• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μεγαλη συζητηση για διαφημιση γνωστης εταιριας κινητης τηλεφωνιας

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Στις Σπέτσες πάντως,έχω καταγωγή από εκεί,μια χαρά τις έχουν παντού σηκωμένες ....
Όπως και στην Ύδρα....
Α, για τις σημαίες λες... είπα και γω...και τρόμαξα! :clap:

SkullFlower

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
γιατί?
Δεν είναι έτσι? σε άλλη Κρήτη ζεις και δεν τα βλέπεις αυτά?

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
να ρωτησω κατι....τα σημαιακια αυτα δεν υπαρχει ενδεχομενο να ειναι τιποτα λαβαρα που ειχαν επι ενετικης εποχης;

παντως αν οι κρητικοι θελουν ανεξαρτησια με γεια τους με χαρα τους. αν μετα σκασει καμια τουρκικη φρεγατα ας τα βγαλουν περα μονοι τους. ουτως ή αλλως οπλα εχουν. μην φωναζουν εμενα επιστρατο να τρεχω εκει κατω.

γιατι αν ακουσουμε θεωριες συνομωσιας, εχουν πετρελαιο, φυσικο αεριο, χρυσαφι, ματωμενα διαμαντια κλπ...οποτε....

σιγουρα παντως εχουν καλες φυτειες...

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
γιατί?
Δεν είναι έτσι? σε άλλη Κρήτη ζεις και δεν τα βλέπεις αυτά?
Γιατι δεν ειναι μονο αυτα η Κρητη ... ΝΑ ΓΙΑΤΙ ....
αν σου αρεσει να ακους τον Ζερβακη και τον Κυριακακη και καθε αλλο μακακα που νομιζει οτι τραγουδαει επειδη εβγαλε 2 μαντιναδες για τα 4Χ4 και για την ζωοκλοπη και για τα οπλα και ξεφτιλιζουν την Κρητικη μουσικη τοτε με γεια σου και χαρα σου .. ΜΗΝ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΟΜΩΣ και παραπληροφορεις το κοσμο σε ενα ηδη παραπληροφορημενο θεμα ..
γιατι κρητικη μουσικη ειναι αυτο
... καταλαβες;;;;;
ως προς τους admin του site ζητω συγνωμη για τα κεφαλαια,αλλα ειναι γιατι οντως φωναζω ...
ως προς τα ταξιδια μπορει να μην ξερω πολλα πραγματα,αλλα ολα κιολα ....

Last edited by a moderator:

SkullFlower

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
Είπα ότι Κρήτη είναι μόνα αυτά?
Είπα πουθενά ότι ακούω ζερβάκη και παρόμοιους μούσχαρους?
Σου αρέσει δεν σου αρέσει πάντως Κρήτη είναι ΚΑΙ αυτά.
Αυτά που έχω δει Κρήτη δεν τα έχω δει πουθενά στην Ελλάδα.
Βοσκούς να κατεβαίνουν με τα Ηιlux με φιμέ τζάμι και κλειστή καρότσα.
Με κάθε ντόπιο που θα μιλήσεις θα έχει κάνει το Χανιά-Ηράκλειο και πίσω σε 25 λεπτά με το ρολόι.
Οδική συμπεριφορά ασχολίαστη...

Για να μην μακρηγορώ γιατί η λίστα με αυτά που έχω δει και ακούσει δεν τελειώνει ούτε αύριο τέτοια καγκουρίλα, ψωνισμό και τοπικισμό σαν τη Κρήτη δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού.
Αν η αλήθεια τσούζει, δεν σημαίνει ότι είναι παραπληροφόρηση.

Από την άλλη δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι. Άλλα να το εθελοτυφλούμε και να κάνουμε πως δεν υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές (οι οποίες δεν είναι η εξαίρεση αλλά καθημερινότητα), συγνώμη δεν μου κάνει...

πάρε και ένα μπουνταλά bonus

Last edited by a moderator:

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δεν θέλω να ανοίξει μέτωπο εδώ,αλλά δυστυχώς κι εγώ δεν γνωρίζω κανέναν που να μην είχε μια άσχημη εμπειρία στην Κρήτη ή με Κρητικό.Και δεν μιλάω για μια περιοχή που ζεις μόνιμα και κάποια στιγμή θα δεις ασχήμιες κάποιας μορφής,αλλά όπως μπορεί να δει την Κρήτη ένας περαστικός.

Προσωπικά όταν είχαμε πάει πενταήμερη θυμάμαι ότι μέσα σε μια εβδομάδα και σε διαφορετικά μέρη έγιναν δύο περιστατικά απειλής -το ένα μάλιστα σε κοπέλα- με σπασμένο μπουκάλι τη μία και με σουγιά την άλλη,μέσα σε μαγαζιά.ΟΚ θα μου πει κάποιος πενταήμερη είναι,τίγκα στο χαζοχαρούμενο,την εφηβική ορμόνη και τη φούντα.

Ε και τ'αδέρφια μου ρε παιδιά πήγανε εκδρομές κάποτε στη Ρόδο και στην Κύπρο αλλά δεν βγήκανε τα μαχαίρια...

Ένα άλλο ωραίο περιστατικό γνωστού είναι σε μονόδρομο σε κατσικοχώρι πετυχαίνουν παππού με αγροτικό ανάποδα και ακολουθεί ο κορυφαίος διάλογος:

-Παππού κάνε πίσω,πας ανάποδα
-Δεν έκανα πίσω με τους Γερμανούς,με εσάς θα κάνω;;;;

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
καλη η 5μερες δεν εινια κριτηριο. και σε εμας πηγαμε Κυπρο και μαζευανε καποιους απο τα Αστ.Τμηματα....
εγω για να ειμαι ειλικρινης μια φορα πηγα κρητη, ενα Πασχα και δεν ειδα ουτε κατι ασχημο, αλλα ουτε και κατι ιδιαιτερο προς την θετικη πλευρα...

γενικα παντως αυτο με το οδηγαω οπου θελω, οπως θελω, παρκαρω οπου θελω, και αν πας να μου πεις κατι θα φας και καμια ψιλη, υπαρχει σε μεγαλο κομματι στην ελληνικη επαρχια.
εγω σε ενα ψιλοκτρακαρισμα εξω απο τα γρεβεννα, που στνη ουσια ο αλλος τιποτα δεν επαθε, επειδη φωναξα τροχαια και πηγαμε για καταθεση (για δηλωση κλπ ουτε λογος φυσικα), μονο που δεν μου επιτεθηκαν.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ε,δεν έχει βγεί τυχαία η έκφραση "εδώ είναι το χωριό μου".

SkullFlower

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
Παρκάρει φίλος μου το αμάξι του έξω από το σπίτι του στα Χανιά.
Επιστρέφει ο βοσκός γείτονας και με τσαμπουκά του λέει να πάρει το αμάξι έξω από το στενό και να το πάει σε μια αλάνα 2 τετράγωνα πιο πάνω γιατί δεν έχει χώρο να παρκάρει τα 3 αμάξια του σε απόσταση 2 βημάτων από τη πόρτα του, με το επιχείρημα πως αν δεν το κάνει θα του το σπρώξει όπως είναι στη ρεματιά με το αγροτικό (υπήρχε στο τέλος του δρόμου , κάθετη στο στενό).

Πρώτη έξοδος στα Χανιά μόλις είχα κατέβει για να σπουδάσω. Καταλήξαμε από το πουθενά να τρώμε καρέκλες στη πλάτη από ντόπια μοσχάρια. Ο λόγος ακόμα άγνωστος (υποθέτουμε πως τα μακριά μαλλιά που υπήρχαν τότε χαλούσαν την αισθητική τους).

Μερικά πρόχειρα παραδείγματα της "εξαίρετης" Κρητικής παιδείας

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
λεγε ο,τι θες για την Κρητη .. ο καθενας εχει τις αποψεις του,εχει μυαλο και κρινει και αναλογως που πηγαινει,αναλογα πραγματα θα βλεπει,εγω δεν μπορω να αλλαξω την γνωμη κανενος .. το μονο που εχω να κανω ειναι να του προτεινω σε ποια μερη να μην πηγαινει,γιατι δεν ειναι παντου τα ιδια ..
ειναι σαν να ερχεται ενας τουριστας στην Αθηνα και εσυ σαν ξεναγος να τον περασεις απο την Ομονοια,την Αθηνάς και την Στουρναρη ..
αν καταλαβες καλα ο λογος που σε κατηγορισα ειναι τα τραγουδια που βαζεις οχι για την οδηγικη συμπεριφορα του Κρητικου ή την αρκετα παραπανω απο το κανονικο ταση για καβγα ... αν ειδες καλα το ποστ μου ολα τα βιντεο που εβαλα ειναι δειγμα Κρητικης μουσικης ...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom