χρηστο, τελεια που τα εβαλες ολα μαζεμενα!!Μικρή Αγια Σοφιά Ανοικτά απο Τύχη
Tζαμί Σουλειμανιγιέ λειτουργεί ως Τζαμί
Ωραριο 09:00 - 19:00 προσοχή Δευτέρα & Πέμπτη κλειστά
σου απανταω εγω μεχρι να εμφανιστει ο χρηστος, μιας και τα χω προσφατα!!Χρήστο για χαμάμ πιά είναι η πιό κατάλληλη ώρα(εννοώ να μη γίνετε χαμός απο κόσμο) και αν γνωρίζεις καμιά διεύθυνση.
latina, σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου.οτιδήποτε άλλο θυμηθείτε που είναι αξιόλογο και δεν πρέπει να χάσουμε πείτε το γιατί ο χρόνος μας θα είναι περιορισμένος (θα φθάσουμε μεσημέρι παρασκευής και θα φύγουμε μεσημέρι κυριακής).θα μείνουμε περιοχή σουλταναχμέτ και θα πάμε με δικό μας αυτ/νητο.
φυσικα!!!απλα επικεντρωθειτε στα βασικα για αρχη!κεγω αλλωστε αυτο εκανα!!θα περασετε τελεια, ειναι δεδομενο!!!!latina,χίλια ευχαριστώ για τις συμβουλές σου,να είσαι σιγουρη οτι θα ακολουθήσω τις περισσότερες.
και βέβαια είναι λίγες οι μέρες αλλά τι να κάνουμε? αν περιμέναμε πότε θα μπορούσαμε περισσότερες νομίζω οτι στο τέλος δεν θα πηγαίναμε πουθενά.
χρηστο, τελεια που τα εβαλες ολα μαζεμενα!!
εχω απλα δυο διαφωνιες και τις παραθετω εδω!
το τζαμι σουλειμανιγιε συμφωνα με τα δικα μου τεφτερια ειναι ανοιχτο καθε μερα τις ωρες που γραφεις..ενδεικτικα αναφερω οτι πεμπτη δεν ειναι κλειστο, γιατι εγω πεμπτη το επισκεφθηκα!
επιπλεον την μικρη αγια σοφια την πετυχα ανοιχτη τεταρτη πρωι, δεν θυμαμαι ωρα, αλλα καπου μεταξυ 10μιση και 11μιση και ειχε τον κοσμο της..δεν νομιζω οτι ειναι τοσο θεμα τυχης..