Ήδη στο γραφείο το πρόβλημα λύθηκε μόνο του. Άυτό όμως που μου έκανε εντύπωση ήταν το φορητό που ξαναγύρισε στην προηγούμενη κατάσταση. Εν πάσει περιπτώσει, ας του δώσουμε λίγο χρόνο, νομίζω ότι θα φτιάξει και αυτό μόνο του.Γενικά το θέμα της αλλαγής δεν είναι μόνο θέμα DNS, τα οποία έτσι κι'αλλιώς κάνουν τραγικά πολύ χρόνο να γυρίσουν από τους ελληνικούς ISPs, ενώ κάποιος που έχει openDNS έβλεπε το σάιτ μέσα σε 2 ώρες από την αλλαγή την παρασκευή. Υπάρχουν θέματα caching σε browsers, θέματα caching από routers, για τα οποία δεν είμαι και ιδιαίτερα ειδικός. Νομίζω ότι σήμερα προχωρώντας η μέρα όλοι πια θα βλέπουν την καινούρια IP του site. Αν το βράδυ ή αύριο το πρωί εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα, στείλε μου ένα pm να το δούμε.
Για το firewall θα το κοιτάξω. Όμως και δω το περίεργο είναι ότι πριν δούλευε ικανοποιητικά.Κάτι γίνεται με το pc σου μάλλον, έχεις firewall των windows;
Προσπάθησα να πατήσω το κουμπί αναφοράς στο μήνυμα για να στείλω το error message, αλλά μου έβγαζε ότι δεν έχω permission.Θενκς! Διορθώθηκε το error.
Η αποστολή αναφοράς, μιλάς για τα προσωπικά μηνύματα, τι;