• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Με ποιους ταξιδευετε?

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Γειά σου sapienza. Τα ίδια προβλήματα έχω κι εγώ με φίλους όταν πρόκειται να ταξιδέψουμε. Για τη Σικελία ... ακόμα τους παρακαλάω. Πολλές φορές σκέφτηκα να το τολμήσω μόνη αλλά μάλλον φοβάμαι. Επειδή βλέπω ότι έχεις την ίδια ανάγκη για παρέα όπως κι εγώ, σκέψου το ... κι αν είναι το συζητάμε. Για οπουδήποτε! Η ζωή θέλει τόλμη και κυρίως τα ταξίδια!

Φιλιά

Ρούλα
Γειά σου novella,μην το συζητάς,φύγαμε!Βρίσκω συνέχεια προσφορές και μετά ξενερώνω γιατί οι περισσότεροι φίλοι δεν μπορούν ν ακολουθήσουν για διάφορους λόγους..Πριν λίγο διάστημα είχα βρεί και για Σικελία,αλλα την έχασα για τον ίδιο λόγο!Χαίρομαι που μέσω του φόρουμ μπορεί να μας δωθεί η δυνατότητα να οργανοθούμε με άτομα που έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα και να πραγματοποιήσουμε τα ταξίδια μας..

gps vagelis

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ-NO MONEY
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
κοιτα να δεις που στο τελος θα κανονισουμε ολοι μαζι να παμε κανενα ταξιδι.Ασε που σκεφτομαι να ανοιξω πρακτορειο για μονους,με ενδιαφεροντα κοινα και με διαθεση για περιπετεια.Ε ρε γλεντια!!!!!!!!!!

neraida

Member
Με βλέπω κι εμένα ν αρχίζω μόνη μου τα ταξίδια..Τελευταία οι γνωστοί κι φίλοι
δεν έχουν λεφτά ή αργούν πολύ ώστε να πάρουν μια απόφαση, μ αποτέλεσμα να
το κουράζουμε πολύ το θέμα και στο τέλος να μην βρίσκουμε ούτε εισητήρια...
Μακάρι να έβρισκα κι εγώ άτομα με τα ίδια ενδιαφέροντα ώστε να έχω παρέα στα ταξίδια μου..
sapienza, που σημαινει σοφια, εχω τεραστιο προβλημα σε αυτο θεμα. οταν διαβασα αυτο που εγραψες ηταν σαν να το ειχα γραψει εγω.
πραγματι, ετσι ειναι, το κουραζουν πολυ το θεμα.
εγω θυμαμαι παντα μονο εμενα να κανω προτασεις. . . και μετα η απογοητευση γιατι κανεις δεν ξεσηκωνεται . λιμναζουν σε αυτη την χαλια πολη που ζουμε, δουλεια σπιτι ..
και το χειροτερο ειναι οταν δεν εχεις ετερον ημισυ . . λες και ολοι πρεπει να ειμαστε δεσμευμενοι .. !!! και οι singles τι θα κανουν τελικα? δεν μπορουν να πανε πουθενα επειδη δεν ειναι δεσμευμενοι..
κατ' αρχας εγω δεν τολμαω να κανω προταση σε μια φιλη μου που ειναι δεσμευμενη ακριβως γιατι θα προτιμησει να παει με το αγορι της παρα μαζι μου ..
απο το λιγο που διαβασα τα αλλα μηνυματα, συμπερανα οτι οι περισσοτεροι ειναι παντρεμενοι εδω μεσα.. μια χαρα οταν εισαι παντρεμενος, σε αυτο το θεμα δεν εχεις προβλημα . .

neraida

Member
κοιτα να δεις που στο τελος θα κανονισουμε ολοι μαζι να παμε κανενα ταξιδι.Ασε που σκεφτομαι να ανοιξω πρακτορειο για μονους,με ενδιαφεροντα κοινα και με διαθεση για περιπετεια.Ε ρε γλεντια!!!!!!!!!!
και παρα πολυ καλα θα κανεις . . θα ειμαι η καλυτερη πελατισσα..
περα απο την πλακα, το ειχα αναρωτηθει αυτο . . αν υπαρχει group σε ταξιδιωτικα πρακτορεια που να κανονιζουν κατι τετοια. .
γιατι για φαντασου να εισαι single και να πας ενα ταξιδι με γκρουπ απο τουρ. γραφειο και να εισαι εσυ και ολοι αλλοι ζευγαρια και παντρεμενοι . . Ε Λ Ε ος ..

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Στο εξωτερικο ενα σωρο πρακτορεια ειδικευονται στα ταξιδια των singles. Με μια απλη αναζητηση στο google βρηκα τα εξης: Singles travel, weekends solo tours trips cruises and vacations for 20s 30s 40s 50s 60s years old
Singles Travel Company
Untitled Document
Singles Travel Service
Adventures_for_Singles - fun, affordable trips
και πολλα ακομη. Κανε μια αναζητηση με θεμα single travel σε διαφορα site αναζητησης και κατοπιν διαλεξε. Συνενοησου μαζι τους για ενα πακετο χωρις τα αεροπορικα, αγορασε μεσω internet η απο ελληνικο πρακτορειο τα εισητηρια που χρειαζεσαι και βουρ. Αν θυμαμαι καλα η discolata εκανε το καλοκαιρι μονη της ενα ταξιδι τετοιου τυπου στο Λαος και στο Βιετναμ. Ρωτησε την με ποιο πρακτορειο πηγε.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Νομίζω σε όλα τα πρακτορεία γίνεται να ζητήσεις να μοιραστείς δωμάτιο με κάποιον άγνωστο (εμ...ιδίου φύλου αν και όλα γίνονται στον ελληνικό τουρισμό) για να μοιραστείς το κόστος και να μην είσαι σαν την καλαμιά στον κάμπο.

Όπως και να'χει, την επόμενη φορά που θες να πας κάπου, βάλε κι ένα ποστ εδώ. Όλο και κάποιος θα βρεθεί. Εγώ έχω πολλές φίλες/φίλους που ταξιδεύουν συνεχώς μόνοι τους και δεν προλαβαίνω να πηγαίνω παντού και συνέχεια με όλους (πού και πού δουλέυω κι εγώ...) και νεανική και μη περίεργη παρέα ψάχνουν πολλοί, ειδικά κοπέλες, όπως εσύ. Στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλά ξένα sites με τέτοιο θέμα, ενδεχομένως να υπάρχει και κανένα ελληνικό. αν όχι...ακόμη καλύτερα.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Η discolata νομίζω αναφερόταν στο GAP, που είναι ένα από τα διεθνή και νεανικά πρακτορεία. Δεν απευθύνεται αποκλειστικά σε singles -πολύ συχνά έχει μόνο ζευγάρια- αλλά σε καμία περίπτωση δεν τους αποκλείει. Απευθύνεται σε άτομα που ψάχνουν κάτι ανάμεσα στο οικονομικό, ανεξάρτητο και το "έχω και παρέα". Αντίστοιχα είναι το kumuka, το intrepid το dragoman και άλλα. Άμα ψάξεις θα βρεις ένα σωρό. Θετικό η πολιτισμικότητα των συμμετεχόντων στο γκρουπ, όπως και ο μικρός αριθμός τους, αρνητικό ότι μειώνεται η επαφή με τους ντόπιους όταν ταξιδεύειες με -έστω χαλαρό- συγκεκριμένο πρόγραμμα και συγκεκριμένα άτομα.

XRISTOS71

Member
sapienza, που σημαινει σοφια, εχω τεραστιο προβλημα σε αυτο θεμα. οταν διαβασα αυτο που εγραψες ηταν σαν να το ειχα γραψει εγω.
πραγματι, ετσι ειναι, το κουραζουν πολυ το θεμα.
εγω θυμαμαι παντα μονο εμενα να κανω προτασεις. . . και μετα η απογοητευση γιατι κανεις δεν ξεσηκωνεται . λιμναζουν σε αυτη την χαλια πολη που ζουμε, δουλεια σπιτι ..
και το χειροτερο ειναι οταν δεν εχεις ετερον ημισυ . . λες και ολοι πρεπει να ειμαστε δεσμευμενοι .. !!! και οι singles τι θα κανουν τελικα? δεν μπορουν να πανε πουθενα επειδη δεν ειναι δεσμευμενοι..
κατ' αρχας εγω δεν τολμαω να κανω προταση σε μια φιλη μου που ειναι δεσμευμενη ακριβως γιατι θα προτιμησει να παει με το αγορι της παρα μαζι μου ..
απο το λιγο που διαβασα τα αλλα μηνυματα, συμπερανα οτι οι περισσοτεροι ειναι παντρεμενοι εδω μεσα.. μια χαρα οταν εισαι παντρεμενος, σε αυτο το θεμα δεν εχεις προβλημα . .
αυτό το τελευταίο μήν το θεωρείς και δεδομένο για τα παντρεμένα ζευγάρια
σε ένα παντρεμένο ζευγάρι κυρίως δέν έιναι απαραίτητο να έχουν και οι δύο τήν έντονη επιθυμία να τούς αρέσουν στο ίδιο βαθμό τα ταξίδια και οι εκδρομές ,οπότε εκεί ίσως είναι και χειρότερα τα πραγματα
σε σχέση με αυτους που δέν είναι δεσμευμένοι γιατί δέν μπορείς να αποφασίσεις να πάς έστω και μόνος .
οποιος από τους κυρίους του forum ξέρει από κρεβατομουρμούρα καταλαβαίνει τι εννοώ !!!!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ακούγεσαι πολύ καμένος φίλε...

Επόμενο Ταξίδι
????????
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος λατινικης αμερικης
οποιος από τους κυρίους του forum ξέρει από κρεβατομουρμούρα καταλαβαίνει τι εννοώ !!!!
Δυστυχως δεν ειναι θεμα φυλου, και το αντιστροφο παιζει και μαλιστα ειναι πιο δυσκολο. Αντε πες στον συζυγο (και δη ελληνα συζυγο) πως θα πας γυναικα, μονη εκδρομη και αν δεν γινει μαχη....

XRISTOS71

Member
Ακούγεσαι πολύ καμένος φίλε...

ξύνεις πληγές εσύ τώρα ,μάλλον μιλάς εκ του ασφαλούς φίλε

καμένος δέν είμαι σίγουρα ιδικά σε ότι έχει να κάνει μέ ταξίδια
αλλά θύμα κρεβατομουρμούρας ( γυναικείο προσόν κυρίως ) έχω πεσει για άλλα θέματα
το ομολογώ.

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Νομίζω σε όλα τα πρακτορεία γίνεται να ζητήσεις να μοιραστείς δωμάτιο με κάποιον άγνωστο (εμ...ιδίου φύλου αν και όλα γίνονται στον ελληνικό τουρισμό)
Εκτός και αν είσαι πολύ τυχερός όπως εγώ! Όταν πήγα στο Halong Bay, πήγα μόνος μου, τα παιδιά που είχα γνωρίσει είχαν πάει δυο μέρες νωρίτερα, όταν εγώ έπρεπε να μείνω στο Hanoi για να πάω στην πρεσβεία της Κίνας. Anyway... τα δωμάτια στο καραβάκι που θα κοιμόμασταν ήταν δίκλινα και εγώ φυσικά για οικονομία είχα πει πως δεν με νοιάζει να το μοιραστώ! Ε, η καλή μου τύχη τα έφερε έτσι ώστε το μοναδικό άλλο άτομο στο καραβάκι που δεν ήταν ζευγαρωμένο να είναι μια όμορφη Ιρλανδέζα!! Πριν γυρίσουμε στο δωμάτιο είχαν προηγηθεί από τα 8 άτομα παρέα που γίναμε στο πλοίο, 2 μπουκάλια βότκα και καμιά 50αριά μπύρες. Δεν χρειάζεται να γράψω παραπάνω... ;)

Το να ταξιδεύεις μόνος σου έχει πάντα περισσότερα τυχερά!! :twisted::twisted:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
vagelis.kar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom