katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Πράγματι Good luck!Πρεπει να ειμαι ο πιο ταλαιπωρημενος πελατης φετος απο διαμονες.
Πράγματι Good luck!Πρεπει να ειμαι ο πιο ταλαιπωρημενος πελατης φετος απο διαμονες.
Μου τα εδωσε πισω η Airbnb σε λιγες μερες, αλλα απο τοτε δε θελω σχεσεις...τι είναι αυτά ρε συ;;;
Οι τηλεφωνικές συνομιλίες δεν καταγράφονται πάντα, μόνο όταν πρέπει. Συνήθως τα τηλεφωνικά κέντρα διακόπτουν την καταγραφή όταν μεταδίδονται στοιχεία καρτών.Οι τηλεφωνικές συνομιλίες δεν καταγράφονται; Δεν μπορούν να "χακαριστούνε" ;
Κάτι τέτοια λέτε εδώ, μου πετάγονται τα μάτια έξω και νοσταλγώ τις παλιές καλές εποχές που επικοινωνούσα απευθείας με τα καταλύματα για να κλείσω δωμάτιο!...Μου τα εδωσε πισω η Airbnb σε λιγες μερες, αλλα απο τοτε δε θελω σχεσεις...
Τις παλιες "καλες" εποχες χρειαζοσουν 300 ευρω για ενα εισιτηριο Ευρωπη σε low season και το τηλεφωνημα στο εξωτερικο (Ευρωπη λεμε, ασε πιο μακρια) για να κλεισεις δωματιο κοστιζε οσο ενα φτηνο εισιτηριο με Ryan.Κάτι τέτοια λέτε εδώ, μου πετάγονται τα μάτια έξω και νοσταλγώ τις παλιές καλές εποχές που επικοινωνούσα απευθείας με τα καταλύματα για να κλείσω δωμάτιο!...
Το 300ευρω ακόμα υπάρχει....όταν δεν έχεις ευχέρεια χρόνουΤις παλιες "καλες" εποχες χρειαζοσουν 300 ευρω για ενα εισιτηριο Ευρωπη σε low season και το τηλεφωνημα στο εξωτερικο (Ευρωπη λεμε, ασε πιο μακρια) για να κλεισεις δωματιο κοστιζε οσο ενα φτηνο εισιτηριο με Ryan.
Μακρια απο μας.