nikoletta1982
Member
το ξερω οτι ρωταω πολλα κ συγνωμη.. μηπως ξερει κανεις αν τα ταξι εχουν σαν τη δικη μας διπλη ταριφα μετα τις 12 το βραδυ? μπορει να ναι βλακεια αυτο που ρωταω αλλα μηπως ξερει καποιος.. ευχαριστω..
Δεν ξέρω για διπλή ταρίφα, αλλά πριν 2 μήνες που έκανα το δρομολόγιο από Alexanderplatz μέχρι το αεροδρόμιο στις 5;30 το πρωί μας κόστισε 41 ευρώ.το ξερω οτι ρωταω πολλα κ συγνωμη.. μηπως ξερει κανεις αν τα ταξι εχουν σαν τη δικη μας διπλη ταριφα μετα τις 12 το βραδυ? μπορει να ναι βλακεια αυτο που ρωταω αλλα μηπως ξερει καποιος.. ευχαριστω..
οκ.. μια χαρα.. σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση σ..Δεν ξέρω για διπλή ταρίφα, αλλά πριν 2 μήνες που έκανα το δρομολόγιο από Alexanderplatz μέχρι το αεροδρόμιο στις 5;30 το πρωί μας κόστισε 41 ευρώ.
Για σονεφελντ πάς με τρένο απευθείας στο Αλεξάντρεπλατζ! Εγώ πάω εκεί 19-22!οκ.. μια χαρα.. σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση σ..
α θα φυγουμε εμείς κ θα πας εσύ..Για σονεφελντ πάς με τρένο απευθείας στο Αλεξάντρεπλατζ! Εγώ πάω εκεί 19-22!
Πάρε και κάρτα, απεροριστες μετακίνηση με όλες συγκοινωνίες μέσα κέντρο
Ποιά μέρα φτάνεις?α θα φυγουμε εμείς κ θα πας εσύ..
ναι έχει για κατευθείαν αλλα εμεις φτανουμε 23.30 το βραδυ κ απ οτι είδα μετα τις 12 δ εχει κατευθειαν.. γι αυτό προβληματίζομαι κ ψαχνω κ αν τα ταξί εχουν παραπάνω χρεωση μετά τις 12..
σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση σ..Αυτο που ειχαμε καλεσει εμεις ειχε το νουμερο 4930202021220 και μιλουσε αγγλικα ο τηλεφωνητης. Τωρα απο οσο ξερω μπορεις να παρεις κ εξω απο το αεροδρομιο. Τι προβλημα να χεις ; Και οι δυο φορες που πηραμε ταξι οι οδηγοι γνωριζαν αγγλικα και συννενοουσαν ανετα. Γενικα δεν συναντησαμε αγενη ανθρωπο. Μονο που μας περνουσαν για Ισπανους! Για την Nikoletta να επισημανω πως στο κοινοβουλιο μπαινεις για το θολο μονο με ηλεκτρονικη προκρατηση. Εχει οδηγιες στο site τους. Απο Alexanderplatz για το Εβραικο μνημειο παιρνεις το νουμερο 200 λεωφορειο και αν θυμαμαι καλα ειναι 5-6 στασεις οποτε πληρωνεις το πιο φθηνο εισιτηριο στον οδηγο.
Απατεώνες ταξιτζήδες πάντα θα υπάρχουν.Μέχρι στιγμής και σε πολλά ταξίδια στο Βερολίνο δεν μου έτυχε.Βοηθάει και η τεχνολογία, πχ παρακολούθηση της διαδρομής από το κινητό.σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση σ..
ξερω γω τι προβλημα μπορει να χω? μην ειναι σαν τους δικους μας που μπορει να σε κανουν κ καμια βολτα παραπανω αφου σε βλεπουν τουριστα..
για τον θολο κλεισαμε κ εχουμε φτιαξει το προγραμμα μας.. ελπιζω να βγει..