CakeNet
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- -
Και μετά ποιες ήταν οι αναμνήσεις - περιγραφές για το ταξίδι; "Προχώρησα μια επίπεδη κοιλάδα και στο τέλος διέκρινα δυο πανύψηλα βουναλάκια;"
Φροντισε παλικαρι μου η κοπελα σου να μην εχει προσβαση στο site. H αν εχει να μη γνωριζει το ψευδωνυμο σου, αλλιως μετρημενες τις βλεπω τις μερες σου στο Amerika αλλιως πιασε το αφεντικο και ταξε του να διαγραψει το τελευταιο σου post!Ε, η καλή μου τύχη τα έφερε έτσι ώστε το μοναδικό άλλο άτομο στο καραβάκι που δεν ήταν ζευγαρωμένο να είναι μια όμορφη Ιρλανδέζα!! Πριν γυρίσουμε στο δωμάτιο είχαν προηγηθεί από τα 8 άτομα παρέα που γίναμε στο πλοίο, 2 μπουκάλια βότκα και καμιά 50αριά μπύρες. Δεν χρειάζεται να γράψω παραπάνω...
Το να ταξιδεύεις μόνος σου έχει πάντα περισσότερα τυχερά!!
διαφωνω καθετα μαζι σου!το θεωρω μεγαλη μαγκια να ταξιδευεις αλλα και γενικοτερα να κανεις πραγματα μονος σου!βεβαια αυτο προυποθετει να τα εχεις καλα με τον εαυτο σου,πραγμα δυσκολο για πολλους!εχω φιλους που μονοι τους δεν βγαινουν ποτε απο το σπιτι και φιλες που χωρις το boyfriend δεν πανε ουτε για καφε!αυτο θεωρω εγω καταντια!!!το θεωρω καταντια . .να φτασεις τωρα σ' αυτη την ηλικια και να μην εχεις κανεναν . .
δεν το κατηγορω γιατι δεν ξερεις πως τα φερνει καμμια φορα η ζωη αλλα το θεωρω ασχημο, λυπητερο, καλυτερα να μην φτανει κανεις σε αυτο το σημειο. δεν θα ηταν πολυ καλυτερο σε αυτη την ηλικια να ερθει με καμμια φιλη της, με το συζηγο ή καποιον συγγενη της?
αλλα αν ολοι οι παραπανω συνεχισουν να μου αρνουνται την "μεγαλη εξοδο" απο την ευρωπη, εννοειται πως θα το τολμησω μονη μου!νομιζω πως θα ειναι φοβερη εμπειρια!