tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Συμφωνω σε ολα μαζι σου (σε γενικες και πιο ειδικες γραμμες). Επιμενω ομως πως η ανακατευθυνση εχει να κανει κυριως για να απαλλαχθει απο την εξυπηρετηση πελατων (για οποιοδηποτε λογο) και λιγοτερο για αποποιηση ευθυνων σε περιπτωση που διαφημιζει απατεωνες.Φιλε tripakia, σε καμία περιπτωση δεν θέλω να δημιουργώ εντυπώσεις και να παίζω με τις λέξεις για το τίποτα. Πάντα όμως προσπάθω να ακριβολογώ!
Η ανακατευθυνση γίνεται για να δείς ότι η κράτηση σου δεν γίνεται από τη μηχανή αναζήτησης. Με αυτό το τρόπο δεν έχουν καμία ευθύνη για την πιθανή κράτηση σου και έχουνε προμήθεια ειτε ανα ανακατεύθυνση είτε με προμήθεια ανά κράτηση! π.χ το hotelscombined πληρώνει με τεκμαρτό ποσο ανα ανακατεύθυνση και το booking.com με ποσοστό προμήθειας! Πάντα υπάρχει το κέρδος! Μην ξεχνάς ότι οι μηχανές αναζήτησεις ειναι επιχειρήσεις που θέλουν κέρδος!!!
Θέλω να πιστεύω (Λέω θέλω να πιστέυω γιατί δεν μπορώ να το αποδείξω) ότι οι σελίδες αναζήτησεις πριν κάνουν την συνεργασία ελέγχουν την σελιδα - εταιρία όσον αφορά την νομική βάση τους! Αν όντος υφίσταται η εταιρία, αν πληρεί κάποια standard κ.λ.π. Το αν έχει όμως καλό after sales, ταχυτητα και ποιότητας εξυπηρέτησης αύτο ειναι κατι διαφορετικό, δεν συμφωνεις?
Τονίζω ότι δεν υπονοώ τίποτα για καμία από τις συνεργαζόμενες σελιδες που βρισκονται σε μηχανές αναζήτησεις ξενοδοχείων!
Ελεγχος κανουν ακομα και στα ξενοδοχεια που δεν ειναι αμεσοι συνεργατες τους στις σελιδες δεν θα εκαναν; Απο κει και περα δεν μπορουν να ξερουν ποσο καλος ή κακος επαγγελματιας ειναι καποιος παρα μονο μετα απο καταγγελιες. Οπως και η booking και καθε booking δεν γνωριζει αν το α ή β ξενοδοχειο τηρει ολα οσα διαφημιζει πως προσφερει κι αν κανει τη δουλεια του σωστα.