LULLU
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- το ψαχνω....
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νιγηρας-Μαλι
τι ταξιδι και αυτο......
Καμία, τουλάχιστον που να γνωρίζω. Με τον ίδιο, αρκούμαστε στη συμβατική σχέση σκηνοθέτη-απλού θεατή. Αν πρόκεται για κοπλιμάν, ευχαριστώ. Βασικά ευχαριστώ όπως και να 'χει, που διαβάζετε και σχολιάζετε.Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ ποια η σχέση σου με την οικογένεια του Χίτσκοκ;
Από Χίτσκοκ Φώσκολος ένα... κεφάλαιο δρόμος.Γιατί το κόβεις τώρα;;;
Έτσι έκανε ο Φωσκολος!
Προβλέπω remake Ελαφοκηνηγου!Από Χίτσκοκ Φώσκολος ένα... κεφάλαιο δρόμος.
Είστε κι ανυπόμονοι...
Θα κάνω κι ένα μικρό σπόιλερ, μιας κι ο Νίκος έπεσε πολύ κοντά:
Η visa μου απορρίφθηκε, αναγκάστηκα να μείνω παράνομα στη χώρα, κάτι που δεν άρεσε στις αρχές. Έχασα την κάρτα μου, κανονικά αυτή τη φορά (το μυστήριο πώς χάθηκε ακόμη δεν έχει λυθεί, απλώς άδειασε ο λογαριασμός μου με κάποιον μεταφυσικό, θαρρείς, τρόπο), οπότε κάποια στιγμή σταμάτησα να κάνω αιτήσεις για νέα visa γιατί δεν είχα χρήματα να τις πληρώνω. Οι δικοί μου με αποκλήρωσαν που τους παράτησα στο έλεός τους εν μέσω πανδημίας για ντόλτσε βίτα στις Ασίες (πού να ήξεραν κι οι δόλιοι τι περνάω, δεν θέλω να τους στενοχωρήσω).
Κοντολογίς: Είμαι ακόμη Βιετνάμ, αλλά εδώ στα βιετναμέζικα γκούλαγκ που με κλείσανε ως παράνομο μετανάστη μου φέρονται καλά, παράπονο δεν έχω, και το φο μου τρώω, και τα χορτοφαγικά μου μπαν μι για δεκατιανό έχω, να 'ναι καλά το πνεύμα του θείου Χο Τσι Μιν! Μάλιστα με αφήνουν σύνολο μια ώρα τη μέρα στον υπολογιστή, γι' αυτό και δεν προχωρά η ιστορία όσο θα ήθελα. Μην ανησυχείτε, όμως, στο επόμενο κεφάλαιο, θα λυθεί το μυστήριο του πρώτου μέρους.