greco
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γυρος Τουρκιας
Εκλεισα προσφατα για πρωτη φορα απο hotels.com και στο τηλεφωνικο τους κεντρο που χρειαστηκα να ρωτησω κατι ηταν πολυ εξυπηρετικοι.
Εκλεισα προσφατα για πρωτη φορα απο hotels.com και στο τηλεφωνικο τους κεντρο που χρειαστηκα να ρωτησω κατι ηταν πολυ εξυπηρετικοι.
Σε συνέχεια του παραπάνω... για να μην λέμε μόνο τα αρνητικά, μετά από τόσες βδομάδες χθες μου απάντησε η booking ότι δικαιούμαι επιστροφή χρημάτων το 1/5 (45 ευρώ) της αρχικής τιμής βάση της προσφοράς που βρήκα.Σωστά όλα αυτά που λέτε!!!
Όντως το δωμάτιο που έκλεισα είναι με δωρεάν επιστροφή και υπήρχε και με άμεση πληρωμή στα 213ευρώ.
Τους το ανέφερα στο αρχικό μου mail στην εταιρεία και τους είπα ότι με 20ευρώ διαφορά επέλεξα αυτό με τη δωρεάν ακύρωση!!!
Εάν μου είχαν μια τιμή στα 90ευρώ ποιό φθηνά τότε δεν θα συζητούσα τι θα επέλεγα.....
Παρόλα αυτά ακόμη και αρνητική να ήταν η απάντηση έπρεπε να με είχαν ενημερώσει.
Ξανά λέω αυτό που κατηγορώ την εταιρεία είναι για την καθυστέρηση που υπάρχει στο να μου δώσουν μια (απλή;;; )απάντηση.
Εάν τώρα μου έλεγαν έαν είχατε κλείσει δωμάτιο με άμεση πληρωμή τότε θα σας δίναμε τη διαφορά (αφού είναι ακριβώς το ίδιο δωμάτιο) θα το πίστευα και θα έλεγα οκ αλλά πλέον και μετά από αυτή τη καθυστέρηση και όταν μιλάμε τηλεφωνικά μου λένε ασυναρτησίες δεν το πιστεύω....
Οταν κανουν ακυρωση ενος δωματιου,δεν πρεπει να σου δωσουν ενα με τα ιδια χαρακτηριστικα;Δηλ.εκλεισες δωματιο 20 τμ με κλιματισμο και μπανιο και παιρνεις ενα 12 με εξωτ.μπανιο και χωρις κλιματισμο....αυτο το επιτρεπει το booking;..σου προτείνουν κάποιο άλλο (συνήθως χειρότερο) λέγοντας ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα. Αυτό έχουν δικαίωμα να το κάνουν με βάση τη σύμβαση που έχουν με το booking οπότε βρίσκεσαι εγγλωβισμενος. Το θέμα είναι ότι αυτό αποτελεί συνήθη πρακτική στην Ελλάδα εφόσον οι κυρώσεις από το booking είναι μηδαμινές για αυτούς.
Εγω παντα οταν κλεινω ενα δωμάτιο κοιτάω στο tripadvisor που εχει φωτογραφίες από τους χρήστες πέρα απο αυτές που βάζει το ξενοδοχειο.Παντως,γενικα,σε αρκετα δωματια που εχω κλεισει απο το σαιτ για εξωτερικο ,οι φωτο δεν εχουν σχεση με το δωματιο που παιρνω τελικα...ειναι χειροτερο...