Μια μεγάλη "κρουαζιέρα"

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
εμεις σε ευχαριστουμε Αντωνη που με την ιστορια σου μας "ταξιδεψες" και μας εκανες να ονειρευτουμε οτι βρισκομασταν μαζι σου σε ολοκληρο το ταξιδι!!!μας γεμισες απιστευτες εικονες!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Ευχαριστώ το forum μας που μου έδωσε την ευκαιρία και έγραψα αυτή την ιστορία.
Ευχαριστώ επίσης όλες και όλους εσάς που "ακολουθήσατε" το ταξίδι, ιδίως για τις
έξυπνες ατάκες που είπατε και που μας έκαναν να γελάσουμε.
Επίσης ευχαριστώ και τους υπόλοιπους που μπήκαν στον κόπο και τη διάβασαν και αυτούς που θα την διαβάσουν.
Εμεις σε ευχαριστουμε που μας ταξιδεψες τοσο ευχαριστα σαν να ειμαστε συνεπιβατες σου......θελουμε και αλλες ιστοριες να διαβασουμε εξαλου η εμπειρια σου και οι γνωσεις σου ειναι ανεξαντλητες:clap::clap:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Καπετάνιε μου

η αφήγησή σου και οι τόσο ζωντανές εικόνες που μας χάρισες, καθώς και τα μαθήματα ναυσιπλοίας...;), δεν θα πάνε χαμένα...

Δεν ξεμπαρκάρω, δεν γυρίζω πίσω...θα μείνω μαζί σου και για το επόμενο ταξίδι...με κρύο, με ζέστη...δεν με νοιάζει :bounce::bounce:
εξάλλου "τι ζητάω, τι ζητάω...μια ευκαιρία στον παράδεισο να πάω":D

Να΄σαι πάντα καλά ! Σ΄ευχαριστώ !

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Καπετάν Μαγγελάνε!!!
ευχαριστούμε για την κρουαζιέρα .
το θαλασσοδαρμένο πλήρωμα σου αναμένει μπάρκο!!

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Ευχαριστούμε εμείς γιατί "Η ιθάκη σ έδωσε το ωραίο ταξίδι.."

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Αυτό ήταν λοιπόν ξεμπαρκάρουμε; :( Μετά από τόσες μέρες στην θάλασσα το έδαφος μου φαίνεται ελαφρώς τρικυμιώδες, θα πιω ένα τσαγάκι σε εκείνο το μικρό γωνιακό καφέ για να συνέλθω από το κρύο, και μετά Ρενάτα, Έρση, Πανδώρα, Dorotija κλπ θα συναντηθούμε στο λιμάνι για να βρούμε το επόμενο ναύλο:bleh:.
Σε ευχαριστούμε Αντώνη για τις αναμνήσεις που μοιράστηκες μαζί μας, για εμένα σημαίνουν πολλά, και έδωσες την ευκαιρία σε πολλούς επίδοξους μούτσους να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους.
Από τώρα και μπρός θα πίνω το ... ρούμι μου στην υγειά σου:lol:.

aaccel12.mettre_put_idata.over_blog.com_0_30_28_69_pirates_asterix.gif

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Εγώ το ναυτικό φυλλάδιο δεν το πετάω. Θα με πάρετε μαζί και στο επόμενο ταξίδι.

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Καπετάνιε μου

Δεν ξεμπαρκάρω, δεν γυρίζω πίσω...θα μείνω μαζί σου και για το επόμενο ταξίδι...με κρύο, με ζέστη...δεν με νοιάζει :bounce::bounce:

Εννοείται ότι δεν ξεμπάρκαρα.

Μετά πήγαμε Αργεντινή, μπήκαμε μέσα στο ποτάμι Rio de la Plata προχωρήσαμε βαθιά στην ενδοχώρα της Αργεντινής, δεξιά μας δάση και αριστερά μας σε τεράστιες πεδινές εκτάσεις να βόσκουν ελεύθερα άλογα και αγελάδες. Φτάσαμε μέχρι το San Nicolas και Rosario και στην επιστροφή B. Aires. Επιστρέψαμε πάλι Rottendram, και ξανά πάλι Αργεντινή στα ίδια λιμάνια. Τότε λόγω μιας μικρής "αβαριας" μείναμε τρεις μήνες εκεί. Ειδοποίησα και μου έστειλα από Ελλάδα "μέθοδο εκμάνθησης κιθάρας άνευ διδασκάλου",!!!! (υπήρχαν πολλά καταστήματα εκεί που πωλούσαν κλασικές κιθάρες), και "Μέθοδο ισπανικής γλώσσας".
Στο Ροζάριο παρολίγο να με παντρέψουν με μια αεροσυνμοδό εδάφους. Δεν θάταν άσχημα να είμαι τώρα "ranchero" . ε;
μετά πήγαμε Recife και Rio de Janeiro, όπου μείναμε αγκυροβολημένοι μέσα στον θαυμάσιο κόλπο του Ρίο και δίπλα μας ο λόφος με το άγαλμα του Χριστού. μετά ξανά επιστροφή πάλι Ολλανδία.

Παιδιά εκεί στο Κολόμπο όπου έγραψα για τον δόκιμο πλοίαρχο τον μετέπειτα τραγουδιστή, καταλάβατε ποιός είναι;;;;;;;

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Ήταν υπέροχη η κρουαζιέρα σου. Να μας αφηγηθείς κι άλλες στο μέλλον.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
σε ευχαριστουμε για το ομορφο ταξιδι ...
περιμενουμε και άλλα
ο τραγουδιστης να υποθεσω οτι ειναι ο Νικος Νομικος , σωστα ;

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Τυχεροί αυτοί που έχουν μέσα τους το πάθος των αναχωρήσεων, ολημερίς τραβερσωμένοι στο κατάστρωμα ή στην πιλοτίνα, να χαζεύουν τους μούτσους να παλεύουν στο ματσακόνι και στις σκαλωσιές, και το μάτι να 'χει στογγυλέψει σαν καραβοφάναρο. Έδεσαν το ριζικό τους στ' άλμπουρα, εκούσιοι δεσμώτες στα καράβια και 'μεις εδώ να κάνουμε όνειρα...
Και μία ερώτηση: ποιός ήταν ο πιό όμορφος φάρος που φώτισε αυτό το ταξίδι;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh