psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Ευχαριστώ για τη διόρθωση, καλά κάνεις και το λες γιατί οι πληροφορίες στο Internet είναι καμιά φορά αναξιόπιστες.κουλό αλλά είναι τα Σπήλια
Ευχαριστώ για τη διόρθωση, καλά κάνεις και το λες γιατί οι πληροφορίες στο Internet είναι καμιά φορά αναξιόπιστες.κουλό αλλά είναι τα Σπήλια
Ακριβώς φίλε, άλλο κλίμα και εντελώς διαφορετικές καιρικές συνθήκες, ακόμα κι από νησί σε νησί.Έχω επισκεφθεί 2 φορές τη Σκόπελο: την πρώτη φορά, τη δεκαετία του 90 δεν θα ξεχάσω πρώτο βράδυ στο νησί, κάπου 10 Αυγούστου, να ρίχνει μια απίστευτη καταιγίδα με τρελά κεραυνιδια. Στη δεύτερη επίσκεψή μου στο νησί προ δεκαετίας περίπου, Ιούλιο του 2012, μια από τις μέρες που μείναμε στο νησι είδαμε επίσης μπόρα αστάθειας. Γενικώς, άλλο κλίμα οι Σποράδες...πηλιορειτικο να το πω....βορειοελλαδιτικο να το πω....
Βέβαια, για αυτό έχουν και τόσο πράσινο
Να το βάλεις στο πρόγραμμα φίλε, το νησί είναι πολυδιάστατο και ιστορικό, αξίζει την επίσκεψη και μάλιστα να πω κάπου εδώ ότι είναι από τα νησιά που κατ' εξοχήν σέβονται και τον Έλληνα τουρίστα κρατώντας όσο γίνεται τις τιμές χαμηλά.Υπέροχες εικόνες και περιγραφές από ένα νησί που θέλω πολύ να επισκεφθώ.
Εγώ να δεις πως την κράτησα...Θα κρατήσω τη φράση που σου είπε ο Μ "πολλά αλλάζουν αλλά το στίγμα μένει στη Λέρο, είτε λέγεται εξόριστος, είτε σχιζοφρενής, είτε πρόσφυγας".
Πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, ξεκίνησα ήδη να διαβάζω σχετικά, σ' ευχαριστώ. Αν κι εγώ δεν είμαι της θρησκείας τέτοιες αναφορές τις αντιμετωπίζω πάντα μ' ενδιαφέρον.Στη Λέρο έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής της και ειναι θαμμένη μια πολύ ξεχωριστή γυναίκα: Η 'γερόντισσα' Γαβριηλια Παπαγιαννη, η οποία αγιοκαταταχθηκε πριν λίγες μέρες και...
Δώσε όνομα καταλύματος μιας και το νησί είναι στα προσεχώς (εδώ και χρόνια )Προσωπικά χάρηκα αφενός γιατί βρήκα ίσως το καλύτερο δωμάτιο που έχω μείνει στη Λέρο, με απίστευτη θέα προς το κάστρο και τον οικισμό, αλλά και προς τη θάλασσα
Πάντα κρατάω μικρό καλάθι σε τούτους του «άγιους» ανθρώπους αλλά η αγιοποίηση από την ορθόδοξη εκκλησία συνήθως επικυρώνει την αρνητική πλευρά τους, τουλάχιστόν στα μάτια μου. Με χαρακτηριστικότερη περίπτωση φυσικά τον Παΐσιο.Η 'γερόντισσα' Γαβριηλια Παπαγιαννη, η οποία αγιοκαταταχθηκε πριν λίγες μέρες και...
Μετά χαράς, τσέκαρε το villa bella Leros.Δώσε όνομα καταλύματος μιας και το νησί είναι στα προσεχώς (εδώ και χρόνια )