• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μακάριος ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ο Β'

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Εχω μια απορια. Γιατι σε ολες τις φωτογραφιες οι παπες γερνουν μονοπαντα σαν μπαταρισμενο καραβι? Μαλλον πρεπει να αναθεωρησουν την φωτογραφικη τους αισθητικη. Δε βλεπουν και καμια φωτο του γιωργακη μας? Για να μην μιλησω για τα πορτρετα της Κας Gaga ή της ημετερας Αντζελας.
Ή έστω του Χριστοδουλου βρε αδερφε... πολυ πιο φωτογενης.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Τους βαραίνει η αγιοσύνη...
μη λοιδωρείς ασθενείς. θα βρεθείς κι εσύ στη θέση τους ή καποιος δικός σου και θα το μετανιώσεις.
Εχω μια απορια. Γιατι σε ολες τις φωτογραφιες οι παπες γερνουν μονοπαντα σαν μπαταρισμενο καραβι?
η λέξη ασθένεια σου λέει κάτι? μην κάνεις τέτοια ερώτηση σε νοσκομείο.
ευτυχώς, γιατί το θέμα ήταν για..
πάντως όχι για μερικούς που δεν σέβονται όχι ιερά και όσια αλλά ούτε και τον ανθρώπινο πόνο. ανοίξτε άλλο θέμα στο σόσιαλ και ξεθυμάνετε αλλού.

_antonis_

Member
Καλά, με δουλεύετε;
Δε βλέπετε ότι έγειρε για να με δεί που τον φωτογράφιζα; Ολοφάνερο είναι!!!!!!! :bleh::bleh::bleh:

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Samion δεν καταλαβα γρι απο τα γραφομενα σου.
Οσο για ιερα και οσια, προσωπικα θεωρω το βατικανο σαν μια οποιαδηποτε επιχειρηση, δεν βλεπω που χωραει η ιεροτητα.

Borealis

Member
Σώσε κύριε το λαό σου ή αλλοιώς και μη χειρότερα... ποτέ μη πεις στη ζωή σου ότι τα είδες όλα...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Samion δεν καταλαβα γρι απο τα γραφομενα σου.
Οσο για ιερα και οσια, προσωπικα θεωρω το βατικανο σαν μια οποιαδηποτε επιχειρηση, δεν βλεπω που χωραει η ιεροτητα.
"έγερνε' γιατι ήταν βαριά άρρωστος. εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να κοροιδεύεις. δεν υπάρχει άλλο θέμα να γελάσετε και να κάνετε χιούμορ? σε έναν άρρωστο δεν χωράει χιούμορ. και στο θέμα αυτό φυσικά δεν χωράει συζήτηση επί ιερότητας ούτε επί Βατικανού. άνοιξε ένα νέο θέμα να πεις τις απόψεις σου.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
ΔΕν κοροιδευω και σε πληροφορω πως δεν ηξερα πως ηταν αρρωστος, δεν εχω το χρονο να ασχολουμαι με την υγεια και το γιγνεσθαι καθε δημοσιου προσωπου, ουτε εχω προθεση να χλευαζω αρρωστους. Ο σχολιασμος μου εχει να κανει με την αισθητικη των φωτογραφιων. Παρε μια φωτογραφικη συλλογη παπων τα τελευταια 50 χρονια, ολοι γέρνουν.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ΔΕν κοροιδευω και σε πληροφορω πως δεν ηξερα πως ηταν αρρωστος, δεν εχω το χρονο να ασχολουμαι με την υγεια και το γιγνεσθαι καθε δημοσιου προσωπου, ουτε εχω προθεση να χλευαζω αρρωστους. Ο σχολιασμος μου εχει να κανει με την αισθητικη των φωτογραφιων. Παρε μια φωτογραφικη συλλογη παπων τα τελευταια 50 χρονια, ολοι γέρνουν.
κανείς δεν σου είπε να το ξέρεις. ακούγεται όμως σαν κοροιδία και προσβολή σε έναν χρόνιο, βαριά ασθενή που τυγχάνει να είναι και η μεγαλύτερη θρησκευτική προσωπικότητα του περασμένου αιώνα. χρόνο πάντως να ποστάρεις άσχετα ποστ με το θέμα βρίσκεις βλέπω. ήσουν και συνεχίζεις να είσαι εντελώς οφ τόπικ. αν εχεις κατι να πεις κι εσύ και οι υπόλοιποι επί του Ιωάννη Παύλου Β' συνέχισε, αλλιώς σε άλλο θέμα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom