avastasios
Member
Από Θεσσαλονίκη??? @Elena2508 E τότε σε συμπαθώ περισσότερο γιατί είμαι από Ξάνθη!!!! Ναι κι εγώ πιστεύω πως έκανα καλό deal με την κάρτα για τις μετακινήσεις και το pass για τα μουσεία!!! Όσον αφορά το αquadom διάβασα πως δεν είναι και τέλειο αλλά ήθελα να πάω στο μουσείο της Μαντάμ Τισό οπότε...Καλημέρα @avastasios , δεν είμαι από την Κρήτη, αλλά τη λατρεύω! Είμαι Θεσσαλονικιά.
Τα 47 € για το συνδυαστικό εισιτήριο που έβγαλες μου φαίνεται καλό deal!!
Κοίτα μόνο να εκμεταλλευτείς και τις εκπτώσεις που σου δίνει η κάρτα για να κάνεις απόσβεση τα επιπλέον 7 € που πλήρωσες. Το θετικό βέβαια είναι ότι μπορείς να επισκεφτείς 2-3 μουσεία στο νησί των μουσείων σε ξεχωριστή μέρα και δεν έχεις πίεση, όπως με το ημερήσιο εισιτήριο των 18 € (museumsinsel ticket).
Για το μουσείο Μαντάμ Τισό δεν έχω άποψη γιατί δεν πήγα. Για το Aquadom σου είπα την γνώμη μου ότι δεν θα χαλάλιζα 18 € ξανά για να μπω... Τα 21 € όμως που πλήρωσες για τα δύο είναι πολύ καλή τιμή!
Θα σου πρότεινα όμως να πας στο μουσείο DDR που δεν πρόλαβα να πάω εγώ και το έχω αφήσει εκκρεμότητα για την επόμενη φορά. Μου έχει μεταφέρει φίλος ότι είναι πολύ διασκεδαστικό γιατί είναι διαδραστικό και δεν έχει ακριβό εισιτήριο (είσοδος 5.5 €). Είναι ακριβώς δίπλα στον Καθεδρικό Ναό.
Εφόσον είναι η πρώτη σου φορά στο Βερολίνο, επιμένω ότι δεν πρέπει να αφιερώσεις πολύ χρόνο στα μουσεία!
Όντως δε θα αφιερώσω πολύ γιατί θέλω να κάνω και ψώνια!!!!!!! Φαντάζομαι θα έχει τέλεια καταστήματα