isabelle
Member
Εννοείται ΧΡΥΣΗ ΜΟΥ! Ομάδάρα!
Ξέχασα να γράψω στους λόγους παραπάνω κι έναν ακόμα:
Ότι είμασταν μια υπέροχη ομάδα!!! Δεν συμφωνείς... χρυσή μου;;;
Εννοείται ΧΡΥΣΗ ΜΟΥ! Ομάδάρα!
Ξέχασα να γράψω στους λόγους παραπάνω κι έναν ακόμα:
Ότι είμασταν μια υπέροχη ομάδα!!! Δεν συμφωνείς... χρυσή μου;;;
Τα εύσημα στην οικογένεια... πηγή έμπνευσης!Μ' έχεις τρελάνει με το που διάβασα τον τίτλο!!
Αν και θα έπρεπε να μείνει ως το αγωνιώδες ερώτημα μεχρι το τέλος της ιστορίας, μια αναποδιά μας ανάγκασε να επιστρέψουμε στο Ισλαμπαμπαντ μόλις το τελευταίο απόγευμα πριν την αναχώρηση.Λέμε κι εμείς πως ταξιδεύουμε!Μας έχεις κατατροπώσει να το πω,ισοπεδώσει να το πω;Κάθε σου ιστορία κι ένας βαθύς αναστεναγμός ενδόμυχης ταξιδιωτικής ζήλειας!
Τα σεντόνια τα πήρες;Η την παντρεψατε την κοπέλα χωρίς αυθεντικά πακιστανικά σεντόνια;
Υπάρχει περιπτωση να πηγαίνεις κάπου και να μην σου ζητάνε κάτι να φέρεις οι στενοί συγγενείς; Τουλάχιστον εγώ δεν την γλιτώνω διότι η πρώτη ερώτηση είναι: Τι έχει εκεί να μας φέρεις;
Αυτό πιστεύω,θα κινητοποιήσει λόχο αντρών για πάρτη της...Πιθανοί ενδιαφερόμενοι ας ξέρουν ότι διαθέτει γνήσιο ποιοτικό κουβερλι από το Πακιστάν ως προίκα (αυτό κι αν δεν είναι κίνητρο για γάμο)
Είπα να σπάσω τις κακές συνήθειες του παρελθόντος. Η αλήθεια άμα περάσει ένα διάστημα χάνω και τον ενθουσιασμό για γράψιμο, αλλά υπάρχει ακόμα δουλειάΤο τοπιο στις φωτο ειναι τοσο λατρεμενο που δεν με νοιαζει καθολου που δεν εχει ουτε ενα φυλλο. Πολλη προκοπη τωρα τελευταια κυριε χοιρε. Μπραβο μπραβο!! Σε φοβομουνα για αργοτερα. Τις φωτογραφιες τι τις φυλας στο ντουλαπι;Αντε βαλε... να χουμε να πορευομαστε!!
Κανένα θέμα δεν ανέκυψε ποτέ, ούτε καν επισήμανση. Φόρεσε πρώτη μέρα μια μαντήλα για τα μάτια αλλά μετά ξεχάστηκε στη βαλίτσα.Για την κοπέλα της παρέας σας υπήρχε θέμα και έπρεπε να φοράει μπούργκα ή την έβγαζε και με μια μαντίλα ;