giannis1996
Member
Από που προμηθεύομαι την Berlin WelcomeCard ? και τι περιλαμβανει πανω κατω?
Εδω ειναι το site της καρτας, οπου αναγραφει και τα σημεια πωλησης. Εχει στο αεροδρομιο και σε πολλα αλλα σημεια της πολης. Μεχρι και ταχυδρομικα στη στελνουν αν θες...Από που προμηθεύομαι την Berlin WelcomeCard ? και τι περιλαμβανει πανω κατω?
Για πόσες ημέρες θα είσαι στο Βερολίνο και ποιο είναι το αεροδρόμιο άφιξης σου;ευχαριστώ @mourohavlos τα είχα διαβάσει απο πρίν! βασικά διάβασα όλες τις συζητήσεις περί Βερολίνου πολύ βοηθητικές...φυσικά με το θέμα μεταφορικού για κάποιο λόγο δεν μπορώ να βρώ άκρη!! δεν ξέρω γιατί
Από το αεροδρόμιο Schönefeld θα αναζητήσεις την πλατφόρμα από όπου αναχωρούν τα τρένα (όχι τα S-Bahn!) . Θα εκδώσεις από το αυτόματο μηχάνημα εισιτήριο για το κέντρο. Επέλεξε το εισιτήριο για ζώνη ΑΒC. Θα αναζητήσεις στη συνέχεια τη γραμμή από όπου αναχωρεί το RE 7 ή το RB 14. Αυτά είναι τα γρήγορα τρένα, που αναχωρούν ανά 30 λεπτά, με τα οποία φτάνεις σε 2 στάσεις στον ανατολικό σταθμό "Berlin Ostbahnhof" ή σε 5 στάσεις στον κεντρικό σταθμό "Berlin Hauptbahnhof" (30 λεπτά).Eυχαριστώ @Elena2508 . Φθάνουμε Βερολίνο μεσημέρι 31/12 και φεύγουμε 6/1/2018 πάλι μεσημεράκι απο Schönefeld Airport -
θα μένουμε περιοχή Potsadamer Platz..
βασικά σε 3-4 μουσεία θα πάμε και μάλλον και στον ζωολογιό κήπο.. με προβληματίζει αν θα πάρουμε τιν berlin card ή όχι βασικά..διαβάζω διάφορα εδώ.
Δεν ξέρω τι σε συμφέρει να βγάλεις γιατί εγώ δεν έβγαλα κάποια κάρτα μεταφορών. Αλλά την ημέρα την άφιξης ή την ημέρα την αναχώρησης σου για το αεροδρόμιο, εάν δεν σκοπεύεις να κάνεις και άλλη μετακίνηση εντός της ημέρας μπορείς να βγάλεις το απλό εισιτήριο της μονής διαδρομής από ή και προς το αεροδρόμιο με 4 € (ζώνη ABC).ευχαριστώ πολύ @Elena2508 μου!
βασικά πάνε και τα δύπο απ΄οτι κοίταξα τώρα στ οBerlin Ostbahnhof και απο εκεί 10 λεπτά το ξενοδοχείο! μια χαρά!! είναι 7 ευρώ το άτομο ε απο αεροδρόμιο στο σταθμό..14 ευρώ για δύο άτομα για μια μέρα βασικά...χμμ ίσως τελικά συμφέρει να βγάλω κάρτα...διότι φθάνουμ ήδη απόγευμα και θα μείνουμ εκεί στην περιοχή αφού θα γίνεται και η όλη φάση της Πρωτοχρονιάς!