SkullFlower
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Barcelona- Perpignan
- Ταξίδι-Όνειρο
- Peru
Αυτά που έβαλα δεν τα θεωρώ καν μουσική. Τα έβαλα για να δείξω τι καραγκιοζιλίκια γίνονται στο νησί (κατά τη γνώμη μου όχι από κάποια μειονότητα). Το βίντεο αυτά που έχουν ανεβάσει προβάλουν μια χαρά τις αντιλήψεις αυτές υπό την μορφή "μουσικής". Αν με ρώταγες τη γνώμη μου για την Κρητική μουσική ούτε που θα πήγαινε το μυαλό μου σε τέτοια κομμάτια και είμαι σίγουρος πως ο τόπος έχει πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες.
Αυτό με τα μέρη που λες στην Κρήτη δεν ισχύει. Τα περισσότερα μου έχουν συμβεί σε μέρη (κέντρο Χανιά, παλιό λιμάνι Χανιά, περιοχή Πολυτεχνείου) που δεν δικαιολογούν τέτοιες συμπεριφορές. Να ήταν σε κανένα κατσικοχώρι, κακόφημες περιοχές κτλ θα τις "δικαιολογούσα", όμως όπως είπα και παραπάνω είναι καθημερινότητα.
Αυτό με τα μέρη που λες στην Κρήτη δεν ισχύει. Τα περισσότερα μου έχουν συμβεί σε μέρη (κέντρο Χανιά, παλιό λιμάνι Χανιά, περιοχή Πολυτεχνείου) που δεν δικαιολογούν τέτοιες συμπεριφορές. Να ήταν σε κανένα κατσικοχώρι, κακόφημες περιοχές κτλ θα τις "δικαιολογούσα", όμως όπως είπα και παραπάνω είναι καθημερινότητα.