• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Μηχανές αναζήτησης ξενοδοχείων

xanele

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω..
Ταξίδι-Όνειρο
παντου!
tripakia εχεις πολλα εισερχομενα και δεν μπορεις να λαβεις αλλα...οποτε ειναι πες μου!!!!

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Γιατί δεν γράφεις το όνομά του δημοσίως (δεν απαγορεύεται) ? Φαίνεται καλή περίπτωση (και οικονομικό), και εμένα με ενδιαφέρει!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Παιδιά το θέμα εδώ αφορά μηχανές αναζήτησης ξενοδοχείων, για χοτέλς Λονδίνου ή άλλης περιοχής ποστάρετε στην αντίστοιχη ενότητα. :)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Παιδιά το θέμα εδώ αφορά μηχανές αναζήτησης ξενοδοχείων, για χοτέλς Λονδίνου ή άλλης περιοχής ποστάρετε στην αντίστοιχη ενότητα. :)
Σωστο κι αυτο...

mariagl

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Για να μην διαβασω όλες τις σελιδες (το PC του γραφειου καιει κάρβουνο) ποια ειναι η αποψη σας για το Otel.com? Ειναι αξιοπιστο? Εγω εχω χρησιμοποιησει μονο το booking και γενικά ειμαι ασχετη με αυτα. Βρηκα εξαιρετικη τιμη για το ξενοδοχειου που με ενδιαφερει και εχω κανει κρατηση για τα 2 δωματια, περιμενω επιβεβαιωση για το τριτο, δεν εχω προχωρησει λοιπον σε πληρωμη. Εχει κλεισει κανεις?

gp123

Member
Ναι ειναι αξιοπιστο,εχω κλεισει πολλες φορες. ΤΙΡ:Αν κανεις like στο site εχεις 10% εκπτωση!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Οσοι κανετε κρατησεις ξενοδοχειων μεχρι τις 18 Σεπτεμβρη απο το Hotels.com βαλτε τον κωδικο Aut10cdExcVck και θα εχετε εκπτωση 10%.

iopa22

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Λας Βεγκας-Νορβηγια
Οσοι κανετε κρατησεις ξενοδοχειων μεχρι τις 18 Σεπτεμβρη απο το Hotels.com βαλτε τον κωδικο Aut10cdExcVck και θα εχετε εκπτωση 10%.

Προσπαθησα να το χρησιμοποιησω σε 2 κρατησεις για 26/10 και 22/12 για Μιλανο και δεν το δεχτηκε .Μηπως ειναι προσωπικος εκπτωτικος κωδικος? Εχω γραφτει σε αυτη τη μηχανη αναζητησης.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Προσπαθησα να το χρησιμοποιησω σε 2 κρατησεις για 26/10 και 22/12 για Μιλανο και δεν το δεχτηκε .Μηπως ειναι προσωπικος εκπτωτικος κωδικος? Εχω γραφτει σε αυτη τη μηχανη αναζητησης.
Δοκιμασετο στην αγγλικη σελιδα Hotels.com - Hotelreserveringen aanbiedingen en kortingen | wake up happy

iopa22

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Λας Βεγκας-Νορβηγια

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα