galoz
Member
Μήπως έχει κάνει κανείς κράτηση ξενοδοχείου μέσω alpharooms.com? Είναι αξιόπιστο?
Πληρούνται όλοι οι όροι και έστειλα λεπτομερώς δυο φορές όλα τα link που μου ζήτησαν, αλλά το θέμα δεν είναι εκεί.Πιστεύεις πραγματικά, ότι δεν θα βρουν κάτι για να μη σου δώσουν την διαφορά;
Διάβασες τους όρους και προϋποθέσεις της εγγύησης καλύτερης τιμής;
Πληρούνται όλοι οι όροι;
. Εσύ δεν επέλεξες δωμάτιο με άμεση πληρωμή, άρα δεν νομίζω να μπορείς να επωφεληθείς της εγγύησης.Η άλλη προσφορά υπόκειται στους ίδιους όρους κράτησης με αυτούς που επιλέξατε στην Booking.com
Ακριβως...στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν ισχυει η εγγυηση χαμηλοτερης τιμης. Για να ισχυει πρεπει να ειναι ο ιδιος τυπος δωματιου, η ιδια πολιτικη ακυρωσης και οι ιδιες παροχες.Εσύ από ότι λες έκανες κράτηση με δωρεάν ακύρωση ενώ την καλύτερη τιμή την βρήκες για άμεση πληρωμή. Πώς λοιπόν πληρούνται οι όροι της εγγύησης καλύτερης τιμής εφόσον το λέει καθαρά ότι . Εσύ δεν επέλεξες δωμάτιο με άμεση πληρωμή, άρα δεν νομίζω να μπορείς να επωφεληθείς της εγγύησης.
Σωστά, αλλά αυτός δεν έκλεισε με άμεση πληρωμή. Μόνο αν είχε κλείσει με τους ίδιους ακριβώς όρους θα ίσχυε η εγγύηση. Κάποιος άλλος που ενδεχομένως έχει κάνει κράτηση με άμεση πληρωμή (και αν υποθέσουμε ότι και όλα τα άλλα είναι ίδια) θα μπορούσε να ζητήσει την επιστροφή των χρημάτων.Λεει οτι ,για αμεση πληρωμη το δωματιο ειναι 213 ευρω.
ναι αλλα εσυ δεν εκλεισες το δωματιο με αμεση πληρωμη. Τελικα απλα να ξερεις οτι θα επικοινωνησουν με το ξενοδοχειο , θα το αναγκασουν να βαλει και στη booking την ιδια τιμη ενω αν εσυ εχεις κλεισει ιδιο δωματιο με τους ιδιους ορους σε πιο υψηλη τιμη θα σου ερθει τροποποιημενη κρατηση με την ιδια τιμη που το εχεις βρει αλλου. Γενικα προσεχουν πολυ με αυτα τα θεματα και ειναι στην πολιτικη της εταιριας να το κυνηγαει το θεμα της καλυτερης τιμηςΛεει οτι ,για αμεση πληρωμη το δωματιο ειναι 213 ευρω.