• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Μηχανές αναζήτησης ξενοδοχείων

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Σε ποια ιστοσελίδα γίνονται αυτά τα απίστευτα πράγματα?
Σε χιλιάδες... των ίδιων των ξενοδοχείων (που σε ανακατευθύνουν ψαχτήρια όπως το fastbooking.com κ.α.).

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Δώσε ένα παράδειγμα γιατί στη μόνη περίπτωση που δεν έχει χρειαστεί να βάλω αριθμό πιστωτικής κάρτας, ήταν στην περίπτωση εξαργύρωσης πόντων σε award room. Ποιο σοβαρό ξενοδοχείο θα άφηνε τον οποιονδήποτε να κλείνει δεκάδες δωματίων χωρίς κάποιας μορφής εγγύηση?

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Δώσε ένα παράδειγμα γιατί στη μόνη περίπτωση που δεν έχει χρειαστεί να βάλω αριθμό πιστωτικής κάρτας, ήταν στην περίπτωση εξαργύρωσης πόντων σε award room. Ποιο σοβαρό ξενοδοχείο θα άφηνε τον οποιονδήποτε να κλείνει δεκάδες δωματίων χωρίς κάποιας μορφής εγγύηση?
Έχεις δίκηο. Δικό μου το λάθος. Εννοούσα ότι δεν σου χρεώνουν την πιστωτική κάρτα με την κράτηση (όπως κάνουν πολλά ψαχτήρια) αλλά τα στοιχεία της πρέπει να τα δώσεις.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Τελικά είχε δίκιο ο alex_thess και εσύ. Τώρα θυμήθηκα ότι η hrs.com προσφέρει σε κάποια ξενοδοχεία τύπο κράτησης standard reservation που δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Τελικά είχε δίκιο ο alex_thess και εσύ. Τώρα θυμήθηκα ότι η hrs.com προσφέρει σε κάποια ξενοδοχεία τύπο κράτησης standard reservation που δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα.
Την hrs.com την είχα δει (αν δεν κάνω λάθος) ως συνεργαζόμενη επιλογή για κράτηση μέσω του επίσημου σάιτ της LH. Ωστόσο, δεν είχα προχωρήσει σε κράτηση μέσω αυτής (και, άρα, δεν ξέρω τι ισχύει) επειδή αν έκλεινα με την booking είχα μίλια με την Α3.

Όσο για το ποιός είχε δίκηο, μάλλον όλοι είχαμε, τελικά! ;) Θυμάμαι, ωστόσο, πριν 2 χρόνια σε κάποια (μικρά) ξενοδοχεία που κλείσαμε (με email) στην Ινδονησία, παρ'όλο που ρωτήσαμε αν θέλουν στοιχεία κάρτας ή προκαταβολή, κάτι τέλος πάντων, μας είπαν ότι δε χρειάζεται, αρκεί να επιβεβαιώσουμε την κράτηση μια βδομάδα πριν!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Σε ποια ιστοσελίδα γίνονται αυτά τα απίστευτα πράγματα?
Και στην booking.com υπαρχουν ξενοδοχεια (κυριως μικρα καταλυματα με δυνατοτητα κρατησης χωρις πιστωτικη).

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Καλημέρα!Ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να κλείσω μέσω booking με δωρεάν ακύρωση και πρέπει να έχω στη προπληρωμένη όλα τα λεφτά για το ξενοδοχείο ή μπορώ να βάλω έστω της πρώτης βραδιάς και μετά συμπληρώνω;Γιατί βρήκα αυτό για Βουδαπέστη και δεν θέλω να το χάσω Booking.com: ξενοδοχείο Eurostars Budapest Center, Βουδαπέστη, Ουγγαρία - 2346 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!

alex_thess

Member
Η ανακατευθυνση γινεται κυριως για αλλο λογο.
Οι σελιδες συγκρισεις μηχανων αναζητησης ελεγχουν με ποιους συνεργαζονται. Αν ειναι μια σελιδα scam δεν υπαρχει περιπτωση να κανουν οποιαδηποτε συνεργασια μαζι της. Μην παιζεις με τις λεξεις.

Φιλε tripakia, σε καμία περιπτωση δεν θέλω να δημιουργώ εντυπώσεις και να παίζω με τις λέξεις για το τίποτα. Πάντα όμως προσπάθω να ακριβολογώ!
Η ανακατευθυνση γίνεται για να δείς ότι η κράτηση σου δεν γίνεται από τη μηχανή αναζήτησης. Με αυτό το τρόπο δεν έχουν καμία ευθύνη για την πιθανή κράτηση σου και έχουνε προμήθεια ειτε ανα ανακατεύθυνση είτε με προμήθεια ανά κράτηση! π.χ το hotelscombined πληρώνει με τεκμαρτό ποσο ανα ανακατεύθυνση και το booking.com με ποσοστό προμήθειας! Πάντα υπάρχει το κέρδος! Μην ξεχνάς ότι οι μηχανές αναζήτησεις ειναι επιχειρήσεις που θέλουν κέρδος!!!
Θέλω να πιστεύω (Λέω θέλω να πιστέυω γιατί δεν μπορώ να το αποδείξω) ότι οι σελίδες αναζήτησεις πριν κάνουν την συνεργασία ελέγχουν την σελιδα - εταιρία όσον αφορά την νομική βάση τους! Αν όντος υφίσταται η εταιρία, αν πληρεί κάποια standard κ.λ.π. Το αν έχει όμως καλό after sales, ταχυτητα και ποιότητας εξυπηρέτησης αύτο ειναι κατι διαφορετικό, δεν συμφωνεις?

Τονίζω ότι δεν υπονοώ τίποτα για καμία από τις συνεργαζόμενες σελιδες που βρισκονται σε μηχανές αναζήτησεις ξενοδοχείων!

hera

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική..
alkistismaria said:
Καλημέρα!Ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να κλείσω μέσω booking με δωρεάν ακύρωση και πρέπει να έχω στη προπληρωμένη όλα τα λεφτά για το ξενοδοχείο ή μπορώ να βάλω έστω της πρώτης βραδιάς και μετά συμπληρώνω;/URL]
Για να κανεις την κρατηση νεσω καρτας, ακομη κ αν δεν χρεωθει, πρεπει να υπαρχει ολο το ποσο διαθεσιμο, απ' οσο γνωριζω. Ωστοσο μπορεις να στειλεις ενα mail στο συγκεκριμενο site ή ακομα κ να κανεις ενα τηλ στην τραπεζα σου.

hera

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική..
alkistismaria said:
Ναι για να κάνω την κράτηση μέσω κάρτας πρέπει να έχω όλο το ποσό για να τσεκάρει το ξενοδοχείο;
Βασικα δοκιμασε να κανεις την κρατηση κ αν την δεχτει καλως, αλλιως τακτοποιεις τις εκκρεμοτητες σου κ την ξανακανεις.:)

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Και μια τελευταία ερώτηση μέσα στην κάρτα έχω όλο το ποσό για το ξενοδοχείο της Ρώμης.Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτά τα λεφτά και συμπληρώνω απο Δευτέρα;Το ξενοδοχείο για τη Ρώμη το έχω κλείσει εδώ και ένα μήνα άρα το ξενοδοχείο έχει ήδη τσεκάρει την κάρτα ή μπορεί να το κάνει ανα πάση στιγμή;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα