Μια μεγάλη "κρουαζιέρα"

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Κοριτσια περιμενετε με! ερχομαι και εγω μαζι σας!
Η ιστορια ειναι μοναδικη! Ευχαριστουμε!
Θα κάτσουμε όμως μέχρι αργά, να τραβηχτούν και τα νερά να κυνηγήσουμε καβούρια.:clap::bleh::lol:

Last edited by a moderator:

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
ναι είχα πολύ ελεύθερο χρόνο....

πράγματι ήμουν τυχερός, τότε δεν το ήξερα, ότι δηλαδή αυτό το ταξίδι θα μου έμενε αξέχαστο με πολλές λεπτομέρειες όπως βλέπετε. ίσως επειδή ήταν το πρώτο μου μεγάλο όπως στην αρχή έγραψα.Μετά μπαίνεις στη ρουτίνα ...
αγιε βασιλη μου μπορεις για δωρο χριστουγεννων να μου φερεις και μενα μια τετοια ρουτινα????σε παρακαλω.......και γω θα ειμαι καλο παιδι για ενα ολοκληρο χρονο!!!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Πρωτο ταξιδι και επισκεφτηκες τα καλυτεροτερα!! Πραγματικα εισαι τυχερος που ειδες αυτα τα μερη ανεγγιχτα απο τον τουρισμο..

Εσεις που τρεχετε με τα μαγιο!!Μη με αφηνετε δεμενη στο καταρτι! Αν δεν παρετε μαζι σας την go2dbeach στην παραλια ποιον θα παρετε?:snorkel:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Θα κάτσουμε όμως μέχρι αργά, να τραβηχτούν και τα νερά να κυνηγήσουμε καβούρια.:clap::bleh::lol:
Δε ξερω αν θα κυνηγας τα απιαστα σευχελιανα καβουρια εγω ομως θα αραξω στην παραλια κατω απο εναν φοινικα και θα χαζοδιαβαζω.:clap:Και μετα οταν θα ζεσταθω θα ριξω τις βουτιες μου!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Και ενα τραγουδακι εποχης!

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Πρωτο ταξιδι και επισκεφτηκες τα καλυτεροτερα!! Πραγματικα εισαι τυχερος που ειδες αυτα τα μερη ανεγγιχτα απο τον τουρισμο..

Εσεις που τρεχετε με τα μαγιο!!Μη με αφηνετε δεμενη στο καταρτι! Αν δεν παρετε μαζι σας την go2dbeach στην παραλια ποιον θα παρετε?:snorkel:
σε ελευθερώσαμε ΄φυγε για παραλία

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Δυστυχώς δεν μου δόθηκε η δυνατότητα για περιπλάνηση στο τροπικό δάσος που τόσο επιθυμούσα. Αλλά και οι ντόπιοι δεν μου το συνιστούσαν θεωρώντας το επικίνδυνο. Δεν είχαν ακόμα αναπτυχθεί τα τουριστικά «προϊόντα». Όμως ο καθαρός αέρας του νησιού μακριά από τη μόλυνση των πόλεων, ο θαλασσινός και βουνίσιος αέρας του δάσους, έκανε τη διαμονή στο νησί ονειρική.
Η επικοινωνία με τους ντόπιους δεν ήταν δύσκολη. Η επίσκεψη μας εκεί αποτελούσε ένα ξεχωριστό γεγονός για τη μικρή πόλη. Έβλεπαν και κάποιον άλλο άνθρωπο διψούσαν για νέα.
Το βράδυ έκλειναν τα πάντα εκτός από το μπαρ. Ο μεγαλύτερος του χώρος ήταν υπαίθριος κάτω από τους κοκκοφοίνικες και με μια πίστα στη μέση. Η κρύα μπύρα στην ζεστή νύχτα, ο έναστρος ουρανός με τα παράξενα αστέρια του νοτίου ημισφαιρίου να διακρίνονται ανάμεσα από τα δένδρα, δεν μπορούσες να μη θυμηθείς το τραγούδι του Τσιτσάνη : Νύχτες μαγικές κι’ ονειρεμένες στην ξενιτιά…όπου: αραπίνες λάγνες ερωτιάρες…με κορμιά φιδίσια καμωμένα, λικνίζονταν κάτω από τη φωνή και τους ήχους του Mick Jagger και της παρέας του!!!!
Το πλήρωμα μας δεν έβρισκε δυσκολία στην επικοινωνία. Οι κοπέλες φιλόξενες και καταδεχτικές. Όλοι μαζί στην πίστα, και κατά τα μεσάνυχτα η λάντζα του δρομολογίου προς το βαπόρι ήταν γεμάτη από ασπρόμαυρα ζευγαράκια. Έχετε το νου σας παιδιά μήπως κάποια μέρα λάβετε γράμμα από κανένα μαυράκι να ψάχνει τον πατέρα του!! Μόνο μερική «κατάληψη» του πλοίου γινόταν. Τα πρωί οι κοπελιές έφευγαν για τις δουλειές τους.

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
σοδομα και γομορα γιναμε!!!!!!

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Η ιστορία γίνεται όλο και καλύτερη από όλα έχει πλούσια σκηνικά, περιπέτειες, εναλλαγή τοπίων, πολλούς και διάσημους gest star;) και τώρα αρχίζει και το αίσθημα:hug:, κορίτσια μήπως είναι ώρα να γυρίσουμε και εμείς από την παραλία, τούτοι εδώ είναι ικανοί να δημιουργήσουν δημογραφική έκρηξη στο νησί, για να τους συμμαζέψουμε λίγο, τα καβούρια μπορούν να περιμένουν.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εσεις κοριτσια να γυρισετε πισω: Εγω, αν βρω εναν ψηλο σοκολατενιο, θα παραμεινω στην παραλια. Εκεινοι οι ψιλομπασμενοι κιτρινοι της Ινδοκινας δεν μπορω να πω οτι ειναι του γουστου μου... Αλλωστε ειναι γνωστο οτι οι προτιμησεις μου ειναι σε πολυ βαθυ μελαχρινο εως σχεδον μαυρο. Κατι σε off black δηλαδη.

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Αυτό το έχουμε καταλάβει:haha: Έρση μου, από την άλλη δεν έχεις και άδικο υπό την προοπτική σοκολατένιου ιθαγενή θα συνεχίσω να ξεροψήνομαι και εγώ στην παραλία. Ενδιαφέρον το βιβλίο; γιατί τα καβούρια με ξεπάτωσαν

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom