εκτός από το Γερμανικό Μουσείο που σου πε η ΕΡΣΗ (θα χορτάσουν αεροπλάνα!), να τους πας και στη φοβερή έκθεση της BMW και στο εργοστάσιο που είναι δίπλα... (έχει και ξενάγηση στο χώρο παραγωγής τις καθημερινές)εγω θα προσπαθησω να τους βολεψω με οτιδηποτε εχει σχεση με αυτοκινητα και αεροπλανα στο μοναχο γιατι με το ποδοσφαιρο δεν τα πανε καλα.
Πολύ καλό αυτό!! Και το εννοώ! Είναι υπερβολικά δύσκολο να πας ταξίδι με κάποιον ξένο και να περάσεις καλά (εδώ πας με γνωστούς και κάνεις την προσευχή σου...)περσι ειχα την τυχη να με βρει στο φορουμ του traveltips.gr μια εξαιρετικη κοπελα και βρεθηκαμε και γυρισαμε το βιετναμ μαζί..
Τελικά σας ακολουθούμε πιστά έτσι?Από το 2004 εντός και εκτός Ελλάδος ταξιδεύω με τον άντρα μου. Φυσικά εγώ προετοιμάζω τον προορισμό, και γενικά την οργάνωση του ταξιδιού.
μόνη μου .. ή με gap .. παλιότερα και με τη φοιτητική οργάνωση aegee
συνηθως οι φιλοι λενε οτι δεν εχουν λεφτά αλλα μαλλον δεν το θελουν αρκετά..
παντως αν ειχα την επιλογη δεν θα ταξιδευα μονη μου..
περσι ειχα την τυχη να με βρει στο φορουμ του traveltips.gr μια εξαιρετικη κοπελα και βρεθηκαμε και γυρισαμε το βιετναμ μαζί..
μαζευε λεφτά.. το καλοκαιρι θα παμε Ιαπωνία.. ( μεσα ιουλη μαλλον)Με βλέπω κι εμένα ν αρχίζω μόνη μου τα ταξίδια..Τελευταία οι γνωστοί κι φίλοι
δεν έχουν λεφτά ή αργούν πολύ ώστε να πάρουν μια απόφαση, μ αποτέλεσμα να
το κουράζουμε πολύ το θέμα και στο τέλος να μην βρίσκουμε ούτε εισητήρια...
Μακάρι να έβρισκα κι εγώ άτομα με τα ίδια ενδιαφέροντα ώστε να έχω παρέα στα ταξίδια μου..
μαζευε λεφτά.. το καλοκαιρι θα παμε Ιαπωνία.. ( μεσα ιουλη μαλλον)
Με βλέπω κι εμένα ν αρχίζω μόνη μου τα ταξίδια..Τελευταία οι γνωστοί κι φίλοι
δεν έχουν λεφτά ή αργούν πολύ ώστε να πάρουν μια απόφαση, μ αποτέλεσμα να
το κουράζουμε πολύ το θέμα και στο τέλος να μην βρίσκουμε ούτε εισητήρια...
Μακάρι να έβρισκα κι εγώ άτομα με τα ίδια ενδιαφέροντα ώστε να έχω παρέα στα ταξίδια μου..