alma
Member
Θέλουμε συνέχεια.
alma μου θα περιμένεις λίγο επειδή περνάω πολλές ώρες αυτές τις μέρες στον υπολογιστή γράφοντας και για δουλειά και έχω πάθει overdose.Θέλουμε συνέχεια.
Όχι, ο ήλιος με άρπαξε την προηγούμενη μέρα που ήμουν στο ιστιοπλοϊκό. Στην πεζοπορία είχε πολλά δέντρα και σκιές στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής οπότε δεν υπήρχαν τέτοια προβλήματα.Πολύ ατμοσφαιρικό τοπίο.Όντως είναι σαν μαγεμένο δάσος.Κάποια στιγμή είχες πει ότι σε άρπαξε κι ο ήλιος?Κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας έγινε?
Όχι, ο ήλιος με άρπαξε την προηγούμενη μέρα που ήμουν στο ιστιοπλοϊκό. Στην πεζοπορία είχε πολλά δέντρα και σκιές στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής οπότε δεν υπήρχαν τέτοια προβλήματα.
Την εποχή που θα πας δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Κι εγώ μη νομίζεις, αν και μελαχρινή στα μαλλιά είμαι πάρα πολύ ανοιχτόχρωμη με επίσης ανοιχτόχρωμα (κατά συνέπεια ευαίσθητα στον ήλιο) μάτια, αλλά εφοδιάζομαι με καπέλο, γυαλιά ηλίου και τα σχετικά και σπάνια έχω πρόβλημα. Θα σου πρότεινα οπότε να διαλέξεις κανονική πεζοπορία, στην μικρή (επειδή έκανα και μια μικρή) δεν βλέπεις και πάρα πολλά.Ευτυχώς γιατί φοβήθηκα λίγο.Είμαι ανοιχτόχρωμη και με αρπάει αρκετά συχνά ο ήλιος.Και στη Μαδερα πρέπει να καίει πολύ.
Ίσως πρέπει να διαλέξω καμιά μίνι πεζοπορία των 3 χιλιομέτρων.
Ήταν πολύ μικρή 1-1.5 χλμ, μέρος ενός ευρύτερου tour που έκανα. Αλλά και τα 3 που λες εσύ λίγα μου φαίνονται. Εντάξει, εξαρτάται και από την όρεξη του καθενός βέβαια. Απλά έτσι βλέπεις σημεία που δεν μπορείς να δεις αλλιώς.Η μικρή πεζοπορία που έκανες πόσα χιλιόμετρα ήταν περίπου?