PAPI_9
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Είμαστε στην έρευνα....
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Τι μας κάνεις πρωί πρωί ρε Χρήστο με τις λιχουδιές!!! Πόσοι τυχεροί ήσασταν με την Χειροτονία, ανεβήκατε και πάνω, εμάς δεν μας είχαν αφήσει....Αν έχεις τα κονέξια όμως....
Gani Gani πήγατε τελικά;;
Μα γιατί καλέ; Θα το απολάμβανε πάρα πολύ έχω να σου πω...Άσε που στον πρώτο όροφο έχει να καθήσεις και σε κανονικό τραπέζι...Your choice...Gani Gani με το πεθερό ?? καλό !!!!.
Μας φαντάζεσαι στις μαξιλάρες οκλαδόν.
Μα γιατί καλέ; Θα το απολάμβανε πάρα πολύ έχω να σου πω...Άσε που στον πρώτο όροφο έχει να καθήσεις και σε κανονικό τραπέζι...Your choice...
πηγαμε εμεις twinkie!!ηταν τελεια!!Gani Gani πήγατε τελικά;;
Χαίρομαι που σας άρεσεπηγαμε εμεις twinkie!!ηταν τελεια!!
πηγαμε εμεις twinkie!!ηταν τελεια!!
Dafni, ούτε εγώ τα τρώω τα καυτερά, είχες την επιλογή να μην πάρεις π.χ. άδανα κεμπάπ ούτε καυτερό λαχματζούν. Ό,τι σε μη καυτερό πήρα πάντως ήταν θεσπέσιοωραια ηταν βρε παιδια,αλλα καυτερουτσικα τα φαγητα....δυο ποτηρια αηρανι μονορουφι ηπια για να μου φυγει το καψιμο...
συμφωνω!!εμεις πηραμε ισκεντερ κεμπαπ και ηταν σουπερ!!με ενα ayran ημουν κομπλε!!Dafni, ούτε εγώ τα τρώω τα καυτερά, είχες την επιλογή να μην πάρεις π.χ. άδανα κεμπάπ ούτε καυτερό λαχματζούν. Ό,τι σε μη καυτερό πήρα πάντως ήταν θεσπέσιο
H μοναδική εκκλησία στην πόλη που δεν έγινε τζαμί είναι η Παναγία η Μογγολιώτισα.Ευχαριστώ Χρίστο και για τις αγιογραφίες.
Τι όμως εννοείς ανακαλύφθηκαν; τις είχαν ασβεστωμένες ή σοβαντισμένες οι Τούρκοι και δεν φαινόταν; αφού την είχαν για τζαμί, κάτι τέτοιο θάχαν κάνει