Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Οκ το βάζω προτεραιότητα να το δω. Θενκς!
Α, οκ την είδα την ανακοίνωση, αλλά νόμιζα ότι παρόλο που δε μπορούσαμε να ανεβάσουμε φωτογραφίες και συνημμένα, μπορούσαμε να δούμε τα ήδη υπάρχοντα. Ευχαριστώ!Έχει αναφερθεί στην ανακοίνωση από τον spor_os ότι συνημμένα/γκάλερυ/άλμπουμ θα μείνουν κλειδωμένα για 1-2 μέρες ακόμα. Μας συγχωρείτε για την ταλαιπωρία, θα τα επαναφέρουμε το συντομότερο δυνατό
Γενικά το θέμα της αλλαγής δεν είναι μόνο θέμα DNS, τα οποία έτσι κι'αλλιώς κάνουν τραγικά πολύ χρόνο να γυρίσουν από τους ελληνικούς ISPs, ενώ κάποιος που έχει openDNS έβλεπε το σάιτ μέσα σε 2 ώρες από την αλλαγή την παρασκευή. Υπάρχουν θέματα caching σε browsers, θέματα caching από routers, για τα οποία δεν είμαι και ιδιαίτερα ειδικός. Νομίζω ότι σήμερα προχωρώντας η μέρα όλοι πια θα βλέπουν την καινούρια IP του site. Αν το βράδυ ή αύριο το πρωί εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα, στείλε μου ένα pm να το δούμε.1. Στο σπίτι υπάρχουν τρία διαφορετικά PCs, που βλέπουν την ίδια γραμμή σύνδεσης με το Internet (Otenet). Χθες το βράδυ όταν είχε ξεναλειτουργήσει το site, είχα την εξής περίεργη εικόνα : Τα δύο PCs έβλεπαν το νέο site, ενώ το τρίτο (ένα φορητό) έβλεπε το παλιό και κλειδωμένο. θέμα DNS δεν μπορούσε να υπάρχει, αφού μοιράζεται την ίδια γραμμή Internet με τα άλλα δύο. Σκέφτηκα ότι κάτι γίνεται πιθανόν με τα Cookies. Έσβησα ιστορικό και Cookies και έκανα επανεκκίνηση και το πρόβλημα λύθηκε. Μέχρι εδω όλα καλά. Σήμερα το πρωί πάω στο γραφείο. Το κομπιούτερ του γραφείου (πάλι otenet) πεισματικά βλέπει το παλαιό κλειδωμένο site. Του έσβησα Cookies και ιστορικά, του έκανα επανεκκινήσεις, τίποτε. Εγκατέστησα και τον Mozilla, μήπως ο Ι.Ε. τα είχε παίξει. Τίποτα. Πάω σε άλλον κομπιόυτερ του γραφείου, που δεν είχε μπεί ποτέ στο συγκεκριμένο site. Τίποτα. Γυρίζω σπίτι για να γράψω το πρόβλημα, ανοίγω και τα τρία PCs να ξαναελέγξω τι γίνεται και διαπιστώνω ότι το φορητό, που μέχρι το πρωϊ δούλευε σωστά, πάλι βλέπει το παλαιό κλειδωμένο site!!!!!! (όταν λέω παλαιό κλειδωμένο, εννοώ ότι δεν βλέπει όλες τις χθεσινοβραδινές καταχωρήσεις, π.μ κλπ). Άρα αυτή την στιγμή έχω μπροστά μου δύο κομιούτερ που δείχνουν δύο διαφορετικές εικόνες του site. Απίστευτο και όμως αληθινό.
Κάτι γίνεται με το pc σου μάλλον, έχεις firewall των windows;2. Εγώ γενικά δεν είχα σοβαρό πρόβλημα ταχύτητας στο site. Στο ένα κομπιούτερ του σπιτιού από χθές το νέο site σέρνεται!!!! Πάω να φορτώσω σελίδες και αργεί τόσο πολύ, που κάνει time out και βγάζει λευκή οθόνη με μύνημα :
Όταν όμως κάνεις ανανέωση της σελίδας, η σελίδα εμφανίζεται κανονικά. Τι φταίει άραγε; Προφανώς δεν φταίει το site. Κάτι σχετίζεται με το συγκεκριμένο κομιούτερ. Κάποιο software θέλει ανανέωση; Και ποιό; Να φταίει κανένα antivirus; Να φταίει το firewall; Καμμία ιδέα;