• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μακάριος ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ο Β'

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Εχω μια απορια. Γιατι σε ολες τις φωτογραφιες οι παπες γερνουν μονοπαντα σαν μπαταρισμενο καραβι? Μαλλον πρεπει να αναθεωρησουν την φωτογραφικη τους αισθητικη. Δε βλεπουν και καμια φωτο του γιωργακη μας? Για να μην μιλησω για τα πορτρετα της Κας Gaga ή της ημετερας Αντζελας.
Ή έστω του Χριστοδουλου βρε αδερφε... πολυ πιο φωτογενης.
συγνώμη πες μου τι έζησε ο Χριστόδουλος?
έζησε πείνα? τον πυροβόλησε κανένας? είχε πάρκινσον?
εφόσον έχετε πρόβλημα με αυτό, μη γράφετε,
τυχαίνει να είμαι καθολικός κι μερεικά σχόλια με προσβάλουν εδώ μέσα :(

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Σεβομαι τη θρησκευτικη σου ευλαβεια,καλα που δεν εισαι ισλαμιστης να ειχαμε χειροτερα και σε παρακαλω να με αφησεις να διαθετω το χρονο μου οπως νομιζω.

Borealis

Member
Σε κανέναν δεν ζητήθηκε εδώ μέσα να δηλώσει αν είναι Χριστιανος, Μουσουλμάνος ή Βουδιστής.η άθεος. Όποιος αποφασίζει όμως μόνος του να εκθέσει τον εαυτό του (όπως έκανα κάποτε και εγώ δηλώνοντας άθεος) θα πρέπει να είναι έτοιμος να ακούσει και σχόλια που δεν θα του είναι ευχάριστα. Το φόρουμ δεν είναι πεδίο για θρησκευτική προπαγάνδα. Προστατέψτε τα ιερά και τα όσια σας, κρατώντας τα για τον εαυτό σας.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ας με διορθώσει κάποιος απο τους admins , αλλά δεν υπαρχει καποιος ορος στο φορουμ στο να μην αναρτουμε θεματα που αφορουν στις θρησκευτικες πεποιθησεις??
Απ'οτι θυμαμαι παλαιοτερα ειχε γινει λογος για κατι τετοιο

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
συγνώμη πες μου τι έζησε ο Χριστόδουλος?
έζησε πείνα? τον πυροβόλησε κανένας? είχε πάρκινσον?
εφόσον έχετε πρόβλημα με αυτό, μη γράφετε,
τυχαίνει να είμαι καθολικός κι μερεικά σχόλια με προσβάλουν εδώ μέσα :(
Ελα τωρα, κατι ερωτησεις που κανεις! Πως να τον πυροβολησει κανεις τον Χριστοδουλο; Αφου ολοι ξερουμε οτι στα πετρινα χρονια αυτος διαβαζε.
Παρκινσον δεν προλαβε να εχει. Αρπαξε ομως μια ηπατιτιδα!

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Ας με διορθώσει κάποιος απο τους admins , αλλά δεν υπαρχει καποιος ορος στο φορουμ στο να μην αναρτουμε θεματα που αφορουν στις θρησκευτικες πεποιθησεις??
Απ'οτι θυμαμαι παλαιοτερα ειχε γινει λογος για κατι τετοιο

αααααα τοτέ mea culpa δε το ήξερα, αν δε μπορούμε να κάνουμε τέτοια τόπικ, ας το διαγράψει κάποιος το τόπικ, να το λείξουμε το θέμα εδώ

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Για αποφυγη εντασεων Θαναση.. για κανενα αλλο λογο

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
ναι ναι κατάλαβα, δικιά ήταν η βλακεία, παλί καλά που ξεκήνησε το trolling κι κάπως περνάει αυτή η κώλο ώρα στο αεροδρόμιο :Ρ

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ασφαλώς και δεν θα κορόιδευα ποτέ μου κάποιον ασθενή για την ασθένειά του.Είναι αφελής,τουλάχιστον,όποιος το υπαινίσσεται και δεν κερδίζει ούτε καν τις εντυπώσεις.

Κοροϊδεύω ανοιχτά όμως την αγιοσύνη του Πάπα και κάθε Πάπα και πρωτοκαθήμενου οποιουδήποτε ιερατείου,πόσο μάλλον της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας που είναι περιβόητη για το θεάρεστο έργο της.

Το θέμα είναι στο social κι ο σχολιασμός ελεύθερος μέχρι να κλειδωθεί.Όποιος σκανδαλίζεται να κάνει καμιά μετάνοια.

_antonis_

Member
Ελάτε ρε παιδιά. τι έγινε;
Καθένας πιστεύει αυτό που πιστεύει για τους δικούς του λόγους κλπ κλπ
Δικαίωμα καθενός είναι να πει την άποψή του αν θέλει, αν δε θέλει την κρατάει για τον εαυτό του. Όπως και αν θέλει κάποιος γράφει εδώ, διαβάζει ή αν θέλει δε συμμετέχει αν τον ενοχλεί το θέμα. Οι εντάσεις είναι φυσικό φαινόμενο. Και γω πιστεύω εκεί που πιστεύω, αλλά δεν παρεξηγούμαι με το τι λέει ή γράφει καθένας γιατί έχει τους δικούς του λόγους να τα πιστεύει. Τι με νοιάζει εμένα;

Traveller

Member
Κοροϊδεύω ανοιχτά όμως την αγιοσύνη του Πάπα και κάθε Πάπα και πρωτοκαθήμενου οποιουδήποτε ιερατείου,πόσο μάλλον της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας που είναι περιβόητη για το θεάρεστο έργο της.
Εγώ θα έλεγα διαβόητη...

Επί του συγκεκριμένου... ο μακαριστός πάπας είχε χρόνιο πρόβλημα υγείας ήταν προχωρημένης ηλικίας και όπως σωστά είπε και ο Θανάσης δέχθηκε δολοφονική επίθεση με αποτέλεσμα η υγεία του να κλωνιστεί ακόμη πιο πολύ... συνεπώς οι φωτογραφίες παρουσιάζουν έναν ηλικιωμένο άνθρωπο με βεβαρημένη υγεία και όχι κάποιο φωτομοντέλο...

Οι φίλοι συμφορμίτες είμαι σίγουρος δεν είχαν κανένα σκοπό να λοιδορίσουν κάποιον άρρωστο άνθρωπο ούτε να σκανδαλίσουν το χριστεπώνυμο πλήθος του φόρουμ... ας πούμε ότι δεν κατάλαβαν την ιδιαιτερότητα της υπόθεσης...

Εγώ θα κλείσω με την ατάκα του μεγάλου Λουίς Μπουνιουέλ...
"Παλιά όταν ήμουν νέος και με πίεζαν κάποιοι να κοινωνήσω έβριζα και έφτυνα την όστια... τώρα τους λέω ήρεμα και απλά ότι αυτά τα πράγματα βλάπτουν σοβαρά την υγεία..."

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Και το φωτογραφικό ντοκουμέντο:

τραβηγμένη 13/4/2004
Μα καλά, ουδείς δεν το έκανε αυτό το σχόλιο ως τώρα?

"Θέλω να δω τον Πάαααπα, τον Πάαααπα, τον Πάααααπα, θέλω να δω τον Πάαααπα θελω να τον δώ!"

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom