_antonis_
Member
Θαύμα!!!Μέχρι φωτογραφίες οσίων έχει το φόρουμ...!!!
Εμένα δάκρυσε η οθόνη μου όταν την άνοιξα.
Θαύμα!!!Μέχρι φωτογραφίες οσίων έχει το φόρουμ...!!!
Εμένα δάκρυσε η οθόνη μου όταν την άνοιξα.
Τους βαραίνει η αγιοσύνη...Γιατι σε ολες τις φωτογραφιες οι παπες γερνουν μονοπαντα σαν μπαταρισμενο καραβι?
Ζωγραφίζεις σήμεραΤους βαραίνει η αγιοσύνη...
Όντως, τι έπαθε? (ευτυχώς, γιατί το θέμα ήταν για...)Ζωγραφίζεις σήμερα
μη λοιδωρείς ασθενείς. θα βρεθείς κι εσύ στη θέση τους ή καποιος δικός σου και θα το μετανιώσεις.Τους βαραίνει η αγιοσύνη...
η λέξη ασθένεια σου λέει κάτι? μην κάνεις τέτοια ερώτηση σε νοσκομείο.Εχω μια απορια. Γιατι σε ολες τις φωτογραφιες οι παπες γερνουν μονοπαντα σαν μπαταρισμενο καραβι?
πάντως όχι για μερικούς που δεν σέβονται όχι ιερά και όσια αλλά ούτε και τον ανθρώπινο πόνο. ανοίξτε άλλο θέμα στο σόσιαλ και ξεθυμάνετε αλλού.ευτυχώς, γιατί το θέμα ήταν για..
"έγερνε' γιατι ήταν βαριά άρρωστος. εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να κοροιδεύεις. δεν υπάρχει άλλο θέμα να γελάσετε και να κάνετε χιούμορ? σε έναν άρρωστο δεν χωράει χιούμορ. και στο θέμα αυτό φυσικά δεν χωράει συζήτηση επί ιερότητας ούτε επί Βατικανού. άνοιξε ένα νέο θέμα να πεις τις απόψεις σου.Samion δεν καταλαβα γρι απο τα γραφομενα σου.
Οσο για ιερα και οσια, προσωπικα θεωρω το βατικανο σαν μια οποιαδηποτε επιχειρηση, δεν βλεπω που χωραει η ιεροτητα.
κανείς δεν σου είπε να το ξέρεις. ακούγεται όμως σαν κοροιδία και προσβολή σε έναν χρόνιο, βαριά ασθενή που τυγχάνει να είναι και η μεγαλύτερη θρησκευτική προσωπικότητα του περασμένου αιώνα. χρόνο πάντως να ποστάρεις άσχετα ποστ με το θέμα βρίσκεις βλέπω. ήσουν και συνεχίζεις να είσαι εντελώς οφ τόπικ. αν εχεις κατι να πεις κι εσύ και οι υπόλοιποι επί του Ιωάννη Παύλου Β' συνέχισε, αλλιώς σε άλλο θέμα.ΔΕν κοροιδευω και σε πληροφορω πως δεν ηξερα πως ηταν αρρωστος, δεν εχω το χρονο να ασχολουμαι με την υγεια και το γιγνεσθαι καθε δημοσιου προσωπου, ουτε εχω προθεση να χλευαζω αρρωστους. Ο σχολιασμος μου εχει να κανει με την αισθητικη των φωτογραφιων. Παρε μια φωτογραφικη συλλογη παπων τα τελευταια 50 χρονια, ολοι γέρνουν.