτανε η «Καλή Ελπίδα», θα έχουμε τώρα που τελειώνει το ταξίδι και την έγνοια του Μπέϊ!!!!!
Ευτυχώς γιατί με την προηγούμενη θαλασσοταραχή σκιάχτηκα λίγο. Μια απορία τα χελιδονόψαρα τα κυνηγάνε ως πουλιά ή τα ψαρεύουν ως ψάρια;
Ioanna, είναι στο μέγεθος μεγάλης γόπας. τα ψαρεύουν. δεν μπορούν να πετάξουν πάνω απο τριάντα μέτρα
Κοίτα να έχεις χωνέψει και τον μπακαλιάρο γιατί μας βλέπω να εξωτερικεύουμε τον εσωτερικό μας κόσμο,Φόρεσα και εγώ το πουλόβερ μου το κασκολ μου και τα γάντια μου και είμαι έτοιμη καπετάνιε μου!