underwater
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Εκπληκτική ιστορία και υπέροχες εικόνες! Ζηλεύω! Θέλω κι εγώ Ιμαλάια και άγρια φύση!
Εσύ ετοίμαζε το σακίδιο και για τα πρακτικά εδώ είμαστε για κάθε βοήθεια!Εκπληκτική ιστορία και υπέροχες εικόνες! Ζηλεύω! Θέλω κι εγώ Ιμαλάια και άγρια φύση!
Αίσχος δεν πάει να πει τίποτε. Και που να δεις Πακιστανό σερβιτόρο με σαλβάρ καμίζ σε απόσταση αναπνοής για ό,τι χρειαστούμε. Ηardcore μπιχλοταξιδιώτες σου λέει μετά. Άσε, το ίματζ έχει πάει πλέον στα Τάρταρα...Η φωτογραφία της Ιζαμπέλ...δε βρίσκω λόγια....το τσαγάκι ήταν με άσπρη, μαύρη ζάχαρη ή στέβια;
Αισκος!!
Από τα ταξίδια που θέλω να κάνω και γρήγορα...Αίσχος δεν πάει να πει τίποτε. Και που να δεις Πακιστανό σερβιτόρο με σαλβάρ καμίζ σε απόσταση αναπνοής για ό,τι χρειαστούμε. Ηardcore μπιχλοταξιδιώτες σου λέει μετά. Άσε, το ίματζ έχει πάει πλέον στα Τάρταρα...
Άμεσα λέμε. Στη βράση κολλάει το σίδερο!Από τα ταξίδια που θέλω να κάνω και γρήγορα...
Για να κάνω λίγο ....τζερτζελοαντίλογο , θα έλεγα ότι οι εντυπώσεις από τους ανθρώπους αφορούν αποκλειστικά το βόρειο Πακιστάν όπου ταξιδέψαμε. Τι γίνεται νοτίως του Ισλαμαμπαντ, Κύριος οίδε, μια τζούρα πήραμε...Να και μια είδηση απ' αυτές που βεβαίως δεν πρόκειται να διαβάσετε στα main stream MME καθώς δεν ταιριαζουν με το στερότυπο "Πακιστάν ίσον χώρα όπου σε κάθε γωνιά καραδοκούν οι Ταλιμπάν για να πάρουν λευκά χριστιανικά κεφάλια".
Θα το γράφω και θα το φωνάζω με κάθε ευκαιρία: Το Πακιστάν δεν είναι αυτό που μας σερβίρουν με κάθε ευκαιρία στις "ειδήσεις". Καμιά χώρα απ' όσες έχω γνωρίσει δεν έχει φάει κατακέφαλα τόση μαύρη προπαγάνδα!
http://tvxs.gr/news/eyropi-eop/paki...sia-gia-toys-xristianoys-geitones-toys-binteo
Κάτσε να διαβάσω και τη συνέχεια! Θέλει σκέψη η απόφαση!Εσύ ετοίμαζε το σακίδιο και για τα πρακτικά εδώ είμαστε για κάθε βοήθεια!