fantasia13
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινικη Αμερικη
Σε ευχαριστω για την ομορφη ξεναγηση εφερες στο μυαλο μου ξανα ολες τις ομορφρες εικονες του Μαροκου !!!!!!
Εδω Ελευθερία!!!!!Το είχα σβήσει απο τη μνήμη μου ,ανατρίχιασα και μόνο στη σκέψη,παω για ντουζάκι!!!!Όσο για την κυριούλα που έπινε απο το μπλέντερ......Πολυ ωραια ιστορια!! Τη διαβαζω χαμογελαστη...
Συμπονω την Ελευθερια οσο δεν παει αλλο... αυτη ειναι που ιπταται σε μια φωτο? Ειδες το ντους με νερο αποχετευσης? Σου δινει φτερα ενα πραμα...
Επισης, εσυ δεν ησουν που στην Ινδια παλι εψαχνες για τουρτα για καποια γενεθλια??
Σε ευχαριστώ @varioAthens ! Και εμείς τη συμπονάμε. Σκέψου, της κρύψαμε οτι βρήκα μυγάκι μέσα στη σούπα, την οποία έφαγα χωρίς να πω κουβέντα διαφορετικά θα έμενε τελείως νηστική!!! Πράγματι, και στην Ινδία τούρτα ψάχναμε! Στα πιο άκυρα μέρη ψάχνουμε τούρτες!!!
Πάντως ο Βερμέρος οδηγός μας στη Φες, μεγάλο λαμόγιο!!! Η Εσσαουίρα πράγματι, διαμαντάκι!!!
Άχαχαχαχα!!! Πες του ότι δεν είναι βόρεια Αφρική, αλλά δυτική! Ή μάλλον άσε! Θα πει ότι έχει έμπολα εκεί (οι δικοί μου έτσι έλεγαν: "Πού πας, μέσα στον Έμπολα!!!")
Εδω Ελευθερία!!!!!Το είχα σβήσει απο τη μνήμη μου ,ανατρίχιασα και μόνο στη σκέψη,παω για ντουζάκι!!!!Όσο για την κυριούλα που έπινε απο το μπλέντερ......
Eλα βρε Ελευθερια!! Καλωσορισες!!
Πες μου κατι… δεν πιστευω να ξαναπας με panius ταξιδι, ε? ε?
Το δύσκολο κομμάτι ήταν να εγγραφείς. Είσαι σε καλό δρόμο.ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟ???
Ένα εστιατόριο βρήκες να σου αρέσει... σταφίδα ήτανε!Τι ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΓΑΚΙ??????????????????????????????????
Και γιατί παρακαλώ; Να λες πάλι καλά που πάει μαζί μου. Ας μην ήμουν εγώ, και ακόμα θα την ψάχναμε στην Κων/πολη στην επιστροφή!Eλα βρε Ελευθερια!! Καλωσορισες!!
Πες μου κατι… δεν πιστευω να ξαναπας με panius ταξιδι, ε? ε?
Εσένα, γιατί σου μιλάω και σε λαϊκάρω θύμισέ μου;;;Το δύσκολο κομμάτι ήταν να εγγραφείς. Είσαι σε καλό δρόμο.
Πες και για την τέλεια ξενάγηση που σου έκανα στο Βατικανο!!!Είναι σχέση εξάρτησης..μόλις χθες τον αφησα απο το ταξίδι μας στη Ρώμη,(ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟ???)ψάχνουμε ήδη τον επόμενο προορισμό......τα θέλει κι εμένα ο .....γκγκγχου μου!χιχιχιχι
Γιατί είσαι ακομπλεξαριστοςΕσένα, γιατί σου μιλάω και σε λαϊκάρω θύμισέ μου;;;