• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μετακόμιση Servers

Lalibela

Member
γι' αυτο πηγα στην apple και βρηκα την υγεια μου
δεν σχολουμαι με το ανοιξε κλεισε ..εγκατεστησε ..
σφαλμα απο δω ...παραθυρο απο κει
γιατι σερνεται οεο ?
φορματ για 65η φορα αυτο το μηνα ..μα που πηγαν τα cd ...
παναγια μου φτου φτου μακρια ..

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Γενικά το θέμα της αλλαγής δεν είναι μόνο θέμα DNS, τα οποία έτσι κι'αλλιώς κάνουν τραγικά πολύ χρόνο να γυρίσουν από τους ελληνικούς ISPs, ενώ κάποιος που έχει openDNS έβλεπε το σάιτ μέσα σε 2 ώρες από την αλλαγή την παρασκευή. Υπάρχουν θέματα caching σε browsers, θέματα caching από routers, για τα οποία δεν είμαι και ιδιαίτερα ειδικός. Νομίζω ότι σήμερα προχωρώντας η μέρα όλοι πια θα βλέπουν την καινούρια IP του site. Αν το βράδυ ή αύριο το πρωί εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα, στείλε μου ένα pm να το δούμε.
Ήδη στο γραφείο το πρόβλημα λύθηκε μόνο του. Άυτό όμως που μου έκανε εντύπωση ήταν το φορητό που ξαναγύρισε στην προηγούμενη κατάσταση. Εν πάσει περιπτώσει, ας του δώσουμε λίγο χρόνο, νομίζω ότι θα φτιάξει και αυτό μόνο του.

Κάτι γίνεται με το pc σου μάλλον, έχεις firewall των windows;
Για το firewall θα το κοιτάξω. Όμως και δω το περίεργο είναι ότι πριν δούλευε ικανοποιητικά.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Από σήμερα είναι και πάλι στη διάθεση όλων των μελών τα συνημμένα αρχεία, τα προσωπικά άλμπουμ, και η κεντρική μας γκάλερυ. :)

Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τη χρήση τους, ενημερώστε εδώ.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Θενκς! Διορθώθηκε το error.

Η αποστολή αναφοράς, μιλάς για τα προσωπικά μηνύματα, τι;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Θενκς! Διορθώθηκε το error.

Η αποστολή αναφοράς, μιλάς για τα προσωπικά μηνύματα, τι;
Προσπάθησα να πατήσω το κουμπί αναφοράς στο μήνυμα για να στείλω το error message, αλλά μου έβγαζε ότι δεν έχω permission.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Υποψιάζομαι ότι είχε να κάνει με το δεύτερο error, αν δοκιμάσεις τώρα λογικά θα δουλέψει, δεν ήταν γενικό το πρόβλημα δηλαδή, αφορούσε την αναφορά (και γενικά οτιδήποτε) στο συγκεκριμένο ποστ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom