• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μεγαλη συζητηση για διαφημιση γνωστης εταιριας κινητης τηλεφωνιας

SkullFlower

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
Αυτά που έβαλα δεν τα θεωρώ καν μουσική. Τα έβαλα για να δείξω τι καραγκιοζιλίκια γίνονται στο νησί (κατά τη γνώμη μου όχι από κάποια μειονότητα). Το βίντεο αυτά που έχουν ανεβάσει προβάλουν μια χαρά τις αντιλήψεις αυτές υπό την μορφή "μουσικής". Αν με ρώταγες τη γνώμη μου για την Κρητική μουσική ούτε που θα πήγαινε το μυαλό μου σε τέτοια κομμάτια και είμαι σίγουρος πως ο τόπος έχει πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες.

Αυτό με τα μέρη που λες στην Κρήτη δεν ισχύει. Τα περισσότερα μου έχουν συμβεί σε μέρη (κέντρο Χανιά, παλιό λιμάνι Χανιά, περιοχή Πολυτεχνείου) που δεν δικαιολογούν τέτοιες συμπεριφορές. Να ήταν σε κανένα κατσικοχώρι, κακόφημες περιοχές κτλ θα τις "δικαιολογούσα", όμως όπως είπα και παραπάνω είναι καθημερινότητα.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Αυτά που έβαλα δεν τα θεωρώ καν μουσική. Τα έβαλα για να δείξω τι καραγκιοζιλίκια γίνονται στο νησί (κατά τη γνώμη μου όχι από κάποια μειονότητα). Το βίντεο αυτά που έχουν ανεβάσει προβάλουν μια χαρά τις αντιλήψεις αυτές υπό την μορφή "μουσικής". Αν με ρώταγες τη γνώμη μου για την Κρητική μουσική ούτε που θα πήγαινε το μυαλό μου σε τέτοια κομμάτια και είμαι σίγουρος πως ο τόπος έχει πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες.

Αυτό με τα μέρη που λες στην Κρήτη δεν ισχύει. Τα περισσότερα μου έχουν συμβεί σε μέρη (κέντρο Χανιά, παλιό λιμάνι Χανιά, περιοχή Πολυτεχνείου) που δεν δικαιολογούν τέτοιες συμπεριφορές. Να ήταν σε κανένα κατσικοχώρι, κακόφημες περιοχές κτλ θα τις "δικαιολογούσα", όμως όπως είπα και παραπάνω είναι καθημερινότητα.
Τωρα το εφερες ισα βαρκα ισα νερα ;) οσο για το τελευταιο,χωρις να θελω να ανοιξω μετωπο με τα Χανια,στο Ηρακλειο ειμαστε πιο πολιτισμενοι χαχαχααχα .. πλακα κανω η αληθεια ειναι οτι δεν πολυπηγαινω στα Χανια λογω αποστασης και δεν εχω αποψη .. απλα στην Κρητη υπαρχει διαφορετικο τροπο σκεψης αποτι στην υπολοιπη Ελλαδα και καποια πραγματα που εμενα μπορει να μου φανουνε φυσιολογικα,σε καποιον αλλον να ξινισουνε .. οπως και το αναποδο ..
Παραδειγματα:1)οποτε βλεπω γειτονους τους χαιρεταω με ολη την καλη μου πρωινη διαθεση και αυτοι γυριζουν το κεφαλι τους αλλου,γιατι εδω στην Αθηνα δεν ειναι συνηθισμενο .. 2)μπαινεις σε ενα Κρητικο σπιτι και σε κερναει ο ανθρωπος ο,τι λογης καλουδια εχει και εσυ παροτι εχεις ολη την καλη διαθεση δεν δοκιμαζεις τιποτα γιατι εφαγες πριν 10 λεπτα τον αγλεορα .. ο αλλος ομως μπορει να το παρεξηγησει κατι που εσυ εκεινη την στιγμη δεν θα το καταλαβεις ..

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
χωρις να θελω να ανοιξω μετωπο με τα Χανια,στο Ηρακλειο ειμαστε πιο πολυτισμενοι χαχαχααχα
Πέρα από Λασίθι που δεν ξέρω, τα χειρότερα περιστατικά ακούγονται πάντως από Ρέθυμνο μεριά...

Borealis

Member
Ένα άλλο ωραίο περιστατικό γνωστού είναι σε μονόδρομο σε κατσικοχώρι πετυχαίνουν παππού με αγροτικό ανάποδα και ακολουθεί ο κορυφαίος διάλογος:

-Παππού κάνε πίσω,πας ανάποδα
-Δεν έκανα πίσω με τους Γερμανούς,με εσάς θα κάνω;;;;
Δεν παρακολουθώ το θέμα, αλλά διάβασα αυτό τον διάλογο που μεταφέρεις και ένοιωσα περήφανος μέσα στην μπίχλα που μας τριγυρνάει, μακάρι νάχαμε και άλλους παπούδες σαν αυτόν.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Νιώθεις περήφανος που δεν κάνει πίσω στο μονόδρομο επειδή δεν έκανε με τους Γερμανούς;;;;

Δεν είναι σωστό να χαίρεσαι με την γεροντική ανία...

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Θυμάστε τι είχε γίνει με την ταινία του Δημήτρη Κολλάτου "Οι ελιές", όταν προβλήθηκε στην κρατική τηλεόραση ?
Ξεσηκώθηκε όλη η Κρήτη, γιατί θεώρησε ότι προσβλήθηκε.
Η ταινία βέβαια παρουσίαζε την αληθινή εικόνα της αγροτικής Κρήτης, μακρυά από τα τουριστικά κέντρα.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Πέρα από Λασίθι που δεν ξέρω, τα χειρότερα περιστατικά ακούγονται πάντως από Ρέθυμνο μεριά...
Μέσα στα παράνομα
ολη η Ελλάδα πλέει
μάθαμε οτι γίνεται
το Ρέθυμνο τα φταιει

Borealis

Member
Νιώθεις περήφανος που δεν κάνει πίσω στο μονόδρομο επειδή δεν έκανε με τους Γερμανούς;;;;

Δεν είναι σωστό να χαίρεσαι με την γεροντική ανία...
Φίλε Μαλτάκια οι μονόδρομοι είναι για τους συμβατικούς ανθρώπους και όχι για τους ήρωες...
Έχεις καμιά ιδέα για την μάχη της Κρήτης?

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Γιατί? μόνο η μάχη της Κρήτης ήταν ηρωική?????
η Ελλάδα είναι γεμάτη τέτοιους τόπους.

Borealis

Member
Σαφώς, εγώ αντιμετωπίζω με κάποια ''συμπάθεια'' το φαινόμενο της Κρήτης γιατί πιστεύω ότι δεν βγάζει τη νοσηρότητα με την οποία εμφανίστηκε σε άλλες περιοχές βλ. Βόρεια Αλβανία, Μάνη, Σικελία.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Έλα ρε Borealis,που πήγε το χιούμορ σου;

Και εκτός αυτού δεν νομίζω ότι το κόλλημα που τραβάει κάθε γέρος αντάρτης έχει να κάνει με καμία περηφάνια σε ότι αφορά το "δεν κάνω όπισθεν".

Άσε που προτιμώ αντάρτες από άλλες περιοχές.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom