KLEOPATRA
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ειρηνικος ..παντου
Παιρνει καρτουλες απο τα μαγαζια και ειναι πολυ οργανωτικος τυπος.
Τα ξεχνάς όλα μόλις σε περιλάβουν κι αρχίσουν να σε "κοπανάνε" στα ζεστά μάρμαρα Άσε που από τους υδρατμούς εκεί μέσα δεν βλέπεις και ξεκάθαρα....Να πας, να πας..Εγω παιδια χαμαμ δεν εκανα και δεν ξερω αν θα κανω.Λενε ολοι οτι ειναι ωραια εμπειρια αλλα...Τωρα να τσιτσιδωνομαι με αγνωστους καπως μου ..ερχεται:roll:
Επειδή κρατάει τεφτέρι και ειναι οργανωτικός φαντάζομαι οτι θα τελειώσει την ιστορία μέχρι τέλος του μήνα.Ενδιαφέρομαι άμεσα για τις αρχές του επόμενου μήνα!!!
Με αγνώστους ???? δεν νομίζω ! με άγνωστες ναι .Πάντως εγω δεν είδα αντρικά τσιτσιδώματα.Εγω παιδια χαμαμ δεν εκανα και δεν ξερω αν θα κανω.Λενε ολοι οτι ειναι ωραια εμπειρια αλλα...Τωρα να τσιτσιδωνομαι με αγνωστους καπως μου ..ερχεται:roll:
Εσύ έχεις όλες τις δούλες σε πλένουν σε καθαρίζουν και σε χτενίζουν θα καταδεχτείς να πας σε χαμάμ .....Ήμαρτον πια αυτό είναι ξεπεσμόςΕγω παιδια χαμαμ δεν εκανα και δεν ξερω αν θα κανω.Λενε ολοι οτι ειναι ωραια εμπειρια αλλα...Τωρα να τσιτσιδωνομαι με αγνωστους καπως μου ..ερχεται:roll:
Μείνε ήσυχος για αυτό
Τι χειροκροτας; Τον πιστεψες;Ν΄σαι καλά
Το αεροδρόμιο καλύπτεται ΑΡΙΣΤΑ από το μετρό.Υπάρχει σήμανση για τις αποβάθρες με το που εξέλθεις από την παραλαβή αποσκευών.Η μόνη δυσκολία είναι στο να καταλάβεις που ακριβώς είναι η είσοδος.Πρέπει να βγεις έξω από τις αφίξεις,και με τις κυλιόμενες σκάλες,κατεβαίνεις έναν όροφο και πλέον όλα είναι απλά.Ο σταθμός Yenibosna,είναι ο 3ος από το αεροδρόμιο.Και νομίζω οτι με εισιτήριο 1,75TL,ούτε καν σκέφτεσαι να πάρεις ταξί.Άσε που η διαδρομή με το μετρό,επειδή δεν είναι υπόγεια σε όλο το μήκος της σου προσφέρει και μια μικρή γνωριμία με την πόλη.αααα... και άλλη μία. Επειδή εμείς δεν θα έχουμε την πολυτέλεια του να μας παραλάβει κανείς στο αεροδρόμιο, η στάση του μετρό είναι κοντά; Γιατί ενώ στον οδηγό (ο οποίος υποτίθεται ότι είναι του 2010) λέει ότι η στάση είναι πολύ μακριά (Γενίμποσνα), απ' ότι όμως βλέπω (στα τούρκικα) στη σελίδα του μετρό έχει στάση Havalimani. Λειτουργεί;
Βοηθάτε γιατί είμαι κυριολεκτικά "χαμένη στη μετάφραση"