• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μακάριος ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ο Β'

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Όσοι ενδιαφέρονται για τη ζωή και το έργο του Ιωάννη Παύλου του Β' και βρεθούν στην Κρακοβία, να επισκεφτούν το Μουσείο της Αρχιεπισκοπής... έχει και ποιητικές συλλογές του Ποντίφικα δωρεάν!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Μα καλά, ουδείς δεν το έκανε αυτό το σχόλιο ως τώρα?

"Θέλω να δω τον Πάαααπα, τον Πάαααπα, τον Πάααααπα, θέλω να δω τον Πάαααπα θελω να τον δώ!"
Μα τον ειδε ο Αντωνης, το ειπε ο ανθρωπος.
Και καποια αλλα νουμερα στο Βολο. Αλλα εκει ηταν ψηλος, λεβεντης και ευθυτενης! :haha:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Οι φίλοι συμφορμίτες είμαι σίγουρος δεν είχαν κανένα σκοπό
1.να λοιδορίσουν κάποιον άρρωστο άνθρωπο
2.ούτε να σκανδαλίσουν το χριστεπώνυμο πλήθος του φόρουμ...
για το πρώτο ίσως, αλλά το έκαναν. και δεν ειδα κ κανένα να παίρνει πίσω αυτά που έγραψε. οπότε μένουμε στις υποθετικά "καλές" προθέσεις απέναντι στον ανθρώπινο πόνο.
2. το δεύτερο είναι εμφανές και σε μικρά παιδιά ότι το κάνουν μερικοί. αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί οι προκλήσεις και οι αερολογίες να λαμβάνουν χώρα σε ένα θέμα που αφορά 1 άτομο συγκεκριμένα, τον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β'. πρέπει να προκαλουμε με συνεχή οφ τόπικ μεχρι να κλειδωθεί ή να διαγραφεί το θέμα αν λανθασμένα τέθηκε? ξεθυμάνετε αλλού.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Συγκαταλέγομαι στα νούμερα;
Ενημερωτικά ρωτάω, δεν παρεξηγώ!! :bleh:
Δεν συγκαταλλεγεσαι στα νουμερα που ειδαν τον Παπα στο Βολο. Το και ως συμπλεκτικος συνδεσμος αφορουσε την κοινοτητα της ενεργειας. Και ο μεν και οι δε ειδαν το Παπα. Το αν εισαι και εσυ νουμερο προς το παρον το ξερεις μονο εσυ. Οταν θα σε γνωρισουμε θα αποφασισουμε και οι υπολοιποι.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
για το πρώτο ίσως, αλλά το έκαναν. και δεν ειδα κ κανένα να παίρνει πίσω αυτά που έγραψε. οπότε μένουμε στις υποθετικά "καλές" προθέσεις απέναντι στον ανθρώπινο πόνο.
2. το δεύτερο είναι εμφανές και σε μικρά παιδιά ότι το κάνουν μερικοί. αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί οι προκλήσεις και οι αερολογίες να λαμβάνουν χώρα σε ένα θέμα που αφορά 1 άτομο συγκεκριμένα, τον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β'. πρέπει να προκαλουμε με συνεχή οφ τόπικ μεχρι να κλειδωθεί ή να διαγραφεί το θέμα αν λανθασμένα τέθηκε? ξεθυμάνετε αλλού.
Μια και το εχεις παραπονο οτι δεν σου απαντησα, να το κανω.
1. Ειλικρινα δεν ηξερα για την ασθενεια του. Διαβαζω ειδησεις για αλλα θεματα, προτιμω τις αναλυσεις και δεν νομιζω να ειμαι υποχρεωμενος να ενημερωνομαι για τα προβληματα υγειας καθε επωνυμου, λογω επαγγελματος δεν εχω κανενα λογο να το κανω (δεν ειμαι ουτε γιατρος ουτε νεκροθαφτης)

Οπως δε δινω δεκαρα και δεν αφιερωνω δευτερολεπτο του χρονου μου για να ενημερωθω πχ για τους γαμους και τα γαμ,,,α επωνυμων χαραμοφαηδων.

Και περα απο τα παραπανω, υπαρχουν χιλιαδες ανθρωποι γυρω μας με αξεπεραστα προβληματα υγειας που ψοφανε σαν το σκυλι στο αμπελι γιατι δεν εχουν τα χρηματα για μια αξιοπρεπη θεραπεια, που τα προσωπικα τους προβληματα μεταφερονται και στις οικογενειες τους και θελεις να ασχοληθω με εναν ηγετη που το χρημα και η ηθικη συμπαρασταση των οπαδων τρεχουν απεριοριστα γυρω του για να του ελαφρυνουν τα οποια προβληματα?
Για το μονο πραγμα που νιωθω ασχημα ειναι γιατι δεν κανω τιποτα για απλους ανθρωπους που υποφερουν γυρω μου.

_antonis_

Member
Δεν συγκαταλλεγεσαι στα νουμερα που ειδαν τον Παπα στο Βολο. Το και ως συμπλεκτικος συνδεσμος αφορουσε την κοινοτητα της ενεργειας. Και ο μεν και οι δε ειδαν το Παπα. Το αν εισαι και εσυ νουμερο προς το παρον το ξερεις μονο εσυ. Οταν θα σε γνωρισουμε θα αποφασισουμε και οι υπολοιποι.
Ναι βρε ΕΡΣΗ μου, πλάκα κάνω...
Νούμερα είμαστε όλοι, απλά αν είναι κανείς κοντά στη μονάδα ή πόσο απέχει απ'αυτήν είναι το θέμα.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εγώ πάλι σκανδαλίζω όσο με σκανδαλίζουν οι ίδιοι τύποι σε άλλα θέματα.Απλώς τα πρόσωπα και οι καταστάσεις που καθένας σέβεται διαφέρουν.Όπως είναι προφανές πως διαφέρουν και οι ανοχές μας στο σκάνδαλο.

Κεράκι και μετάνοια για τους πιστούς και θα το ξεπεράσουν.Οι υπόλοιποι το πολύ πολύ να βράσουμε αιώνια στο ζουμί μας...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ναι βρε ΕΡΣΗ μου, πλάκα κάνω...
Νούμερα είμαστε όλοι, απλά αν είναι κανείς κοντά στη μονάδα ή πόσο απέχει απ'αυτήν είναι το θέμα.
Μα ειμαστε πολυ μεγαλα νουμερα Αντωνη μου! Σιγουρα δεν προσεγγιζουμε τη μοναδα! Πολυψηφιοι οι αριθμοι μας! :haha:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom