Κινηματογραφική κουβέντα....

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Παιδιά όσοι έχετε cinobo το προτείνετε; Έχω παγώσει εδώ και κάνα μήνα τη συνδρομή μου στο netflix και σκέφτομαι αν αξίζει να την ξεκινήσω πάλι ή να προτιμήσω κάτι πιο εναλλακτικό.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Παιδιά όσοι έχετε cinobo το προτείνετε; Έχω παγώσει εδώ και κάνα μήνα τη συνδρομή μου στο netflix και σκέφτομαι αν αξίζει να την ξεκινήσω πάλι ή να προτιμήσω κάτι πιο εναλλακτικό.
Μπορείς να μπεις να δεις τι ταινίες και σειρές έχει κ επίσης έχει δωρεάν δοκιμή κάποιων ημερών.

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Εξαρτάται απο τα γούστα του καθενός νομίζω. Προσωπικά είχα netflix που το σταμάτησα γιατί πέρα απο κάποια ντοκιμαντέρ και μερικές σειρές δεν είχε ταινίες των προτιμήσεων μου.

Το cinobo είναι μια πλατφόρμα για σινεφιλ θα έλεγα. Μπορείς να βρεις αφιερώματα σε σκηνοθέτες , παγκόσμιο κινηματογράφο, ανεξάρτητες παραγωγές, αφιερώματα σε διεθνή φεστιβαλς κινηματογράφου ακόμα και στα oscars .
Μπορεις να πάρεις έναν μήνα δωρεάν και αν πιστεύεις οτι σου αρέσει το περιεχόμενο συνεχίζεις. Το κόστος είναι 8.99 euro και σε αυτή την τιμή περιλαμβάνει και δωρεάν εισιτήρια για προβολές ταινιών στις συνεργαζόμενες αίθουσες .
Μιά δοκιμή θα σε πείσει.
Εγώ το απολαμβάνω αν και δεν έχω πάντα τον χρόνο να παρακολουθώ όσο θα ήθελα.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Εξαρτάται απο τα γούστα του καθενός νομίζω. Προσωπικά είχα netflix που το σταμάτησα γιατί πέρα απο κάποια ντοκιμαντέρ και μερικές σειρές δεν είχε ταινίες των προτιμήσεων μου.

Το cinobo είναι μια πλατφόρμα για σινεφιλ θα έλεγα. Μπορείς να βρεις αφιερώματα σε σκηνοθέτες , παγκόσμιο κινηματογράφο, ανεξάρτητες παραγωγές, αφιερώματα σε διεθνή φεστιβαλς κινηματογράφου ακόμα και στα oscars .
Μπορεις να πάρεις έναν μήνα δωρεάν και αν πιστεύεις οτι σου αρέσει το περιεχόμενο συνεχίζεις. Το κόστος είναι 8.99 euro και σε αυτή την τιμή περιλαμβάνει και δωρεάν εισιτήρια για προβολές ταινιών στις συνεργαζόμενες αίθουσες .
Μιά δοκιμή θα σε πείσει.
Εγώ το απολαμβάνω αν και δεν έχω πάντα τον χρόνο να παρακολουθώ όσο θα ήθελα.
Η αλήθεια είναι ότι στο netflix σπάνια κάτι θα με τραβήξει πραγματικά. Αλλά επειδή συνήθως καταφεύγω σε αυτό σε φάσεις τρελής κούρασης με καμμένο εγκέφαλο βολεύομαι έτσι με κάτι εύπεπτο.

Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας. Μάλλον θα πάρω το δοκιμαστικό, δεν χάνω κάτι. Άλλωστε το στυλ ταινιών του cinobo είναι θεωρητικά πολύ περισσότερο του γούστου μου. Πιο πολύ με είχαν προβληματίσει κάποια σχόλια περί περιορισμένης ποικιλίας κλπ.

Και για να προσφέρω και κάτι στη συζήτηση, να πω ότι είδα πριν λίγες μέρες το ιρανικό "Το αγαπημένο μου γλυκό". Γενικά αγαπώ ιρανικό κινηματογράφο και το συγκεκριμένο έργο πραγματεύεται ζητήματα όπως τη μοναξιά, τη σημασία της συντροφικότητας σε μεγαλύτερες ηλικίες, τη γυναικεία χειραφέτηση, με έμμεσες αιχμές στους περιορισμούς που το θεοκρατικό καθεστώς του Ιράν δημιουργεί στους πολίτες. Φυσικά το καθεστώς δεν εκτίμησε το σενάριο και μάλιστα όπως διάβασα δεν επέτρεψε και σε κάποιους από τους συντελεστές να ταξιδέψουν σε φεστιβάλ, βραβεύσεις κλπ για την ταινία.

Μου άφησε μια στενάχωρη αίσθηση φεύγοντας, αλλά ήταν σίγουρα μια αξιόλογη ταινία με όμορφες ερμηνείες.

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Κι εγώ θα σου έλεγα να το δοκιμάσεις γιατί προσφέρει πρόσβαση σε ταινίες που δε βρίσκεις αλλού. Σίγουρα δεν είναι τόσο πολύ για στιγμές που θες να δεις κάτι χαλαρό και εύπεπτο αλλά νομίζω εντέλει σε ανταμείβει με τις πολλές καλές επιλογές.

Last edited:

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
δεν έχω δει άλλη ταινία που να μπορώ να την παρομοιάσω.
Ε κάποια θυμίζει για κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι της ταινίας αν και το Jacobs ladder προϋπήρχε της ταινίας που αναφέρομαι. Απλά όταν έγινε το μπαμ με τη νεότερη, όλοι μιλούσαν για την πρωτοτυπία της και είχαν εντυπωσιαστεί. Όσοι όμως είχαν δει το Jacobs ήξεραν...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.822
Μέλη
39.566
Νεότερο μέλος
EvaPapa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom